Announcement

Collapse
No announcement yet.

Majami 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Malo Nik, malo publika, malo siguran Federer.
    Ne moze da se kaze da je nezasluzeno matori dobio, ali takodje ne bi bilo ni nezasluzeno da je dobio Kirijos. Cak je dao mec loptu Federeru tako sto je duplu napravio. A publika to iskusno pozdravila kako samo ona zna i ume. Ne treba ni da se napominje da je divljala i izmedju prvog i drugog servisa. Suvise je reskirao na drugi Kirijos. Kao sto sam vec i ranije napisao. Imao je nekoliko strahovitih drugih servisa, ludackih. Ali na kraju kada je bilo najpotrebnije - dupla.

Samo da dodam da je glavni Kirijosov problem i na ovom mecu a i uopste OCAJAN RITERN. Smesan, jadan, kada se uporedi sa ostatkom njegovok teniskog paketa. I zato je izgubio ovaj mec. Ma on i mnogo slabije servere od Federera ne ume, ne moze, ne zna da pritisne na servis. Tj da im ugrozi servis. Nema cemu ozbiljnijem da se nada, sve dok bude tako (velikoj tituli). I gameplan mu je manje vise - nestabilan. Fura on nesto, ali precesto iskace iz sablona i previse se oslanja na improvizaciju i riskantnost. To mu na duze staze nista nece doneti. Uletece neka velika titula jer ce spojiti po nedelju dve ludackog tenisa, uz proserivanje, ali sve ce to biti retko. Samo uzmemo sinocni mec kao primer i sve treba da nam bude jasno. Kada god mu je trebalo izvlacio bi nesto neocekivano - dobro i kenjalo ga je - sve je ulazilo (onaj fh pred kraj meca, nekoliko servis vinera na drugi servis koji su izbijali Federeru reket iz ruke, onaj udarac kroz noge na mrezi, itd...) ali kada je bilo najpotrebnije DUPLA.
    Novak treba da se ubije sto je sebi dozvoljavao da ga Nik brejkne.
    Bravo Sandu slažem se sa svime što si napisao, još bih dodao da se Nik poslužio svim glupostima iz svog bogatog arsenala(lupanje pesnicom u reket, bacanje istog, svadja sa sudijom, interakcija sa publikom,atraktivni potezi itd itd..) kako bi izbacio Federera iz ritma, ali ovaj se nije dao u celom meču se samo možda dva puta iznervirao. Iako je rezultatski neizvestan meč od samog početka je Federer imao takav stav, smiren i staložen, da se odma od početka znalo ko će pobediti, i ništa mu nije moglo taj stav poremetiti. Mada se i Nik dosta popravio po pitanju mentalne stabilnosti u odnosu na prošlu godinu.
    Posebno je fascinirao i Rogerov ritern, koji je maltene korak i po do dva u terenu hvatao Nikove servise od preko 200 na sat
    Last edited by Dekson; 01-04-17, 12:59.
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Zar mislis da bih ja tazio savet od bilo koga za pik?
      Ne trebaš ni tražiti, madrid bi ti ušao u podsvijest.
      Plus ti idući put neće reći kada išao vaditi dokumente. Samo se igraj ti sa svojom sudbinom.

Comment

• Originally posted by luka View Post
        Ne trebaš ni tražiti, madrid bi ti ušao u podsvijest.
        Plus ti idući put neće reći kada išao vaditi dokumente. Samo se igraj ti sa svojom sudbinom.
        I to sto kazes, ne znam kako cu bez toga izdrzati. E dobro me podseti na to. Da ne rece onda Madridko to - pa nista!

Olja ne obracaj paznju na ove sto se pojavljuju samo kada Federer igra dobro i pobedjuje.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• I pored onog u IW-u, Nadal je sad ocigledan favorit, mada mislim da Fed nije bas toliko umoran. Treba da ima pristup slican kao na AO, da da sve od sebe, ionako ne mora ozbiljan mec da igra do jula

Comment

• Vi ste ludi ako mislite da on nece ni sljaci pokusati da bude top i da juri da osvoji nesto bitno.
            Ne mora do W, ne mora do W.
            Pa jeste li svesni da igra bolje nego ikada a mator je ko biblija. Kada ce da igra i da se izigra, naigra, naosvaja ako sada nece?
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sad ce Bojana da potvrdi da je Rafa favorit. Hoce li Fedovi navijaci ikada prihvatiti ulogu favorita? Covek da uzme 4 GS u nizu idalje bi se pisalo- Umoran je posle teske sezone tako da je Duckworth ipak favorit, ili podloga i uslovi vise odgovaraju Melzeru, plus je u dobroj formi, ima 2 cetvrtfinala celendzera.
              Last edited by colchonero; 01-04-17, 12:26.

