Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• u
    Originally posted by nebitan View Post
    Bjelicu bih voleo gledati opet u našem dresu a Tea i Nedu ne, opet sa druge strane nama treba jedan "J. Kerol", jedna 5 ako Noko ode (a odlazi) i dobra 4 (koju po svoj prilici i nećemo tražiti) a još jednog pleja da ali ako može Jović (pri tom da iznese sezonu) mislim da bi bilo dovoljno. Znači, tri igrača nam trebaju.
    Nama nedostaju JAKI igraci na 1, 2, 4, 5, a moze i neka mlada macka u dzaku iz G lige na duzi ugovor

Comment

• Meni je rečeno da se ceka odluka Jovica (da potpiše) da je plan da se dovedu dva igraca na beku (Avramovic je trebalo da bude taj 1-2 igrac umjesto Waldena al ovaj jos nigdje nije otisao) da se trazi atleticna cetvorka sa sutem koji bi sirio igru (znaci da se ipak trazi centar koji ima low post i p&r igru)
      To je dakle 4 igraca + Jovic
      E ovo potpisivanje Mitrovica i zadrzavanje Simonovica nema bas mnogo uporista u razumnom ali ajde znaju kako se igra za trofej za razliku od nekih mladjih ali onda nas one tamo godine ceka komplet rekonstrukcija

Comment

• Walden je bolji igrac od Avramovica. Nemam nista protiv toga da on ostane, a Avram ode u komsiluk ili gde vec. Jovic, Ivanovic i Walden mogu da podelr minute na 1 bez da se iko preforsira.

Comment

• Avram je dosta konkretniji i prodorniji igrac promene ritma tako da moze svakako biti jako koristan, a uz to je i domaci. Nije on ili-ili sa Voldenom, sta vise mogu se jako dobro dopunjavati. Mada, ako je odbio dve ponude meni vise lici da vise merka komsiluk, jer je cekao sta ce biti sa Zocom. Svakako 200k je premala ponuda za njega, kad uzmemo u obzir ko je sve kod nas imao 300k.

Comment

• Insajderi kazu Aaron White (igrao za PAO proslu sezonu, pre toga Zalgiris i kratko Armani).
            Last edited by Borca; 29-06-21, 12:53.

Comment

• Originally posted by Borca View Post
              Insajderi kazu Aaron White (igrao za PAO proslu sezonu, pre toga Zalgiris i kratko Armani).
              I naš drug Šarac

Comment

• Bjelica izgleda ništa, dovodimo Arona White a. Onaj borbeni sto skace na svaku loptu. Moze da igra od 3-5 dobro katuje, pravi krstene blokove, moze da ubaci za 3p onako on mi djeluje kao radilica za sve ali nizasta poseban.
                Nije ono sto sam očekivao, ali moze biti super ukoliko na bekovima budemo imali haubice. (jasno da Jovic to nije) Timski je igrac, obavice sta mu se kaze i niko se nece naigrati pored njega ali izgleda da spremamo napadacke bombe na 1,2 i 5

Comment

• Kaže ovaj Grk da je na dve sezone

Comment

• Dobar timski igrač, nisam iznenađen jer Radonja gotivi ovakve igrače.

I ja sam zadovoljan.

Ova sezona što se tiče finansija je slična onoj koja je prekinuta zbog korone.

I komšije i mi smo tada pred sezonu dobili za naše prilike golemu lovu.

Oni su tada napravili bolji tim, mi smo lutali tokom sezone i tek pred kraj smo zaličili na tim.

Šta bi bilo da sezona nije prekinuta ne mogu da budem siguran, al bi svakako bilo povuci potegni za titulu.

I za narednu sezonu opet su i jedni drugi dobili golemu lovu.

Manite te priče kako će oni imati veći budžet kao što i većina njih treba da se mane priče o nekakvom zlostavljanju države.

Dakle, para ima, mnogo toga je sada i na Radonjiću.

Comment

• Dobar je Aaron igrac.

Comment

• Ово има смисла једино ако дође Јовић (наравно ако је здрав)!Он је то везивно ткиво!Јер нико од ових што смо довели није неки зналаца да сам изгради себи позицију...Буквално се прави ТИМ!

Много би волео да Ноко остане јер је на крају сезоне показао да је одличан и уклапа се у игру коју гаји Радоња!А и тешко да ћемо бољег центра наћи!

Кад бих могао да бирам:

Јовић,Ивановић
                        Лазић,Добрић

Деда,неки странац са поенима у рукама

Арон,Митровић

Ноко,Отело Хантер

Додај још 2 по жељи

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                          Dobar je Aaron igrac.
                          Bolji od Kuridže, ako ne onda je bar mladji.
                          Da se udaramo nogama u doopeta.
                          Bar nam neće svirati faulove za "prstenac".

Comment

• Fantastican timski igrac koji ume sve bukvalno !ako ga potpisemo ja prezadovoljan ,svaricu i Mitra na 4ci kao rezervu
                            Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Originally posted by Монтепаски View Post
                              Ово има смисла једино ако дође Јовић (наравно ако је здрав)!Он је то везивно ткиво!Јер нико од ових што смо довели није неки зналаца да сам изгради себи позицију...Буквално се прави ТИМ!

Много би волео да Ноко остане јер је на крају сезоне показао да је одличан и уклапа се у игру коју гаји Радоња!А и тешко да ћемо бољег центра наћи!

Кад бих могао да бирам:

Јовић,Ивановић
                              Лазић,Добрић

Арон,Митровић

Ноко,Отело Хантер

Додај још 2 по жељи
                              Wolden i kc rivers
                              Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Originally posted by Монтепаски View Post
                                Ово има смисла једино ако дође Јовић (наравно ако је здрав)!Он је то везивно ткиво!Јер нико од ових што смо довели није неки зналаца да сам изгради себи позицију...Буквално се прави ТИМ!

Кад бих могао да бирам:

Јовић,Ивановић
                                Лазић,Добрић

Арон,Митровић

Ноко,Отело Хантер

Додај још 2 по жељи
                                Taman kol'ko trener i stručni štab nekih ekipa.
                                Ćuti, bar ne prelazi 1,5 M.
                                Doqrca da smo potpisali onog Parahuskog.

Comment

Working...
                                X