Announcement

Collapse
No announcement yet.

Majami 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Realnost nije briga............
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

• Vidi tb, bas cudno

Sent from my Z3 compact <3
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Neko reče bum bum tenis, serveri brzo završavaju
        Bravo Rogere, vredelo je neprospavane noći.
        Last edited by Dekson; 01-04-17, 04:22.
        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Role
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Rutinski.
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• NID

Sent from my Z3 compact <3
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Kakav je ovo klaun.
                sigpic

Comment

• nije kovn,publika je idiotska
                  Wizard

Comment

• Koliko je srece Federer imao i prosli mec i sada ovaj, konkretno u tajbrejk 3. seta. Ali mislim da ce Rafa naplatiti iako cena nije dovoljno visoka kao u Melburnu.

Comment

• Obojici smeta kada idu sa onim zvanjem aut, al publika je platila da gleda tenis, ne da gleda njega kako divlja.
                      sigpic

Comment

• Ma nece Rafa dobiti Rogera sta vam je ,nebo je na Rogerovoj strani,protiv toga se ne moze,svaka cast Federeru

Comment

• Bravo za publiku. Uspjeli su u ključnom trenutku da odrade Kyrgiosa. Na kraju i zahvala Federera toj istoj publici, a ti Niče njemu priznaj onaj poen i on bi tebi sigurno. I Mirka zviždi, predvodnik ove nazovi publike, to počinje da se smatra nečim normalnim

Federeru svaka čast, ne pamtim jednog sportistu da ima ovoliko želje za pobjedama. Da nije namjestio meč protiv Donskoya bio bi bez poraza ove godine.

Ne smijem ni pomisliti šta čeka Rafaela u nedelju sa isfrustriranim navijačima bez teniske kulture.

Comment

• Ne može svaki put da sere prvi servis na drugi servis jbg

Ali ova publika je stvarno.. Što bi rekao Sir Charles, treba dozvoliti sportisti da posle meča udari jednog navijača po izboru. A realno dosta njih zaslužuje

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                              Obojici smeta kada idu sa onim zvanjem aut, al publika je platila da gleda tenis, ne da gleda njega kako divlja.
                              woooooooooooooooooooow,zamena teza-publika divlja
                              Wizard

Comment

• Hahha bit ce mrtav u nedjelju Roger lupali servise 3 sata plus dan odmoda ima svakako, kakav crni mrtvi umor ajte molim vassss, steta dobra prilika za Rafu ode u zaborav a sto je najgore kako je krenulo jos ce Roger ispeglat h2h, a to me puno vise boli i 3 poraz u sezoni od Rogera to je bas gadno.. e moj rafo sta dopustas

Comment

Working...
                                X