Originally posted by Victor BG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Izgleda da smo stvarno zainteresovani za Markovica,slobodan je a domaci igrac,ima iskustvo ali i pored svega toga ja ga ne bi dovodio,ne uliva mi poverenje uopsteLast edited by jordan loyd; 17-07-21, 08:48.Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Čović: Priče o Kalinićevoj plati su avioni i kamioni… Jović? Nije gotovo dok nije gotovo
https://www.mozzartsport.com/kosarka...-gotovo/393260
Comment
-
Usmeni dogovor verovatno postignutLast edited by jordan loyd; 17-07-21, 12:47.Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Originally posted by L a z a r View PostStojanče,
Pitah te "koji" misleći na "Stefan", ti odgovori za šlem,doduše simpatična i zanimljiva objava.
Vidim ništa još, niko ne objavljuje za Jovića, a spominje se S. Marković.
Još nas i neće skupo koštati.
Ljudina Stefan Jović!
- Likes 3
Comment
-
-
Svi dobro znamo da nam legenda bas natuca engleski e sad zamisli ljepote svaki TO na srpskom?!
PG Jovic, Markovic, Uskokovic
Da ti pravo kazem, ovo je ko lutkica. Zasto? Pa ima li sta ljepse u kosarci od tempa koji tvoj tim kreira kako hoce, bez zutih minuta gdje ce svaki napad imati glavu i rep a induvidualna rjesenja biti svedena na minimum pa i ako se dese, imamo i za to lijeka u vidu Kaline. U glavnom je dobro sto se niko nece prosetati kroz reket. Markec je malo izgubio na brzini al valjda se nece brukati ove sezone te ce preko ljeta skinuti 5-6kg i vratiti nesto od njegove hitrine pod stare dane. Iskustvo-kontrola, to dobijamo sa mjesta PG a Uskok neka uci ima od kog.
SG (ceka se masina), Ivanovic, (Dobric ili Lazic kad treba pritisnuti odbranom ili sutevima u slucaju Dobrica)
Kako ne znamo ko ce biti izabran za dvojku ajde da pricamo o tome sta Ivanovic donosi...
Kontrola napada iz centralnog pika, ako mu daju desnu stranu poentirace u 80% slucajeva dok ce ostatak ici na asistenciju od parket prema centru ili u aley up.
Ako mu idu ispod bloka, dobice tricu po sred cela no ako ga kao i mi budu usmjeravali lijevo, na krilima imamo Whitea i Kalinu koji su vrsni slaseri i nemaj sumnje da ce visiti po obrucima. Dakle super situacija!
SF Kalina, Dobric, Lazic
Nece se tu niko naigrati kosarke koga oni uzmu na zub, da ne duzim puno svi znate sta ko moze da pruzi stim da Kalina jako lijepo igra ledjima sto u nekim situacijama moze Dobrica spustiti na SG da ceka povratni pas na 45°
PF White, Deda (onog treceg necu spomenuti jer ce biti na tribini) White je deckonja prije svega radnik, odlican je slaser a bekovi kao nacrtani za njega. Deda sa druge strane nece imati mnogo minuta da koristi svoje prednosti dugih nogu i ruku u EL ali ce dati svoj doprinos i svakako glavobolju protivniclim trenerima dok prelistavaju scoiting reports.
C (nadam se Noko), Kuzmic, Mitrovic
Sta je ovde problem? Pa radonjic voli centralni pik ko leba al vise od svega centra koji zna ledjima kako bi doslo do udvajanja te da mu sa krila ulecu pomenuti Kalina ili White te da na tri cekaju bekovi.
Dakle ako tako posmatramo koncepciju Noko bas i nije tako fit. Ali taj decko je svasta pregrmio i uspjeo da bude MVP i to kako! Bez i jedne akcije za njega sve svojim radom i skokovima, decko trci kontre kao Mbape jednostavno atletski superioran specimen. Ukoliko bi recimo dosao Monroe, Radonjic bi imao tako mirne snove za napad ali bi nam odbrana duvala jace nego li studentski dom na Jamajci. Tako da ako Noko jos nije potpisan eto oko cega se lomimo. Kuzmic i Mitrovic pricaju srpski.
Ostatak rostera ce se rotirati po potrebi a znamo da Radonja ne voli da se utakmice odradjuju te ce minuti ovih koje nisam nabrojao biti jednocifreni.
Ono sto bih ja pozelio na SG je haubica sa ballhandlingom sposoban da sam kreira sut ili ulaz iz driblinga, desice se da nas pritisnu da nemamo kud, lijepo je kada vruc krompir upadne nedodirujuci obruč.
Za Centra bih volio da ostane Noko jer jebga ne mozes bas da imas sve al zbog podosta kamenja na pleju lijepo je imati kome dati loptu da iznudi faul kos kao sto to zne Monroe.
Markovic - može
- Likes 1
Comment
Comment