Mogul ga zvati Vojceh Scesni tenisa?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Majami 2017
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostNe kontam, niti razumem. A ti se ne otimaj previše kontroli, pravilima i ovdašnjoj diktaturi. Neće imati ko da prenosi Vladanove poruke u suprotnom.
Izvini Madrid ako si se osetio uvredjenim - povredjenim sto te ja malo cackam. Ali znam da nisi, lafcina si ti.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nisam naravno da nisam. Meni se iskreno svidjaju tvoje i vase sale dok ne predju granicu, a svestan sam da ponekad mora da bude i na moj racun, ako hocu da ucestvujem u tome i da me zabavlja, a ne iritira. Plu nisi ti nesto toliko uvredvljivo rekao, nego je Olja nesto strozija jer je na tapetu ovih dana , zbog banovanja i opominjanja .
Comment
-
Slobodno se i ti zajebavaj na moj racun. Ne zameram ja nista. Mada kontam da ti nisi takav tip.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSlobodno se i ti zajebavaj na moj racun. Ne zameram ja nista. Mada kontam da ti nisi takav tip.
U pocetku se trudim da prikazem ljudima sta stvarno mislim i da se pritom nikome ne zamerim. Trudim se da ne zauzimam strane osim kad neko bas nesto nije u pravu, posto stvarno nikad nemam predrasude. E posle sa vremenom pocinjem da upoznajem ljude i karakter i sa onima sa kojima sam dobar njih pocinjem da podje**vam, ali znam da ce i oni mene. Kacim ljude za koje znam da mi nece zameriti i naljutiti se, nego ce i oni mene prvom prilikom. Mislim to je ono sto radim u realnom svetu. Uvek pre zezam prijatelje(ili trenere sa kojima sam dobar), i oni mene nego nekog ko mi ne odgovara, njega pustim ne kacim se, posto ne volim da se svadjam i ulazim u konflikt kad ne moram.Last edited by colchonero; 01-04-17, 11:53.
Comment
-
Originally posted by NI View PostSlazem se sa svime sto si rekao u dodatku svog posta #1159. Nikova snaga su improvizacija i inspiracija. To je cesto prednost ali je ponekad i ogranicenje.
Ali ja ne mislim da je posebno lud iako se pravi. Isto tako mislim da je manje hrabar nego se pravi. Po mom misljenju, on bi trebao da nauci ponesto od Iva Karlovica. A Ivo je tacno naucio koliko riskantno da igra i ni najmanje ga ne tangira ako izgubi poen zbog takve igre. Zna da je, dugorocno gledano, to za njega najbolja taktika.
Comment
-
Originally posted by luka View PostNastavi ti tako sa njim, ako ikad zaigraš suicidea opet, dat će ti lažni savjet za picksigpic
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostOlja, vise srece sutra u 21.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Igro je Nik drugacije jer ga je konacno neko pritisnuo sa osnovne, proseto lijevo desno, usporio kad je trebalo, i otkrio lose kretanje i bekend koji je ko lopata samo za prebacit, dok god njega neko ne pritisce sa osnovne on moze biti u poenu i mecu inace tesko
Comment
Comment