Hermanson je brz,solidan sut,dibar ulaz ,oseca igru i donosi brze odluke,ja bi ga doveo ali mislim da veceras potpisujemo Noka na jos dve sezone
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ewe zadnji raport Jovic skuvan 99 posto i malkice vise Rejkjavik je blizu razgovor je obavljen sa Bobiskom licno i to je razgovaro bog otac sa njim poznatiji pod imenom Dejan Radonjic.
Sef tj Covke radi do nedelje a onda godisnji mada kad je nas kk u pitanju to nista ne znaci.
Sto se onih kvazi navijaca tice niti su dolazili niti ce dolaziti na basket tako da boli nas stojko.
A da sto se Bijelog tice supa se kuva samo zaprska treba.
Comment
-
Sve pohvale za upravu samomi nije jasno sta cemo sa Mitrom i sa Simonom pored Kaline i Wajta? Za Jovica sam ubedjen da ce doci i da licno Radonja na tome insistira ,hoce kvalitet i borce bez mane i straha,ja kazem dobedite Blazica sazreo je ,odlican je igrac!!!Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Ovo sa Kalinom tumačim kao reakciju za jurnjavu i pritiske na igrače i njega samog na okupljanju rerezentacije. (možda grešim)
# nije sve u šoldima ima nešto i u srcu#SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
Comment