Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Manda77 View Post
    Davidovac,Apic,Rakicevic i Lazarevic sigurno nece uci u finalni roster, postavlja se samo pitanje ko ce ovde da izvisi Radanov ili Simanic.Neko moje misljenje je da ce da se krene sa Simanicem, a Radanov ce biti neki 13. igraca za ABA ligu.Nesto slicno kao sto je Rakicevic bio prosle godine, samo sto bi trebalo da dobije malo vise minuta.
    Jak FMP u najavi, što i nije tako loše

Comment

• Originally posted by mikara92 View Post
      Ne znam koliko vas će se složiti sa mnom, ali mišljenja sam da je ovo jedan od najtalentovanijih timova Zvezde u istoriji! Fenomenalna pojačanja, spoj iskustva i mladosti, odlična domaća pojačanja, Feldin ubica, a Lesor će da bude top 3 centar u Evropi! Sada biti strpljiv i pametan u izboru plejmejkera, a ako dođe i četvorka, garantujem da ćemo biti jači nego prošle sezone! Svi šutiraju trojke, pokretljivi igrači, atletski savšeni, igraćemo modernu i fenomenalnu košarku, a odbrana će biti perfektna! ČOVO magijo
      Pod pretpostavkom da ova nasa JJ dvojica vrede necemu ozbiljnom. Ako oni otkace imacemo sexy ekipu za sve pare. Mogu da zamislim petorku Radicevic - Feldein - Dangubic - Jankovic - Lessort, morace pre utakmica da im se sa razglasa pusta Jumpin' Jack Flash.
      Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

Ne znam koliko vas će se složiti sa mnom, ali mišljenja sam da je ovo jedan od najtalentovanijih timova Zvezde u istoriji! Fenomenalna pojačanja, spoj iskustva i mladosti, odlična domaća pojačanja, Feldin ubica, a Lesor će da bude top 3 centar u Evropi! Sada biti strpljiv i pametan u izboru plejmejkera, a ako dođe i četvorka, garantujem da ćemo biti jači nego prošle sezone!
        Sve stoji --- Kao sto sam vec napisao, ako bude negde kiks sve ide na strucnom stabov account.
        Imamo mladu ekipu koja ce sa energijom da nanoknadi neiskustvo. Ali kvalitet i kapacitet do koleni.
        Last edited by Debeljuca sa Vidikovca; 11-08-17, 13:33.

Comment

Ne znam koliko vas će se složiti sa mnom, ali mišljenja sam da je ovo jedan od najtalentovanijih timova Zvezde u istoriji! Fenomenalna pojačanja, spoj iskustva i mladosti, odlična domaća pojačanja, Feldin ubica, a Lesor će da bude top 3 centar u Evropi! Sada biti strpljiv i pametan u izboru plejmejkera, a ako dođe i četvorka, garantujem da ćemo biti jači nego prošle sezone! Svi šutiraju trojke, pokretljivi igrači, atletski savšeni, igraćemo modernu i fenomenalnu košarku, a odbrana će biti perfektna! ČOVO magijo
          Složio bih se sa tobom ALI postoji jedna nepoznanica zbog koje postoji i sumnja ( ne u talenat dovedenih igrača) a to je trener.
          Mlad i perspektivan ali neiskusan, i ne zna se da li će uspeti amortizovati taj da ga nazovemo šok (EL) i da li će uspeti da izvuče iz pojedinaca najbolje...
          Ja ću se nadati da će i on rasti sa timom, a da li će to biti dovoljno da u prvoj sezoni "eksplodiraju" igrači pojedinačno i da timska igra bude na potrebnom nivou ne znam ali svakako imaju moju podršku.
          P.S. Da je Radonja tu verujem da bi visoki igrači zaista izgledali kao zveri u drugoj polovini sezone (upadam u zamku a nisam želeo da poredim bivšeg i sadašnjeg trenera), ovako ostaje ta nada.
          Verujem da će sa dobrim plejom ABA liga biti opet naša a to je i najbitnije (rezultatski gledano).
          Spoiler
          Ako mi časi smrti postanu bliski,
          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
          Nije umio da odstupi,
          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
          Pao unapred, a ne unazad,
          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Debeljuca sa Vidikovca View Post
            Sve stoji --- Kao sto sam vec napisao, ako bude negde kiks sve ide na strucnom stabov account.
            Imamo mladu ekipu koja ce sa energijom da nanknadi neiskustvo.
            nije ni to korektno, treba im dati dosta vremena s´obzirom na sve okolnosti, mislim da bi to bilo OK.
            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
              Cenim da će dovesti još samo prvog pleja, proširen roster sa 14 igrača gde bi se našlo mesta za Borišu, Radanova i Rakićevića.
              To je i moje misljenje jos plej i zatvaramo roster za sad, mozda kasnije u decembru da se dovede neka cetvorka, ili kad bude cistka u NBA.Sto se tice igraca koje sam naveo niko nema kvalitet za zvezdu, Radanov neka bude neki 13. igrac da igra ABA ligu.

Comment

• Evo jedna tekma od Lessorta, pa koga zanima moze pogledati.

Comment

• Pazi naravno da je trener veliki znak pitanja i kako ce se snaci. Ljudi zaboravljaju da iako on ima 31 godinu, da covek ima 5 sezona kao glavni trener u nasoj ligi. Jesu to bile malo tanje ekipe ali trenerska struka moze da se brusi iako si trener u Libanu. Naravno EL je potpuno drugacija zverka ali on za tu istu EL dobija mnogo jace igrace i roster s kojima moze da radi. To u drugim timovima nije imao. Ne smatram da je on totalni pocetnik, jer ipak 5 godina kao head coach negde je dovoljno da se ne udavis kao rookie kad preuzmes mnogo jacu ekipu.

Da li ce postici rezultate neke zavidne videcemo, ali mislim da nece on biti max pogubljen i ono da ne zna sta radi.

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                    Siroti smo to stoji,kuz i djenka su el igrači
                    Ljudi ti u međuvremenu lepo odgovorili, da ne trošim slova.

Originally posted by kankkunen View Post
                    Pored svih kvaliteta i potencijala koji poseduje, karaktera koji je jako bitan, dužine ugovora i plate (ako je tačno, 130-150k)
                    mi smo dobili premiju ... sve nogom u duuu ... dugačka je to priča.
                    Bogami, da ne ureknem, ovo se zove dobra akvizicija.

Originally posted by kankkunen View Post
                    Kao da se zaboravlja da imamo još dva igrača na toj poziciji, cenim da će Bjelica biti prva opcija, makar u početku.
                    Milko Diskus™ Bjelica ne bi mogao da bude prva opcija pa sve i da hoće.
                    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                      nije ni to korektno, treba im dati dosta vremena s´obzirom na sve okolnosti, mislim da bi to bilo OK.
                      Po mom je da nas igracki kadar je (mnogo) kvalitetan, mocan sa velikim kapacitetom. E sad, kad je vec tako, sve je do trenera i njegovim stabom da dignu ekipu na veci nivo. Nisam reko SAD, ali to ce se brzo vidi kada pocne sezona kako to sve izgleda. Od igre do dicipline, brzo ce se vidite ako imaju respekt za Dusana, (a za to treba nasi iskusni igraci da budu glavni)

Svako koje normalan i ima objektivnost mora da shvati da treneru treba vreme, ali koliko ce njega Covic da ceka .... videcemo. Nadam se da je sazreo za ovakav posao kao sto je voditi Zvezdu. Ima priliku da se dokaze ... Izvolite.

Comment

• Na klupi Baskonije Prigioni, bez dana iskustva ...
                        nadovezao se na post MannyCalavera, da ne bude zabune.
                        Last edited by kankkunen; 11-08-17, 13:49.
                        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Ja se samo nadam da ce Alimpijevic biti neko ko ide Robijinim putem a ne Lazicevim ili Bozicevim,imamo dovoljno primera pro i contra tako da generalizirati je najgore,sve je do Alimpijevica.

Comment

• Originally posted by Reginald Cousins View Post
                            Znaš li možda da li ima klauzulu kao Kuzmić? I on je imao za NBA, odnosno, samo to se spominjalo, a posle ispostavilo da ima i za druge klubove.
                            Mi smo Kuzmica prodali za 300.000. Imao ili nemao klauzulu, igraca mozes prodati ako je pod ugovorom. Nije ni Gudura imao nikakvu klazulu pa je otisao svejedno.
                            Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                              Pazi naravno da je trener veliki znak pitanja i kako ce se snaci. Ljudi zaboravljaju da iako on ima 31 godinu, da covek ima 5 sezona kao glavni trener u nasoj ligi. Jesu to bile malo tanje ekipe ali trenerska struka moze da se brusi iako si trener u Libanu. Naravno EL je potpuno drugacija zverka ali on za tu istu EL dobija mnogo jace igrace i roster s kojima moze da radi. To u drugim timovima nije imao. Ne smatram da je on totalni pocetnik, jer ipak 5 godina kao head coach negde je dovoljno da se ne udavis kao rookie kad preuzmes mnogo jacu ekipu.

Da li ce postici rezultate neke zavidne videcemo, ali mislim da nece on biti max pogubljen i ono da ne zna sta radi.
                              Videli smo i na Radonji da je na početku kasnio sa reakcijama (TO, izmene) čak mislim da šablon u izmenama do kraja svog rada u Zvezdi nije napustio ali je i od prvog dana tvrdoglavo forsirao P&R i P&P igru.
                              Za mene će ponovo uzimanje ABA lige biti taj dovoljan rezultat, sve preko toga (broj pobeda u EL) je bonus.
                              Suludo je očekivati (moje mišljenje) da ponovimo prošlu godinu u EL, i nadam se da se Čović neće preterano mešati u rad Alimpijevića.
                              Spoiler
                              Ako mi časi smrti postanu bliski,
                              I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                              Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                              Nije umio da odstupi,
                              Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                              Pao unapred, a ne unazad,
                              I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                              Uračunato i u moj pad.

Comment

• Mi smo uzeli ozbiljnu kintu za obestecenja ove godine,mislim gledani iz perspektive KK,jesu li bar igraci isplaceni,da se ne blamiramo.

Comment

Working...
                                X