Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Clash View Post
    Medjutim Bogi je mlad moderator pa bi mu ukazao na sledece: ne mozes ti izneti svoj stav( sa kojim se btw. Ne slazem ni blizu) i onda reci da svako sledeci ko uradi isto sto ti bice banovan.
    Iako je diskusija pravilno usmerena od strane moda, verovatno si u jednom delu u pravu - otvorena je tema 'kritike' pa se moze tamo o tome diskutovati da se ne zagadjuju ostale teme.

Comment

• Originally posted by Clash View Post
      Apsolutno. Problem su povrede i kako bi to izgledalo sa ovim mladim timom i sto nemamo para za njega.
      Medjutim Bogi je mlad moderator pa bi mu ukazao na sledece: ne mozes ti izneti svoj stav( sa kojim se btw. Ne slazem ni blizu) i onda reci da svako sledeci ko uradi isto sto ti bice banovan.
      U pravu si, napravio sam gresku i izvinjavam se zbog toga. Kao sto kazes, novi smo, ucimo. Bice bolje vremenom.

Comment

• Originally posted by Ica View Post
        Doelman je doktor košarke za sve u našem trenutnom sastavu! Ko osporava njegove igračke kvalitete taj pojma o košarci nema!
        A inače za Kosovo je nastupio za masne pare,kao sto bi za pare igrao i kod nas!
        Ako me secanje dobro sluzi dobio je negde oko 2M.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
          U pravu si, napravio sam gresku i izvinjavam se zbog toga. Kao sto kazes, novi smo, ucimo. Bice bolje vremenom.
          +

Comment

• Real Madrid zeli Grejndzera kao zamenu za Ljulja.

Comment

• Nama ostaje neki Rajs, kad smo gologuzani ...
              Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
              biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Samo da se izbegne Goss na pleju ako je ikako moguce, ne svidja mi se uopste.

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                  Unapred se izvinjavam za off...ali moram ovo da pozdravim...spadas u 0,0001% moderatora koji bi ovo napisali...
                  "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Reba ceka ko zapeta puska

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post
                      Real Madrid zeli Grejndzera kao zamenu za Ljulja.
                      Ko me je bese neki dan ubedjivao da kenjam kako ne mozemo da dovedemo Grejndzera a ne znam ni koliko bi nam trazio

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
                        Unapred se izvinjavam za off...ali moram ovo da pozdravim...spadas u 0,0001% moderatora koji bi ovo napisali...
                        Ljudski je gresiti - casno je priznati to.
                        "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                        Meša Selimović

Comment

• Ajde Bogisa reci da nema nista od ovoga pa da idemo dalje.

– Meni je drago što se uopšte dovodim u vezu sa tako velikim klubom, ali ne znam da li se tu išta konkretnije dogodilo. Za sada sam igrač Partizana, a ako se nešto bude menjalo, verovatno ćete prvi saznati vi iz medija, pa onda i svi ostali. Nikada nisam igrao u Evroligi, tako da ne mogu ništa da kažem unapred. Verujem da bih se snašao, ali ja sam sada ovde, a cela ta priča je pod znakom pitanja – izjavio je Marinković.

http://maxsport.rs/2017/08/10/bomba-...rvenoj-zvezdi/

Comment

• Originally posted by abizolirni View Post
                            Ajde Bogisa reci da nema nista od ovoga pa da idemo dalje.

– Meni je drago što se uopšte dovodim u vezu sa tako velikim klubom, ali ne znam da li se tu išta konkretnije dogodilo. Za sada sam igrač Partizana, a ako se nešto bude menjalo, verovatno ćete prvi saznati vi iz medija, pa onda i svi ostali. Nikada nisam igrao u Evroligi, tako da ne mogu ništa da kažem unapred. Verujem da bih se snašao, ali ja sam sada ovde, a cela ta priča je pod znakom pitanja – izjavio je Marinković.

http://maxsport.rs/2017/08/10/bomba-...rvenoj-zvezdi/
                            Ovo je nemoguce da je on izjavio
                            sloboda ili ništa

Comment

• Lesort,prelep potpis

Iznenadjen sam,mnogo pametno radimo u ovom prelaznom roku,jos Alimpije da bude pravi

Comment

• Originally posted by mark it zero View Post
                                Ovo je nemoguce da je on izjavio
                                Izjavio je...ali za Baskoniu..
                                "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

Working...
                                X