Originally posted by Clash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Clash View PostApsolutno. Problem su povrede i kako bi to izgledalo sa ovim mladim timom i sto nemamo para za njega.
Medjutim Bogi je mlad moderator pa bi mu ukazao na sledece: ne mozes ti izneti svoj stav( sa kojim se btw. Ne slazem ni blizu) i onda reci da svako sledeci ko uradi isto sto ti bice banovan.
Comment
-
Originally posted by Ica View PostDoelman je doktor košarke za sve u našem trenutnom sastavu! Ko osporava njegove igračke kvalitete taj pojma o košarci nema!
A inače za Kosovo je nastupio za masne pare,kao sto bi za pare igrao i kod nas!
Comment
-
Nama ostaje neki Rajs, kad smo gologuzani ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Боги View PostU pravu si, napravio sam gresku i izvinjavam se zbog toga. Kao sto kazes, novi smo, ucimo. Bice bolje vremenom."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostUnapred se izvinjavam za off...ali moram ovo da pozdravim...spadas u 0,0001% moderatora koji bi ovo napisali..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ajde Bogisa reci da nema nista od ovoga pa da idemo dalje.
– Meni je drago što se uopšte dovodim u vezu sa tako velikim klubom, ali ne znam da li se tu išta konkretnije dogodilo. Za sada sam igrač Partizana, a ako se nešto bude menjalo, verovatno ćete prvi saznati vi iz medija, pa onda i svi ostali. Nikada nisam igrao u Evroligi, tako da ne mogu ništa da kažem unapred. Verujem da bih se snašao, ali ja sam sada ovde, a cela ta priča je pod znakom pitanja – izjavio je Marinković.
http://maxsport.rs/2017/08/10/bomba-...rvenoj-zvezdi/
Comment
-
Originally posted by abizolirni View PostAjde Bogisa reci da nema nista od ovoga pa da idemo dalje.
– Meni je drago što se uopšte dovodim u vezu sa tako velikim klubom, ali ne znam da li se tu išta konkretnije dogodilo. Za sada sam igrač Partizana, a ako se nešto bude menjalo, verovatno ćete prvi saznati vi iz medija, pa onda i svi ostali. Nikada nisam igrao u Evroligi, tako da ne mogu ništa da kažem unapred. Verujem da bih se snašao, ali ja sam sada ovde, a cela ta priča je pod znakom pitanja – izjavio je Marinković.
http://maxsport.rs/2017/08/10/bomba-...rvenoj-zvezdi/sloboda ili ništa
Comment
Comment