Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    Neki tip pleja kao što je Prepelič, te cifre što se tiče šuta, a malo bolje plejmejkerske sposobnosti.
    Препелич је плеј,као што је Цедевита шампион Аба лиге...

Comment

• Dobric je za ovog Avramovica, Milosavljevica i Andjusica Kobi Brajant licno. Taj decko je najpotcenjeniji nas igrac ubedljivo.

Comment

• Avramović je veoma brz i ima prilično dobar ulaz ali Šegi igra u životnoj formi, šta uradi Radonja za pola godine.
        Spoiler
        Ako mi časi smrti postanu bliski,
        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
        Nije umio da odstupi,
        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
        Pao unapred, a ne unazad,
        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
        Uračunato i u moj pad.

Comment

• E moj Jovicu,ovo ne izgleda dobro
          Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Originally posted by Монтепаски View Post

Препелич је плеј,као што је Цедевита шампион Аба лиге...
            Pročitaj ponovo.
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Aj sad da cujem misljenja. Da li dovesti povredjenog Jovica ili se napraviti lud? Ja sam za to da se dovede jer nam je puno dao u karijeri, ali za pristojne novce. Sa ovakvim telom koje je sklono povredama ne moze preko 300k. Mora da ostane i za komba koji bi bio osigurac za poziciju 1. Ako Walden ide, naravno.

Comment

• Okrenuti se Lorencu

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                  Aj sad da cujem misljenja. Da li dovesti povredjenog Jovica ili se napraviti lud? Ja sam za to da se dovede jer nam je puno dao u karijeri, ali za pristojne novce. Sa ovakvim telom koje je sklono povredama ne moze preko 300k. Mora da ostane i za komba koji bi bio osigurac za poziciju 1. Ako Walden ide, naravno.
                  Na novce se ne treba obazirati.
                  Stalno se potencira skup,može, ali manje para i td.
                  U prilog ovome pogledati sve BAT_ove komšijske.
                  Last edited by L a z a r; 01-07-21, 09:37.

Comment

Aj sad da cujem misljenja. Da li dovesti povredjenog Jovica ili se napraviti lud? Ja sam za to da se dovede jer nam je puno dao u karijeri, ali za pristojne novce. Sa ovakvim telom koje je sklono povredama ne moze preko 300k. Mora da ostane i za komba koji bi bio osigurac za poziciju 1. Ako Walden ide, naravno.
                    Dovesti Jovica svakako i naravno jos jednog komba uz jednu cistu 2-ku.

Jovic, Ivanovic, Uskokovic
                    bek 2-ka, kombo

Comment

• Bice interesantno kako ce se odvijati stvari oko Jovica sad. Pre svega da li ce Panata povuci svoju ponudu. Ja bih voleo da ga gledam u kombinaciji sa Nnokom. Imam osecaj da bi njihov pik bio mnogo sexy.

Comment

• Mnogo sexy bi bilo da dobijemo lovu. Onda se lakše diše. No uprava nije zalila i trosila je (s pravom) sad je malo stislo. Nadam se da drzava nece stati samo iza jednog kluba.
                        Valjalo bi da sad dodjemo nekako do top 8 da nas ne nogiraju sl godine.

Comment

• Barselona gleda u Zvezdino dvorište zbog Ognjena Dobrića

https://www.mozzartsport.com/kosarka...dobrica/391910

Comment

• Originally posted by Karamazov View Post
                            Barselona gleda u Zvezdino dvorište zbog Ognjena Dobrića

https://www.mozzartsport.com/kosarka...dobrica/391910
                            Pa ako, zasluzio je. Vecina navijaca ga i dalje vidi kao neku bek ap opciju na 2 i 3 kod nas, a on nam maltene sam doneo aba i kls na poziciji 2 i 3. Decko kida kako igra i kakav sut ima.

Comment

Pa ako, zasluzio je. Vecina navijaca ga i dalje vidi kao neku bek ap opciju na 2 i 3 kod nas, a on nam maltene sam doneo aba i kls na poziciji 2 i 3. Decko kida kako igra i kakav sut ima.
                              Da budmo iskreni Šegija (Gvozdenog) je Radonja za pola sezone preporodio i pretvorio u mašinu i to ne samo za tri poena već komlet paket. Dugo je tavorio jer je očito reč o lepo vaspitanom dečku koji poštuje trenerovo ali su ga ti treneri vrlo često nepotrebno na prvu grešku klupirali, Radonja je i prepoznao i bio primoran korona problemom a Dobri je to opravdao na najbolji način a onda i u reprezentaciji nastavio. Sjajno. Nisam verovao a sada mi se čini da je siguran (ako se kvalifikujemo) kao putnik na OI.
                              Spoiler
                              Ako mi časi smrti postanu bliski,
                              I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                              Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                              Nije umio da odstupi,
                              Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                              Pao unapred, a ne unazad,
                              I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                              Uračunato i u moj pad.

Comment

• 1mil i neka ga vode

Comment

Working...
                                X