Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Storm View Post
    Pa sprdate coveka, a forum nam jebe mater vec par meseci. Koji ste ga kurac menjali kad mesecima ne mozemo da normalno koristimo forum. Dobro je pa nismo svi kolektivno napustili ovo mucenje.

Monroe jeste spor u odbrani ali je ofanzivno potentan centar. Radonji nije strano da prilagodi odbranu sporom centru (Bobi Marjanovic npr) i da to solidno izgleda. Ali moj glas ide Nnoku, jer mislim da je on manje los od Monroa u napadu nego sto je Monro losiji od njega u odbrani.
    Koristio sam desetak foruma u zadnih dvadesetak godina, ali zaista NIKAD nisam video takvo sranje.

A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Kakvi klubovi dobar je,
      kakvi forumaši još bolji.

Comment

• Samo da ne bude da nam Noko ode za dve nedelje i da onda bude panika koga dobesti pa da nam se desi novi Teri ili Braun
        Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Ovaj roster Zvezde je toliko bjel da mi se zjenice sire dok ga gledam. Mada kako stvari stoje, nude nam se slobodni agenti pa mozda bude neki brat tamnije puti cisto da unese malo pigmenta i atletike u ovaj sastav.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
            Ovaj roster Zvezde je toliko bjel da mi se zjenice sire dok ga gledam. Mada kako stvari stoje, nude nam se slobodni agenti pa mozda bude neki brat tamnije puti cisto da unese malo pigmenta i atletike u ovaj sastav.
            Ni eurokrem nije samo sa belim delom, neće ni Zvezda.
            Spoiler
            Ako mi časi smrti postanu bliski,
            I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
            Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
            Nije umio da odstupi,
            Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
            Pao unapred, a ne unazad,
            I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Zato je nutela bolja od eurokrema.
              Mada, može i linolada.
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ajde vise ta Nutela vreme je

Comment

• Ewe raport navodno Rakoc najavljuje opet nekog iz Spanjolske mogo bi lako biti centar Valensije Majk Tobi kao planira se on i Monro centarski par ako Noko bude papa.

Comment

• Obe ruke dizem za Tobija

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
                      Ewe raport navodno Rakoc najavljuje opet nekog iz Spanjolske mogo bi lako biti centar Valensije Majk Tobi kao planira se on i Monro centarski par ako Noko bude papa.
                      Moze li se to negde cuti,videti???

Comment

• Mislim da je više to slobodna interpretacija najave nego što to ona zaista jeste.
                        Liči mi više da mu stvarno nešto treba iz Valensije.
                        https://twitter.com/IgorRakocevic/st...125497859?s=19
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Kakva glupost,ja mislio nesto ozbiljno

Comment

• Inace, Chawkins je posle razmene svojih cuvenih dosijea iz dobro cuvanih fioka sa medjunarodnim faktorima, konacno saznao odakle stizu pare u KKP. Naime, utvrdjeno je da je Ostoja vanbracni ali ipak "posthumno" priznati unuk iz hipi veze Baje Patka i Vulinove tetke iz Kanade. 🤫

Comment

• Koliko li trazi taj Noko kad ga niko ne dovodi,uz one zdravstvene probleme i proslu prosecnu sezonu u El stvarno mi noje jasno da je toliko skup?

Comment

• Baskonija želi Noka.

Comment

Working...
                                X