Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
    Kad nekome ne ide , iskoci neko drugi.
    Bravo, to je to!

Zato i Radonja ne pravi takve dogovore.

Kad mu ne ide neće ga on forsirati zbog navodnog obećanja i tako raditi na štetu kluba.

Koliko zasluži, toliko će i igrati. Radonja radi u korist kluba a ne pojedinca.

Comment

• Biće interesantno kako će se adaptirati na sudijski kriterijum i kako će se isti odraziti na igru, formu i td.
      Nije sve jedno kad u 4 om min imaš 2-3 faula, a o slobodnim bacanjima da i ne pričamo.

Comment

• Druze nijedan trener ne radi na stetu kluba, makar namjerno. Ali kad se formira tim, svaki trener prije nego potpise igraca objasni svoju viziju tima, samu ulogu igraca u timu, prava i odgovornosti. Gdje ga vidi, sta mu je namjerio itd itd. To ne mora da bude sveto pismo i na uticu i drugi razlozi kojih je milion, od forme preko hemije, do povreda itd itd. U konkretnom slucaju , jasno je od starta bilo gdje vidi nikolu, na njemu je da opravda te planove

Comment

• Još jednom bravo, sad ideš valjanim putem.

Dejo sa svakim igračem o tome razgovara al ne pravi nikakve dogovore niti obećava da će sigurno biti prvi plej, bek, krilo, centar, prva rezerva...

Sad smo se razumeli.

Comment

• Napokon...zivio

Comment

• Baš ste se lepo razumeli, naročito posle prvog stava i konstatacije.

Comment

• На крају ће испасти да му је Дејо и ћерку обећао...

Ивановић ће играти на почетку сезоне стартера,док се Јовић не опорави скроз,а онда нек се бију за место...

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                  E jbg a Sta ako nas sve pogodi neka kometa? Ne ide to tako. Nece on sam da igra. Tim nije jedan igrac. Kad nekome ne ide , iskoci neko drugi. Ako je istina za Markovica ,on je idealan fit za Nikolu. Ima neke vrline koje ovaj nema i obratno, iskusan, dovoljno za 15 min po mecu...kad ovom prvom ne ide, onda se minutaza mijenja. To su osnovne stvari
                  Ivanovic i Markovic je tanko ako zelimo iskorak u EL, tj. da se zaista posibamo za F8. Naravno da je ta kombinacija bolja nego sto smo imali prosle godine... Dolazak i Jovica i Markovica bi bilo nesto sasvim drugo i otvaralo brojne kombinacije, pogotovo ako se bude dovodio bek suter. Naravno, dobar centar je pod moranje.
                  Edit - ja Ivanovica vidim i na 2, tj. zajedno u petorci sa cistim plejem.
                  Last edited by Inbox; 30-07-21, 03:43.

Comment

• Ako dodje Jovic tada ce Ivanovic vecinu minuta igrati na poziciji 2! Ivanovic tek treba da oseti sta znaci pritisak i koliko je tesko nositi dres Zvezde.
                    Markovic -Ivanovic za El je smesno ako se nadamo top 8 ,dolaskom Jovica stvari se vec dosra popravljaju ali i pored toga nam treba neko Beron na 2 i na centru kvalitetan El igrac
                    Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Ja kako sam čuo (ne mora da znači i da je tačno) jeste da je Jović dogovoren, ali da se čeka befel od doktora koji će dati konačno o zdravlju Jovića (njegova leđa...) a ugovor je na (mislim) 1+1.
                      Oko Noka se po netu pišu razne kontroverzne rečenice, te on neće a mi ga hoćemo, on hoće a mi ga nećemo...prilično šizofreno, a ako ga Baskonja hoće mi se ne možemo takmičiti sa njima.
                      Last edited by nebitan; 30-07-21, 06:57.
                      Spoiler
                      Ako mi časi smrti postanu bliski,
                      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                      Nije umio da odstupi,
                      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                      Pao unapred, a ne unazad,
                      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Ivanović će biti backup na svojoj poziciji, nikako glavni igrač.
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by L a z a r View Post
                          Baš ste se lepo razumeli, naročito posle prvog stava i konstatacije.

Važno da je Nemam ti kad uvideo grešku i na kraju napisao onako kako treba.

Ova sezona mu je bila dobra.

Biće on dobar i kod nas. Imaće i volje da se dokaže.
                          Last edited by Karamazov; 30-07-21, 08:56.

Comment

• Meni je najveca enigma ovog prelaznog roka sta uraditi sa Kuzmicem ako mene pitate nisam pametan ali on nije vise za vrhunsku kosarku.

Comment

• Ja i dalje ne verujem da ce doci i Jovic i Markovic. Ne mozemo mi dovesti dva igraca od preko 400k da bi jedan drugom bili osiguraci. Ivanovic je jedan od prva dva pleja, a drugi je iii Jovic ili Markovic. Na dvojci nam treba skorer sa prackom. To kao Ivanovic se seli na 2 je budalastina.

Comment

• Apsolutno nije budalastina Ivanovic na 2,isto tako Markovic ne vredi vise od 300k a Jovic da je zdrav vredi duplo toliko,e sad kad i koliko ce se brzi oporaviti to je pitanje,neka nam on bude doselekcija za nekih dva tri meseca kad bude potpuno spreman a do tada trebaju nam dve zverke na 2 i na 5
                                Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

Working...
                                X