Announcement

Collapse
No announcement yet.

Majami 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Opasniji je Delbonis nego stakleni Kei doduse, po Nadala je najopasniji Fabio
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Polako, prvo Mahut
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• i dalje ostaje misterija kako je Kei igrao onda finale USO
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
          Federer je juče bio dobar , ali opet mu je i Delpo olakśao posao. Za broj 1 dosta je rano... Ipak trebamo sačekati da prođe šljaka pa onda da vidimo kakvo je stanje i šta će onda moći Federer, a još bitnije u kakvom će stanju biti ostali...
          Mislim da je prije Federer eksploatisao Delpove slabosti - sporu reakciju na agresivni return i BH, nego je Delpo bio jako los. Rezultat ne odrazava u potpunosti koliko je Federer bio superioran na terenu.

Nije rano razmisljati o broju jedan. Lako se moze desiti da ima 3000-3500 prednosti pred glavnim konkurentima u ponedjeljak. Federer nece trositi previse energije na sljaku. Koncetrisce sa na travu, Sinsinati i USO. Sve su to turniri koji mu leze.

Comment

• Moje naredno razmišljanje oko race liste je kako će ići raspodela narednih 3000 poena koliko nose MC, Rim i Madrid i koliko to može uticati na stanje na race listi?

Comment

• Originally posted by NEMANJA97 View Post
              Moje naredno razmišljanje oko race liste je kako će ići raspodela narednih 3000 poena koliko nose MC, Rim i Madrid i koliko to može uticati na stanje na race listi?
              Ocekujem da se poeni na sljaci raspodijele. Novak i Nadal da osvoje vise od drugih, Mari da slijedi malo iza a Federer prilicno iza.

U najgorem slucaju za Federera, neko ce ga stici na race listi. A onda ide dio sezone koji Federeru odgovara. On mora biti vrlo ozbiljan konkurent za broj jedan na kraju godine.
              Last edited by NI; 28-03-17, 20:54.

Comment

• Nadal danas malo manje mlitav ali opet nije to ni blizu pozeljnog. Sock petnaesti
                1. Andrey Rublev
                2. Thanasi Kokkinakis
                3. Alexander Zverev
                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Podigao je malo nivo igre, ali nedovoljno.

Comment

• Samo napadni od starta Sale, idemo
                    1. Andrey Rublev
                    2. Thanasi Kokkinakis
                    3. Alexander Zverev
                    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Nisu sudije pomogle, ima sololovo oko Agut.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Pametno igra Agut.

Comment

• Kako Stan odservira na break loptama

Comment

• Agut u 12 odigranih setova protiv Rogera nije uzeo seta, ne vidim zašto bi sada

Comment

• Uplasen Agut, nije iskoristio malu krizu sad je gotov.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Crni Agut, pokupi se i idi..

Comment

Working...
                                X