Ako potpise Lesort bice to atletski veoma mocna ekipica! Sto je jos bolje, uglavnom mladi igraci sa visegodisnjim ugovorima! Medjutim, u dilemi sam koji su Covicevi planovi? Naime, ako je to restart sa mladim trenerom i igracima sa ciljem da se tim i trener zajedno sa njim formiraju i da se u doglednom vremenu stvori mocna ekipa, to u potpunosti podrzavam, pa makar i po cenu nesto slabijih rezultata. Neko je na onom forumu , napisao da ako sokici uzmu ABA ligu, vise im niko nece moci nista. Navodno sa parama sa kojima vec raspolazu i sa parama dobijenim od EL, oni ce uzeti sve prospekte sa teritorije ex YU i dominirace godinama. Mislim, da to ne pije vodu, pa oni nisu uspeli da otmu Zizica iz mrtve Cibone, jer jednostavno nemaju niti ime niti tradiciju. Jedino sto mene plasi to je ako Covic planira da od Zvezde napravi Megu ili FMP ali na visem nivou (to je takodje tamo neko pisao, Dravot ako se ne varam). jer ako je hteo tim na duge staze, morao je naci drugog (iskusnijeg trenera). Nemam nista protiv ni protiv Covica ni protiv Alimpija, ali jednostavno brinem da se Covic nije zaigrao a Alimpije dobio skupu igracku sa kojom ne zna sta ce. Jos jednom, nisam protiv Covica ni trenera ali bih voleo da cujem kakvi su planovi od ljudi koji imaju vise informacija iz kluba. Unapred zahvalan
!

Comment