Sad sam i ja video ovo ima li istine?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by mmajstor View PostPreterujes, niko to nije tako bukvalno rekao. Zna se sta se misli pod "dati sansu" .Last edited by la haine; 10-08-17, 16:00.
Comment
-
Originally posted by Боги View PostBajata je to prica za Doelmana, a zna se zasto nema nista od toga.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Momci morate naučiti kako nam se novi centar zove, ne može da vrtimo tri različita prezimena u nekoliko postova.Originally posted by Manda77 View PostKoga boli uvo sto ima njihov pasos?
Znamo kakva se prašina digla kada je Zubac dolazio u Megu...
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostJa i dalje ne mogu da verujem da u klubu ozbiljno vode racuna o tome ciji je pasos uzeo americki igrac i da po tom pitanju izlaze u susret delu navijaca koji, uzgred budi receno, bojkotuje klub. Pa, nas treba brenerom spaliti ako smo toliki idioti.
Comment
-
U pasose i novcanike se ne mesamali Justin je u poslednje vreme bas definicija "matore kljusine"
ne ide to na ovu mladu i poletnu ekipu u nastajanju...mozda da na pleja dovedes nesto iskusnijeg igraca, to pije vodu...ali ovo...
"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Objesite me ali meni bi smetalo, ne znam za druge. Bogi je na twitter okačuo finu sliku kada ga predstavljaju, sve sa grbom iza njih i dresom u ruci. Meni nije svejedno, ali ne želim da ulazim u taj nacionalizam. Sve što mogu da iznesem je svoj lični stav, a on je protiv toga.
Comment
Comment