Originally posted by Ica
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Ica View PostDečko ti spominješ Juda najboljeg centra Evrope uz Hajnsa ,Dunstona nazivas drvetom? To su dokazani El igrači . . . Moje misljenje je da je Lesort DRVO i voleo bi da me demantuje. . . A dušebriznici sto prizivaju Bogija da opominje da pitam: Da li je ovo sekta pa svi mislimo i pričamo isto?Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Ica View PostDečko ti spominješ Juda najboljeg centra Evrope uz Hajnsa ,Dunstona nazivas drvetom? To su dokazani El igrači . . . Moje misljenje je da je Lesort DRVO i voleo bi da me demantuje. . . A dušebriznici sto prizivaju Bogija da opominje da pitam: Da li je ovo sekta pa svi mislimo i pričamo isto?
Comment
-
Originally posted by Ica View PostDečko ti spominješ Juda najboljeg centra Evrope uz Hajnsa ,Dunstona nazivas drvetom? To su dokazani El igrači . . . Moje misljenje je da je Lesort DRVO i voleo bi da me demantuje. . . A dušebriznici sto prizivaju Bogija da opominje da pitam: Da li je ovo sekta pa svi mislimo i pričamo isto?
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Ica View PostAko ne možemo da dovedemo dva el igrača a prodamo ih 5 onda je to tuga ! Naravno da mi ne brišete postove,fino i argumentovano iznosim misljenje,ne vredjajući ni jednog članaJa sam covek fin i suptilan.
Comment
-
Originally posted by Ica View PostAko ne možemo da dovedemo dva el igrača a prodamo ih 5 onda je to tuga ! Naravno da mi ne brišete postove,fino i argumentovano iznosim misljenje,ne vredjajući ni jednog člana"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Ica View PostAko ne možemo da dovedemo dva el igrača a prodamo ih 5 onda je to tuga ! Naravno da mi ne brišete postove,fino i argumentovano iznosim misljenje,ne vredjajući ni jednog članaNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Ica View PostSiroti smo to stoji,kuz i djenka su el igrači"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
Comment