Comment

• Mislim da Nadal mora dobiti Federera. Ipak je i svježiji. Ako uspije izbaciti iz glave da ga je Role dobio dva puta ove godine, upravo bi ta svježina trebala presuditi.
                Namjerno ne govorim da je Federer umoran, jer mislim da u IW i Mia je potrošio upravo onoliko energije koliko je i planirao, a siguran sam da bi preskočio Miami da je mislio da ne može izdržati još onoliko mečeva koliko je potrebno za bar još jedno finale.

Nadal s druge strane sutra mora pobjediti isključivo radi svoje psihe. Dotuklo bi ga da nakon što je dočekao pad dominacije Đokovića, nad njim sad još počne dominirati i Role. Očito je i ta dominacija u povojima. Zato je sutrašnji meč puno, puno bitniji za Nadala. Usudio bi se reći i ključni. Jer samo Nadal koji je pun samopouzdanja može računati na dobru sezonu na zemlji i titulu na RG, a vjerujem da mu je to primirani cilj za ovu sezonu.

Još treba naglasiti da je u IW Federer igrao savršeno, pogotovo meč protiv Nadala. Totalno bez greške. Ovdje je sada ipak igra malo pala u odnosu na IW. Čovjek je u godinama, a ovakva vlagurina ubije i isisa svježinu iz svega, a pogotovo iz čovjeka sa Alpa u godinama
                Last edited by luka; 01-04-17, 12:32.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                  Sad ce Bojana da potvrdi da je Rafa favorit. Hoce li Fedovi navijaci ikada prihvatiti ulogu favorita? Covek da uzme 4 GS u nizu idalje bi se pisalo- Umoran je posle teske sezone tako da je Duckworth ipak favorit, ili podloga i uslovi vise odgovaraju Melzeru, plus je u dobroj formi, ima 2 cetvrtfinala celendzera.
                  Ne znam ko je favorit, nisam ocekivala onakav mec sinoc, da ima onoliko snage.
                  U nedelju ce on dati sve od sebe, pa makar to znacilo da ne moze da stoji posle jer zna da nece igrati preko mesec dana.

Sent from my Z3 compact <3
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    U čemu to seoski terminatoru kukuruzišta?
                    Salim se Olja, salim se.

Al dobija Fed sutra Nadala.

Comment

Vi ste ludi ako mislite da on nece ni sljaci pokusati da bude top i da juri da osvoji nesto bitno.
                      Ne mora do W, ne mora do W.
                      Pa jeste li svesni da igra bolje nego ikada a mator je ko biblija. Kada ce da igra i da se izigra, naigra, naosvaja ako sada nece?
                      Realno šanse ima u Madridu, a maksimum će dati i u RG. Po meni su to jedina dva turnira na zemlji na kojima može tražiti neki rezultat. Rim i MC bi bili samo bezvezno pražnjenje baterija. Nije čak ni upitno da možda on sa ovakvom igrom može i tamo tražiti rezultat, ali onda bi kompromitirao svoj najjači dio sezone, riskirajući da u njega uđe bez energije.

Mislim da je on "u bocu" isplanirao čitavu sezonu i da plan neće mijenjati taman otkazali Đoković, Andy i Nadal sve turnire na zemlji ove godine.

Comment

• 2:0 u nedelju
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• Očekujem dobar meč, ali uvek blagu prednost dajem ćalcima i navijam za njih
                          Last edited by Dekson; 01-04-17, 13:17.
                          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Juce je RF drzao lekciju kako riternirati Nikove servise, duel koji bi mogao da bude finale svakog mastersa po kvalitetu, na kraju je imao i malo srece Fed.

A u nedelju Fedal XXXVII, IT'S ON!!!!

Comment

• O kojem drzanju lekcije sa reternom??Pa Roger u drugom i trecem setu nikako nije ritern igrao dosta losije od Novaka u Iw prvi set je bio dobar ali onaj blok retern na 9:8 za Nika je odlucio

Comment

• Originally posted by Srkisa View Post
                                O kojem drzanju lekcije sa reternom??Pa Roger u drugom i trecem setu nikako nije ritern igrao dosta losije od Novaka u Iw prvi set je bio dobar ali onaj blok retern na 9:8 za Nika je odlucio
                                Hahahaah zaspao sam na polovini drugog seta, stigao me umor Ali ono sto sam do tog trenutka video je bilo solidno, pogotovo uzimajuci u obzir da Kyrgios raspaljuje i druge servise koje dostizu i do 210 km/h, a kada se pogleda statistika i odgleda mec, vrlo ceste su bile situacije kao 15-30, 30-30 i deuce na servis Kyrgiosa

Comment

Working...
                                X