Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja bih voleo lesora uz noka na centru iz te generacije iskreno... Radonja bi od lesora napravio zverinu na kub...
    Realno nasa sansa je ta da se nadamo da ovi crnci u partizanu ne prime jedno 4-5 plati i da pocnu ili da beze ili da ih boli kurac, a onda da ih ugazimo... Ovako bice jebeno bas..

​​​​Imace jaci tim, to je evidentno, dobrog trenera... Nzm, nisam pametan
    Prica se o hermansonu, on i jovic, neka petica i bek suter bila bi bombona ekipa, ovako...

Comment

• Originally posted by L a z a r View Post

Jeste, ali protiv Zadra i Krke, protiv FMPa je razvalio.
      Daleko im lepa kuća.
      Bilo je tu fenomenalnih partija i u EL i protiv Future.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ako je tu Noko Lesor je nepotreban,gotovo isti tip centra. Ako ode Noko voleo bih Matijasa ponovo u klubu. Ali najviše bih voleo Plajsa da vidim na 5.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Hermanson iz Albe? On je neki kombo. Pa to je vec nesto. Jovke, Hermanson, Dobric, White i Nnoko. Evroligaski, nema sta. A sa klupe Ivanovic, Walden, Deda, Lazic…. Sexy…. Odakle info za Hermansona?

Peticu ne ocekujem jer mislim da cemo uci u sezonu sa centarskom linijom

4 White, Mitrovic, Simon, (Deda)
          5 Nnoko, Kuzmic

Tu ce se raditi doselekcija po potrebi. Kuzmic ili ce da proigra ili se menja u toku sezone. Videcemo kako ce sa Jovicem da izgleda i je l’ ostalo kosarke u njemu.
          Last edited by Storm; 07-07-21, 20:09.

Comment

• Muka mi je kad vidim Luku i Simona u rosteru.

Comment

• Luka moze da odigra u aba, a Simon nije ni za kls. Ocekujem da bude vise na tribinama nego u rosteru.

Comment

• Nama su u ovakvoj situaciji potrebni ljudi koji će da "izginu" za klub, a Feldini, Panteri i ostala kalakurdija neka ganja pare na drugom mestu.

Comment

• Јовке,Ивановић Лазић,Добрић,неки комбо бек
                  Деда,Еди(из Фенера),Вајт
                  Нека јака четворка, Митровић
                  Ноко,Кузмић

и нас 8.000 на трибинама!

Па да се побијемо ко људи!

Comment

• Budzetski minimum podignut sa 5 na 7 miliona eura. Neko je to ispunio sa dva igraca a mi čekamo avgust pa da vidimo jel imamo i taj minimum.

Comment

• Malo, pa gradjevinski materijal je više poskupeo.
                      Čist primer koliko se evro srozao.

PS
                      "Nikad nećeš biti sama..."

Comment

• Rece mi drugar da je videonegde vest da smo poslali ponudu Hermansonu ali nas je odbio?
                        ima li nekih vesti oko toga?
                        Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                          Budzetski minimum podignut sa 5 na 7 miliona eura. Neko je to ispunio sa dva igraca a mi čekamo avgust pa da vidimo jel imamo i taj minimum.
                          Taj minimum je za sezonu 22/23
                          Poenta u svakom slucaju ostaje.

Comment

• Otisao i Wolden,za sada je ova ekipa losija od proslogodisnje i to mnogo losija
                            Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je klub sporazumno raskinuo ugovor sa američkim internacionalcem Korijem Voldenom.

Kori Volden je imao dvogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda,a u drugi evroligaški klub odlazi uz propisano obeštećenje.

KK Crvena zvezda ovom prilikom se zahvaljuje Koriju na svemu što je uradio noseći crveno-beli dres tokom izuzetno teške takmičarske sezone 2020-2021, u kojoj je bio važan deo i imao velike zasluge za tri osvojena trofeja (odigrao 59 zvaničnih utakmica u Evroligi i ABA ligi).

Klub ovom prilikom želi Koriju koji je tokom prošle sezone postao deo crveno-bele porodice, puno zdravlja i sportskih uspeha u nastavku karijere jer je to svojim ponašanjem i ljudskim kvalitetima i zaslužio.

Comment

• Rasulo u KK.

Comment

Working...
                                X