Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Victor BG View PostLaki je više mislio na fazon da i mi malo zaljuljamo guzove pa da i nama kane koja kinta preko minimuma.
Vucicu pederu - tuku navijače
Vucicu pederu - nista od katanca na 10m evra duga
Vucicu pederu - Trinkijeri i 8m evra budzet
Vucicu pederu - Zeljko Obradovic
Jebga mi bankomat oni pastorcad nekako mi se ne uklapa 🤔
Nismo pizde da kukamo , mi samo pljujemo po nasima i u nasima trazimo krivce a ne u nekog sa strane.
Nismo isti.
I bas bih se razocarao da krene takvo skandiranje zato sto nam veliki Manitu nije obezbedio Diljenija, jovica, i Bjelicu,
Obezbedioj je i nama trenera, od koga i dosta je.
Comment
-
Priča navijač kluba poznatog po poštenju, aferim.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKo o čemu k***a o poštenju a grešniji ste od Amerike.
Како време пролази,тако се код вас карте откривају само тако!Прљав веш излази на све стране!
Сад је онај чуди Пантић напао Вујошевића којег је до јуче кова у звезде!Сећам се 2013 или 2014 кад му је партер Б певао да врати слике које је покрао и куповао испод цене,тад сте се смејали и прозивали како неко измишља...Сад га и луди Пантић прозива за то...
Ви сте оличење најситнијих душа,јајара оних правих!Читав живот под девизном,,Само да је мени добро,а за остале ме боли уво,нек и умру"...Што неко лепо написао...Не скандирате ви ,, Вучићу педери" због неке његове издаје земље него зато што наводно вас уништава...А пре тога само слушали о чувеној Дулетовој школи,систему који функционише беспрекорно,играње за џабе итд...Како то да такав систем беспрекоран није самостално одржив него зависи од државе?Је л се променила власт и неко је рекао одједном ,,Од данас ККП дугује 6 милиона" или су ти дугови настали у том беспрекорном систему?Само је тад неко био одлучио да ККП не мора ништа да плаћа а да узима оно што му треба...Како Хемофарм угасисте?Је л то било за добробит српске кошарке?
Очекујем сад да ГТР сними филм о повратку Жељка,све са тематиком како упркос свима напорима ове власти уз сарадњу са ЦИА,Жељко је успео преко минског поља да доће до виле на Дедињу(коју су наравно навијачи донирали у акцији "Гробари за нас") и потпише уговор са угњетаваним ККП који је закупио Арену на 5 година и који исплаћује песмом својих навијача...На крају филма је мрмот замотао чоколаду у фолију...
Узгледа речено,сад је идеално да Дуле седне ка клупу ЦГ и да потврди ону да су Срби криви за рат и подржи ову резолуцију...Увек је важио за човека од Принципа!
- Likes 4
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostNek se Zeljko vrati, to bi bilo dobro za kosarku i Srbiju u celini. Svakako je veci izazov i zadovoljstvo dobiti takav Partizan, nego ovaj raspali sa Acom Matovicem.
Jedino ove price oko EL zabrinjavaju.
Нек се само престане са тим причама о апартхејду,пасторчади,часовима љубави и осталим глупостима!Јеси добио паре?Јеси!Онда не кукај него играј!
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPa kud ćete veću pomoć nego onu u sezoni fuzionisanja kad ste celokupni posao odradili van svih pravila.
Da ne spominjemo dug koji je u gluvoj doba noći odjednom iščezao
Podvuceno - i to je nebrojeno puta objasnjeno. Selo se sa poveriocima i razgovarano o razumnim ciframa, a ne pljackaskim kakve su bile dogovorene.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by jordan loyd View PostKad grobari krenu opostenju
1 - a tukli sudije i za to pravosnazno osudjeni!
2 - Dobijali su ogromne pare i ovih godina ali nisu umeli da iskoriste
2 - ni mi se nismo proslavili u ono vreme, ali ne znam da li su komsije krale kao nasi, ili su bili nesposobni
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostKakva je vrucina stisla, mogla bi neka 💥 da explodira da raznese ovu učmalost.
Comment
Comment