Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Avramović je veoma brz i ima prilično dobar ulaz ali Šegi igra u životnoj formi, šta uradi Radonja za pola godine.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
-
Aj sad da cujem misljenja. Da li dovesti povredjenog Jovica ili se napraviti lud? Ja sam za to da se dovede jer nam je puno dao u karijeri, ali za pristojne novce. Sa ovakvim telom koje je sklono povredama ne moze preko 300k. Mora da ostane i za komba koji bi bio osigurac za poziciju 1. Ako Walden ide, naravno.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Storm View PostAj sad da cujem misljenja. Da li dovesti povredjenog Jovica ili se napraviti lud? Ja sam za to da se dovede jer nam je puno dao u karijeri, ali za pristojne novce. Sa ovakvim telom koje je sklono povredama ne moze preko 300k. Mora da ostane i za komba koji bi bio osigurac za poziciju 1. Ako Walden ide, naravno.
Stalno se potencira skup,može, ali manje para i td.
U prilog ovome pogledati sve BAT_ove komšijske.
Last edited by L a z a r; 01-07-21, 09:37.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostAj sad da cujem misljenja. Da li dovesti povredjenog Jovica ili se napraviti lud? Ja sam za to da se dovede jer nam je puno dao u karijeri, ali za pristojne novce. Sa ovakvim telom koje je sklono povredama ne moze preko 300k. Mora da ostane i za komba koji bi bio osigurac za poziciju 1. Ako Walden ide, naravno.
Jovic, Ivanovic, Uskokovic
bek 2-ka, kombo
Comment
-
Mnogo sexy bi bilo da dobijemo lovu. Onda se lakše diše. No uprava nije zalila i trosila je (s pravom) sad je malo stislo. Nadam se da drzava nece stati samo iza jednog kluba.
Valjalo bi da sad dodjemo nekako do top 8 da nas ne nogiraju sl godine.
- Likes 1
Comment
-
Barselona gleda u Zvezdino dvorište zbog Ognjena Dobrića
https://www.mozzartsport.com/kosarka...dobrica/391910
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostBarselona gleda u Zvezdino dvorište zbog Ognjena Dobrića
https://www.mozzartsport.com/kosarka...dobrica/391910
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Storm View Post
Pa ako, zasluzio je. Vecina navijaca ga i dalje vidi kao neku bek ap opciju na 2 i 3 kod nas, a on nam maltene sam doneo aba i kls na poziciji 2 i 3. Decko kida kako igra i kakav sut ima.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment