Malo je reći da sam oduševljen ovim potpisom! Samo da nema neku klauzulu za izlaz iz ugovora od 100-150k i iskreno - apsolutno najbolji potpis za sada po mom mišljenju. Kapiram da nije najbolji igrač kojeg smo doveli, ali mislim da će Lesor da se razvije u fenomenalnog igrača vremenom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Meni je ovaj OK, super pojačanje u svim kategorijama. Mlad, jeftin, dobar, perspektivan i još ugovor na tri godine. Mene inače čudi isključivost ljudi. Makar nas je iskustvo naučilo da nikoga unapred ne otpisujemo niti možemo garantovati da će neko zvučno ime imati super sezonu.
Comment
-
Dobrodosao Matijase!!!!
Mislim da ce porobiti Aba ligu...dok ce u euroligi biti malo mucenja...
Mislim da ce i njegove partije dosta zavisiti od toga kakvog pleja cemo uzeti...ako bude kulen u pitanju bice malo problema...ali dobro videcemo...Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
Bila je neka priča da je prva godina 120, sledeća rastuća i tako dalje. Sve ukupno, sumnjam da nas je izašao više od 500k na 3 godine što je zaista sjajan posao. A postoji i to obeštećenje u slučaju odlaska u NBA. Verovatno će biti manje za određenu sumu zbog ovog dila sa Miškom ali opet sjajan posao.
Comment
-
Originally posted by Боги View PostBila je neka priča da je prva godina 120, sledeća rastuća i tako dalje. Sve ukupno, sumnjam da nas je izašao više od 500k na 3 godine što je zaista sjajan posao. A postoji i to obeštećenje u slučaju odlaska u NBA. Verovatno će biti manje za određenu sumu zbog ovog dila sa Miškom ali opet sjajan posao.Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostSamo mi ako možeš pojasni ovo "Igra li u NBA?", misliš kao svi koji ne igraju u NBA su beskorisni? Ili misliš kao nije dobio ugovor u 76ersima koji visokih igrača imaju za izvoz? Obrazloži.
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by profaarmor View PostIskusni EL igrac
teško da će se tim graditi oko Matije ... kao, sad nam treba plej koji njemu odgovara
mrka kapa.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Ne znam koliko vas će se složiti sa mnom, ali mišljenja sam da je ovo jedan od najtalentovanijih timova Zvezde u istoriji! Fenomenalna pojačanja, spoj iskustva i mladosti, odlična domaća pojačanja, Feldin ubica, a Lesor će da bude top 3 centar u Evropi! Sada biti strpljiv i pametan u izboru plejmejkera, a ako dođe i četvorka, garantujem da ćemo biti jači nego prošle sezone! Svi šutiraju trojke, pokretljivi igrači, atletski savšeni, igraćemo modernu i fenomenalnu košarku, a odbrana će biti perfektna! ČOVO magijo
Comment
-
Davidovac,Apic,Rakicevic i Lazarevic sigurno nece uci u finalni roster, postavlja se samo pitanje ko ce ovde da izvisi Radanov ili Simanic.Neko moje misljenje je da ce da se krene sa Simanicem, a Radanov ce biti neki 13. igraca za ABA ligu.Nesto slicno kao sto je Rakicevic bio prosle godine, samo sto bi trebalo da dobije malo vise minuta.
Comment
-
Cenim da će dovesti još samo prvog pleja, proširen roster sa 14 igrača gde bi se našlo mesta za Borišu, Radanova i Rakićevića.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment