Announcement

Collapse
No announcement yet.

Majami 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poydravio vas sve Vladan:
    Kakva govna, najgori navijaci su Federerovi, ali ne mogu ni znati za bolje kad je najveca seljana i licarka federerova zena licno, ona im daje primjer.
    I produzio je ban na jos nedelju dana. Malo je za takvu velicinu samo jedna nedelja, a i za tako nesnosan prestup.
    Ja bi mu se rado pridruzio da ga podrzim u banovicima, ali ne da mi. Kaze: "Ako odes i ti ko zna sta ce se dalje desavati, ostani, smiruj strasti, mnogo su napeti ljudi - potreban si im." I ja sta cu, duzan sam da ispunim zelju prijatelju i saborcu mi.
    A mora neko i Bojanu da spusta na zemlju - realno. Udara sve jadna glavom u plafon, pa bolje to nego da rusimo plafon. Ili ne daj boze da je pustimo napolje - odletece, sta cemo onda!?!?
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
      Ne može svaki put da sere prvi servis na drugi servis jbg

Ali ova publika je stvarno.. Što bi rekao Sir Charles, treba dozvoliti sportisti da posle meča udari jednog navijača po izboru. A realno dosta njih zaslužuje
      Tacno, previse je rizikovao drugim servisom - nekada i nepotrebno. I u najgorem mogucem trenutku mu se vratilo.
      A sto se tice publike: Jedan je Erik Gospodar Svega Kantona. On je lepo objasnio i svojim primerom pokazao kako treba sa takvima. Pa cak i fino prokomentarisao nesto kasnije .
      sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Za vas koji ste gledali jedno pitanje.

Koliko je blizu poraza Federer bio u TB treceg seta? Rezultatski znam, Nick je trebao da osvoji dva poena na svoj servis. Sto se u stvari desilo? Je li on choknuo?

Comment

• Malo Nik, malo publika, malo siguran Federer.
          Ne moze da se kaze da je nezasluzeno matori dobio, ali takodje ne bi bilo ni nezasluzeno da je dobio Kirijos. Cak je dao mec loptu Federeru tako sto je duplu napravio. A publika to iskusno pozdravila kako samo ona zna i ume. Ne treba ni da se napominje da je divljala i izmedju prvog i drugog servisa. Suvise je reskirao na drugi Kirijos. Kao sto sam vec i ranije napisao. Imao je nekoliko strahovitih drugih servisa, ludackih. Ali na kraju kada je bilo najpotrebnije - dupla.

Samo da dodam da je glavni Kirijosov problem i na ovom mecu a i uopste OCAJAN RITERN. Smesan, jadan, kada se uporedi sa ostatkom njegovok teniskog paketa. I zato je izgubio ovaj mec. Ma on i mnogo slabije servere od Federera ne ume, ne moze, ne zna da pritisne na servis. Tj da im ugrozi servis. Nema cemu ozbiljnijem da se nada, sve dok bude tako (velikoj tituli). I gameplan mu je manje vise - nestabilan. Fura on nesto, ali precesto iskace iz sablona i previse se oslanja na improvizaciju i riskantnost. To mu na duze staze nista nece doneti. Uletece neka velika titula jer ce spojiti po nedelju dve ludackog tenisa, uz proserivanje, ali sve ce to biti retko. Samo uzmemo sinocni mec kao primer i sve treba da nam bude jasno. Kada god mu je trebalo izvlacio bi nesto neocekivano - dobro i kenjalo ga je - sve je ulazilo (onaj fh pred kraj meca, nekoliko servis vinera na drugi servis koji su izbijali Federeru reket iz ruke, onaj udarac kroz noge na mrezi, itd...) ali kada je bilo najpotrebnije DUPLA.
          Novak treba da se ubije sto je sebi dozvoljavao da ga Nik brejkne.
          Last edited by Sandugp; 01-04-17, 10:21.
          sigpic

Comment

• Hvala Sandu.

To je bio tipican mec dva servera. Statisticki je Federer bio osjetno bolji. Indeks dominacije od 1,3. Ako se izuzmu TB-kovi, ID je cak 1,39. Ali nije mogao da realizuje tu prednost, nije mogao da brejkne. To znaci da je Kirjos pokazao ponovo sampionski mentalitet. Servirao je dobro kad je trebalo.

