Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad procita da je Kevin Jones raskinuo ugovor sa Lokomotivom i da nema pravo da potpise sa neki tim iz VTB lige i Eurkupa.Covo odreagira odma!!!

Comment

• Naravno da sam zaludan Od Kennedija ima veoma, veoma underrated igrac na poziciji PF koji zato sto je malo undersized ne dobija previse paznje. Inace jedna vrsna bitanga u reketu, koja uz to igra mega odbranu. Sad mozda nam nije idealni fit, ako trazimo shutersku 4ku ali je to previse dobar igrac da ne igra negde ozbiljnu kosarku.

Jameel Warney

Kod Schwartza ima ranije pomenuti AJ Price za kog nemamo para, i Trey Burke koji isto realno ne dolazi u Evropu bez miliona po sezoni sa takvim NBA pedigreom. Od PG ostalo nema nista. Opet na 4ci ima nesto

Jean-Charles Livio, igrao u Asvelu i D-Ligi. Evropljanin je (Francuska), odlican atleta i rebounder, tranzicija, moze da spusti loptu na parket, iz picka da rolla itd. Nema sut spolja, ali ima dobar midrange. Bas dobar rim protector. S njim i Lessortom bi uvek imali odlican rim protection, jedan od najboljih u EL.

Kod Mike Georga ima eurokrem jedan, kanadsko-grcki Naz Long je combo bek, igrao na NCAA SG ali mu je PG pozicija za ozbiljnu kosarku. Odlican suter, ubija sa svih pozicija, iz driblinga takodje. Pik vrti OK ali nije imao priliku da ga previse igra na NCAA. Odbrambeno prilicna rupa protiv krupnih bekova pogotovu. Malo mu je dribling labav, i zna da pravi gluposti sa loptom. Problem je sto tek se uklapa da igra PG, vremeno ce napredovati sigurno. Sirov potencijal dobar za nekog ko ima strpljenja.

Last edited by Боги; 15-08-17, 01:38.

Comment

• Ne bih se Livio nikako uklopio kod nas, dosta sirov i "glup" igrac.

Originally posted by MannyCalavera
        Kod Mike Georga ima eurokrem jedan, kanadsko-grcki Naz Long je combo bek, igrao na NCAA SG ali mu je PG pozicija za ozbiljnu kosarku. Odlican suter, ubija sa svih pozicija, iz driblinga takodje. Pik vrti OK ali nije imao priliku da ga previse igra na NCAA. Odbrambeno prilicna rupa protiv krupnih bekova pogotovu. Malo mu je dribling labav, i zna da pravi gluposti sa loptom. Problem je sto tek se uklapa da igra PG, vremeno ce napredovati sigurno. Sirov potencijal dobar za nekog ko ima strpljenja.

Vise puta je Edin u prenosu rekao da ovaj decko ima sjajne radne navike, ali ipak ja mislim da on nije za pleja.
        Pik igra mu je grozna, skoro i da ne postoji, on je slican igrac Matt Janningu.
        Last edited by Боги; 15-08-17, 01:38.

Comment

• Manny, sta mislis o Jarellu Martinu na 4-5?

Comment

• Kevina Džounsa moramo uzeti! Idealna situacija, raskinuo ugovor i ne može igrati za VTB i Evrokup ekipe. S njim bi dobili baš mnogo, riješili bi poziciju 4 definitivno, vjerujem da nam ne bi tražio puno keša. Lako bi se prilagodio jer već je igrao u Pioniru, a Čovke voli da uzme bivše igrače komšinice! Čovo, uzimaj to!

Comment

• Originally posted by Sakuragi View Post
              Manny, sta mislis o Jarellu Martinu na 4-5?

Sjajne atletske sposobnosti, prava zvijer, rim protector, ali nedostupan finansijski.
              Lagano moze zabosti 2 milke.

Comment

• Originally posted by vinetu View Post
                Ne bih se Livio nikako uklopio kod nas, dosta sirov i "glup" igrac.
                Ako radi ono sto zna, onda ne mora ni da misli mnogo Neces kroz njega da vrtis napad

Originally posted by vinetu
                Vise puta je Edin u prenosu rekao da ovaj decko ima sjajne radne navike, ali ipak ja mislim da on nije za pleja.
                Pik igra mu je grozna, skoro i da ne postoji, on je slican igrac Matt Janningu.
                Kao sto rekoh, za nekog ko ima strpljenja i nema imperativ rezultata. Lego bi nekom Maccabiju ili Broseu kao 2 plej, 3 bek suter u rotaciji i da za godinu-dve preuzme. Nama jebi ga to ne treba sada.
                Last edited by Боги; 15-08-17, 01:39.

Comment

• Jones je odigrao odlično za komšije, prošle sezone za Lokose onako, ništa spec očekivao sam više. Da li ima neki info zašto ga je Sale otpisao?

Comment

• Originally posted by SiniM View Post
                    Jones je odigrao odlično za komšije, prošle sezone za Lokose onako, ništa spec očekivao sam više. Da li ima neki info zašto ga je Sale otpisao?
                    Nije ga Sale otpisao vec je on sam iskoristio opciju u ugovoru i postao je slobodan igrac.

Comment

• Gledao sam evroligaške rostere. Samo nama i Baskoniji fali četvorka, Baskoniji pored Šengelije treba još jedan krilni centar. Ljudi, ovo je sjajna situacija za nas. Lik ne može potpisati za vtb i evrokup ekipu, nzm zašto bi igrao Ligu šampiona, a o NBA može da sanja. Znači ili ide kod nas ili u Baskoniju, treća opcija samo Kina može biti.
                      Last edited by mikara92; 15-08-17, 00:47.

Comment

• Ma dajte, nemojmo se zajebavati, kakav Jones, nema on dovoljan kvalitet za nas, igramo EL a ne Eurocup.
                        Meni je recimo Julian Wright jedan odlican igrac koga bih voleo da vidim na 4 kod nas, iskusan, kvalitetan igrac, 30 godina, vec duze vreme je u Evropi, pretproslu sezonu je iskidao u Trentu a i u Trabzonu je bio dobar i trebalo bi da nam je finansjiski dostupan, odlicno bi nam legao jedan takav cvrst i iskusan igrac na ovakav nas roster.

Comment

• Sam Van Rossom iz Valencije je FA. On ima dosta iskustva, ali nije bas PnR majstor. Odlican suter, los defanzivac

Comment

• @MannyCalavera
                            svaka čast
                            sutra prelazimo na Raškovića i Wasserman Media Group
                            Spoiler
                            šalim se
                            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                              Sam Van Rossom iz Valencije je FA. On ima dosta iskustva, ali nije bas PnR majstor. Odlican suter, los defanzivac
                              Prošle sezone imao prosjek oko 5p. Treba nam neko kvalitetniji dosta. Njegovo vrijeme je prošlo.

Comment

• Originally posted by mikara92 View Post
                                Prošle sezone imao prosjek oko 5p. Treba nam neko kvalitetniji dosta.
                                Koliki je prosek imao Jovic? Ne mozes tako da gledas igrace. Imao je on sezone sa 10+ prosekom. Covek je prosle godine bio rezervni plej u Valensiji (dok je bio zdrav), za 15 minuta na parketu su mu te brojke.

On je uvek davao odlicne brojke kad mu das 25 minuta.

Comment

Working...
                                X