Originally posted by Storm
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Victor BG View PostOvaj roster Zvezde je toliko bjel da mi se zjenice sire dok ga gledam. Mada kako stvari stoje, nude nam se slobodni agenti pa mozda bude neki brat tamnije puti cisto da unese malo pigmenta i atletike u ovaj sastav.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostEwe raport navodno Rakoc najavljuje opet nekog iz Spanjolske mogo bi lako biti centar Valensije Majk Tobi kao planira se on i Monro centarski par ako Noko bude papa.Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Mislim da je više to slobodna interpretacija najave nego što to ona zaista jeste.
Liči mi više da mu stvarno nešto treba iz Valensije.
https://twitter.com/IgorRakocevic/st...125497859?s=19“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Inace, Chawkins je posle razmene svojih cuvenih dosijea iz dobro cuvanih fioka sa medjunarodnim faktorima, konacno saznao odakle stizu pare u KKP. Naime, utvrdjeno je da je Ostoja vanbracni ali ipak "posthumno" priznati unuk iz hipi veze Baje Patka i Vulinove tetke iz Kanade. 🤫
- Likes 1
Comment
Comment