Slika je nesto drukcija kad se gledaju TB-ovi. Na svoj servis, svaki je igrac osvajao manji postotak poena u TB nego u do TB. Federer bi imao bitno drasticniji pad. Nik manje, daleko manje. Nik nije imao pad u 2. TB, ni u 3. dok se pobjeda nije nasmijesial tj. dok nije poveo 5:4 i imao servis. Onda je izgubio dva poena na svoj servis. Nesto mu se slicno desilo i u 1. TB. Kad je poveo 9:8, izgubio je dva poena na svoj servis. S tim sto je u 1. setu teze dobijao poene na svoj servis.

Znaci, Nik treba da nauci kako da nervira publiku vise nego ona nervira njega.

Comment

• Kada je imao 5-4 i servirao napravio je neiznudjenu, a potom duplu. Publika je bila u ekstazi. Moze da se kaze da se prepao pobede, ali suvise je on glup i/ili lud da se prepadne.
              sigpic

Comment

• Slazem se sa svime sto si rekao u dodatku svog posta #1159. Nikova snaga su improvizacija i inspiracija. To je cesto prednost ali je ponekad i ogranicenje.

Ali ja ne mislim da je posebno lud iako se pravi. Isto tako mislim da je manje hrabar nego se pravi. Po mom misljenju, on bi trebao da nauci ponesto od Iva Karlovica. A Ivo je tacno naucio koliko riskantno da igra i ni najmanje ga ne tangira ako izgubi poen zbog takve igre. Zna da je, dugorocno gledano, to za njega najbolja taktika.
                Last edited by NI; 01-04-17, 11:29.

Comment

• Ma kakvi lud i glup, sve je to maska. A njemu pre svega treba trener i to neki dobar. Isuviše je mlad da bi ove ključne godine traćio na svoje improvizacije i očekivao sve od servisa. Ali se mora priznati da je protiv Novaka (a veoma pažljivo sam ga gledala), kao i drugih igrao mnogo pametnije, i to ne samo zahvaljujući njima, protivnicima, odnosno Federeru sinoć što nije igrao pametnije. Prosto mentalno nije bio dobar, pored užasnog riterna. Potreban mu je trener.
                  Last edited by miloolja; 01-04-17, 10:56.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kao da je 2008. , 2009. ili 2010. Probudim se i znam da cu jutro posle 1/2 finala procitati da su RF i RN u finalu i to mi ne bude nikakvo iznenadjenje, vec ocekivana stvar, iako je protivnik u odlicnoj formi. E sad da li ce nastavak sezone doneti 2011. ne znam, ali znam da nece feniksi dopustiti sad kad su se konacno dokopali borba za trofeje, da to tako lako ispuste i opet budu 7. ili 10. na listi i stizu do 1/8 finala GS.

Comment

• Ima maske, to je tacno. To se najbolje vidi u izjavama. Koje su ili izrecene a da prethodno nije dobro promislio - brzopleto, ili bile svesne lazi.
                      Kada sam rekao lud, nisam mislio bukvalno. Hajde da se malo detaljnije izrazim: ludacki nepredvidiv.
                      A ne moze da se kaze da nije hrabar, jer pri kakvim rezultatima je potezao nevidjeno hrabre udarce. Cak ga je preterana hrabrost po meni kostala pobede.
                      A da je glup to svakako mislim. I to kao tocak. Jedan od glupljih - neinteligentnijih likova u svetu tenisa.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by madrid View Post
                        Kao da je 2008. , 2009. ili 2010. Probudim se i znam da cu jutro posle 1/2 finala procitati da su RF i RN u finalu i to mi ne bude nikakvo iznenadjenje, vec ocekivana stvar, iako je protivnik u odlicnoj formi. E sad da li ce nastavak sezone doneti 2011. ne znam, ali znam da nece feniksi dopustiti sad kad su se konacno dokopali borba za trofeje, da to tako lako ispuste i opet budu 7. ili 10. na listi i stizu do 1/8 finala GS.
                        Koliko imas godina 20?
                        Sta si ti ujutu citao 2008 godine???? Bukvar?
                        sigpic

Comment

• Sinoc je Role odigrao slajsova u cijelom mecu koliko je odigrao kombinovano na cijelom AO

Klaun ne zna prevrnut bh da ima spina, nesto slicno i Novak je imao problema, al ovaj spin na bh ne zna nikako odigrat.
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Edituj postove Dušane, a ti Aki prekini čoveka da zoveš klovnom.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ne mogu suvise su dobri da bi bili zajedno.
                              Mnogo su mocni - kontas. Pa je glupo - nedopustivo, da ih spakujem u jedan.
                              sigpic

Comment

• Ne kontam, niti razumem. A ti se ne otimaj previše kontroli, pravilima i ovdašnjoj diktaturi. Neće imati ko da prenosi Vladanove poruke u suprotnom.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X