Ne znaci mnogo? Kolko znam na F4 sve najskuplji timovi. Nesto mi se cini bliska povezanost.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostTo da Milko ima 350.000 je teska budalastina
Feldin 350
Milko 270
Laza 180
Danga 160
Jankovic 120
Jovanovic 120
Dobric 80
Radicevic 140
Lesort 170
Otprilike su ove cifre
Comment
-
Originally posted by Chupa View PostNe znaci mnogo? Kolko znam na F4 sve najskuplji timovi. Nesto mi se cini bliska povezanost."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Chupa View PostMilko 270
Laza 180
Danga 160
Ovo mi je sve prenisko. Mislim Branka trazio Obradovic u Rusiju i mi mu damo 180k? Nesto mi tu ne stima.
Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока
Comment
-
Sve vas nejebalo ala štancujete ove stranice. Ne mogu ni dijagonalno da stignem da pročitam. Bogi briši bar pola postova svaki sat vremena inače ću da dobijem otkaz i na poslu i kod ženeThis is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Originally posted by Chupa View PostTimovi koji su najvise ulozili su imali i najbolji uspeh, tako mi je povezano"A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Nego sve razmisljam da je ostao i Bolden, pa Filin duo sve bi prstalo od trcanja, banana, kucanja. MiCke zveri i na 4 i na 5, gde bi nam kraj bio.
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostOpet te pitam kakve to veze ima sa nama i kako to opovrgava moju tezu da ne znaci mnogo...mesas babe i zabe...mi smo pobedjivali sve te sa 10 puta vecim ulaganjima, znaci da je moguce i da pare ne igraju, nego ekipe..mi ne mozemo niti cemo moci u bliskoj buducnosti da se poredimo sa tim igrackama raznih milionera ili drzave...Inace su nam najveci promasaji upravo bile te "skuplje" investicije...
Comment
-
Originally posted by Knipex® View PostSve vas nejebalo ala štancujete ove stranice. Ne mogu ni dijagonalno da stignem da pročitam. Bogi briši bar pola postova svaki sat vremena inače ću da dobijem otkaz i na poslu i kod ženeDoslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Chupa View PostNego sve razmisljam da je ostao i Bolden, pa Filin duo sve bi prstalo od trcanja, banana, kucanja. MiCke zveri i na 4 i na 5, gde bi nam kraj bio.Ja sam covek fin i suptilan.
Comment
Comment