Stvarno ne vidim zbog cega bi Federer bio umoran. Igra prilicno kratke meceve i poslije svakog meca dan odmora, bolje od toga ne moze.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Majami 2017
Collapse
X
-
Originally posted by LejkerBoy View PostHahahaah zaspao sam na polovini drugog seta, stigao me umor Ali ono sto sam do tog trenutka video je bilo solidno, pogotovo uzimajuci u obzir da Kyrgios raspaljuje i druge servise koje dostizu i do 210 km/h, a kada se pogleda statistika i odgleda mec, vrlo ceste su bile situacije kao 15-30, 30-30 i deuce na servis KyrgiosaLast edited by Dekson; 01-04-17, 13:48.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by Dekson View PostA Roger ih čeka korak dva u terenu, subjektivno mislim da nema igrača sa bržom reakcijom na lopticu od njega + anticipacija..
Comment
-
Originally posted by madrid View PostSad ce Bojana da potvrdi da je Rafa favorit. Hoce li Fedovi navijaci ikada prihvatiti ulogu favorita? Covek da uzme 4 GS u nizu idalje bi se pisalo- Umoran je posle teske sezone tako da je Duckworth ipak favorit, ili podloga i uslovi vise odgovaraju Melzeru, plus je u dobroj formi, ima 2 cetvrtfinala celendzera.Last edited by s_hyperion; 01-04-17, 14:01.
Comment
-
meni je ipak najjači utisak mirkin prostakluk,što me je i podsetilo na njene ranije ispade (hint vavrinka) a i sama publika.i sad još više cenim džokarin USO '15. u onakvim uslovima.
fed dobija i ako se igramo naopake pop psihologije,to je dobro
i još nešto-koliko god vama paradoksalno zvučalo,deda na šljaci može ali ZAISTA mnogo,tak da-bumo vidli.Wizard
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostSalim se Olja, salim se.
Al dobija Fed sutra Nadala.
Al kako me za prvo baš briga, za drugo.. recimo da neće još dugo... možemo slobodno da se šalimo ofc.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Oni koji se nadaju da bi titula ovde Rafi povecala drasticno sanse za RG.........
.........dzabe se nadate, nema Slema ove godine za RafuDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Meni je vala milion puta bolje i prihvatljivije da Mirka zvizdi nego recimo ko Jelena smara da joj javno se zahvaljuje i izrazava ljubav.
Mirka je jedna od rijetkih zena danas koja je stala iza svog muza i fokusirala se da on bude sto bolji, a ne ko 90% zena danas koje zbog nedostatka kontrole svoje hipergamije upropaste svoje partnere i njihov napredak.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMeni je vala milion puta bolje i prihvatljivije da Mirka zvizdi nego recimo ko Jelena smara da joj javno se zahvaljuje i izrazava ljubav.
Mirka je jedna od rijetkih zena danas koja je stala iza svog muza i fokusirala se da on bude sto bolji, a ne ko 90% zena danas koje zbog nedostatka kontrole svoje hipergamije upropaste svoje partnere i njihov napredak.
ne bih ja toliko unižavao supruge (čuj 90%)
neka stoji,ne treba da zviždi momku od 20 godina.Wizard
Comment
-
Originally posted by joshmor View Postne bih ja toliko unižavao supruge (čuj 90%)
neka stoji,ne treba da zviždi momku od 20 godina.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ishog finala ce mnogo zavisiti od bekhend dijagone Feda na Nadalov forhend, tim udarcem ga je unistavao u IW-u i finalu AO, ako je gadja ravno i brzo, i uspe da probija Rafu po terenu, onda ce imati dobre sanse u finalu, pogotovo zato sto je Rafin servis, bez obzira koliko je bolje servirao protiv Fonjinija, smesan u odnosu na Nikov, pa i dosta losiji od Birdmena Berdiha.
Comment
Comment