Announcement

Collapse
No announcement yet.

Majami 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mogul ga zvati Vojceh Scesni tenisa?
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Isto kao i sad otprilike B92 sajt, pratio sport, druzio se, trenirao tenis, i citao novine sportsku rubriku.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Ne kontam, niti razumem. A ti se ne otimaj previše kontroli, pravilima i ovdašnjoj diktaturi. Neće imati ko da prenosi Vladanove poruke u suprotnom.
        Moracu malo da se primirim, ali ne zbog sebe ili Vladana (naci cemo mi vec nacin i ako mene ukinete, imamo jednu zanimljivu curicu) ... vec zato sto mi je zao da tovarim vise Madrida. A dobar je decko. Fin.
        Izvini Madrid ako si se osetio uvredjenim - povredjenim sto te ja malo cackam. Ali znam da nisi, lafcina si ti.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nisam naravno da nisam. Meni se iskreno svidjaju tvoje i vase sale dok ne predju granicu, a svestan sam da ponekad mora da bude i na moj racun, ako hocu da ucestvujem u tome i da me zabavlja, a ne iritira. Plu nisi ti nesto toliko uvredvljivo rekao, nego je Olja nesto strozija jer je na tapetu ovih dana , zbog banovanja i opominjanja .

Comment

• Slobodno se i ti zajebavaj na moj racun. Ne zameram ja nista. Mada kontam da ti nisi takav tip.
            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Федерер обезбедио место на завршном турниру, може да одмара до новембра....
              sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                Slobodno se i ti zajebavaj na moj racun. Ne zameram ja nista. Mada kontam da ti nisi takav tip.
                Nisam u pocetku.

U pocetku se trudim da prikazem ljudima sta stvarno mislim i da se pritom nikome ne zamerim. Trudim se da ne zauzimam strane osim kad neko bas nesto nije u pravu, posto stvarno nikad nemam predrasude. E posle sa vremenom pocinjem da upoznajem ljude i karakter i sa onima sa kojima sam dobar njih pocinjem da podje**vam, ali znam da ce i oni mene. Kacim ljude za koje znam da mi nece zameriti i naljutiti se, nego ce i oni mene prvom prilikom. Mislim to je ono sto radim u realnom svetu. Uvek pre zezam prijatelje(ili trenere sa kojima sam dobar), i oni mene nego nekog ko mi ne odgovara, njega pustim ne kacim se, posto ne volim da se svadjam i ulazim u konflikt kad ne moram.
                Last edited by colchonero; 01-04-17, 11:53.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Slazem se sa svime sto si rekao u dodatku svog posta #1159. Nikova snaga su improvizacija i inspiracija. To je cesto prednost ali je ponekad i ogranicenje.

Ali ja ne mislim da je posebno lud iako se pravi. Isto tako mislim da je manje hrabar nego se pravi. Po mom misljenju, on bi trebao da nauci ponesto od Iva Karlovica. A Ivo je tacno naucio koliko riskantno da igra i ni najmanje ga ne tangira ako izgubi poen zbog takve igre. Zna da je, dugorocno gledano, to za njega najbolja taktika.
                  Odlično primjećeno

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                    Федерер обезбедио место на завршном турниру, може да одмара до новембра....
                    Mora jos 3 hiljade bodova u teoriji da uzme da bi obezbedio u ovom trenutku, ali realno ce mu biti dovoljno 1000- 1500

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Slobodno se i ti zajebavaj na moj racun. Ne zameram ja nista. Mada kontam da ti nisi takav tip.
                      Nastavi ti tako sa njim, ako ikad zaigraš suicidea opet, dat će ti lažni savjet za pick

Comment

• Olja, vise srece sutra u 21.

Comment

• Originally posted by luka View Post
                          Nastavi ti tako sa njim, ako ikad zaigraš suicidea opet, dat će ti lažni savjet za pick
                          Zar mislis da bih ja tazio savet od bilo koga za pik?
                          sigpic

Comment

• Originally posted by luka View Post
                            Necu necu. Trenutno imam ja neke druge prioritete na forumu, za zezanje Dusana, Vladana i Nota ima vremena, njih cu samo usput ako bude bio neki zicer.

Comment

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
                              Olja, vise srece sutra u 21.
                              U čemu to seoski terminatoru kukuruzišta?
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Igro je Nik drugacije jer ga je konacno neko pritisnuo sa osnovne, proseto lijevo desno, usporio kad je trebalo, i otkrio lose kretanje i bekend koji je ko lopata samo za prebacit, dok god njega neko ne pritisce sa osnovne on moze biti u poenu i mecu inace tesko

Comment

Working...
                                X