Manje manje....nije ni bitno u sustini. Visina ugovora nije bitna i ne zelim da pridajem veliku paznju tome, naveo sam samo razliku za period od dvije godine.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kazu potpisacemo Jovica i Markovicaako budu zdravi? Ok ado kada mi to cekamo da saznamo jesu li zdravi ili nisu i do kada bi trebalo da se oporave ? Asta ako se desi za mesec dana da nisu zdravi i da oporavak kod Jovica ne tece kako smo se nadali? Koga cemo onda dovesti? Rebica? Miljenovica ?Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Insajderi sa rsb foruma pisu o tome. A onda i neki novinari na twitteru pisu da postoji kontakt. Posto u ponedeljak krecu pripreme mislim da ce u narednih par dana doci prvi plej i centar. Prosto ne verujem da ce Radonja krenuti u pripreme bez toga. Za beka moze da se saceka povoljan trenutak.
Comment
-
Wolters je pouzdan plej,ima sve ali nista vrhunsko,pravi timski igrac a to Radonja voli.Mislim da nam u tom slucaju na poziciji 2 treba extra kvalitet koji ima 20p i rukama i odlican konstantan sut a to stvarno pojma nemam gde ce iskopati! Centra dovodimo ubrzo,ubedjen sam da je to Noko i to na 2godNa celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Originally posted by jordan loyd View PostNisam ljubitelj igraca koji dodju preko bare bez el iskustva ali bar ec iskustva ,treba im vremena da se priviknu prilicno ,vise sam za proverenu varijantu
Medjutim, mi ako mislimo da napravimo ikada ikakav iskorak, mi jednostavno moramo da dovedemo neke takve igrace na visegodisnje ugovore... Kakav je ubod bio npr Bolden koji nije ni odigrao utakmicu a uzete pare za NBA kompenzaciju. Ne mora nuzno da bude iz NBA, ili G lige. Moze i neki iz Evrope (FIBA)...
Sada, osim ako se nema bas puno novca, ne mozes da dobijes dobrog igraca, a pogotovo domaceg.
Comment
Comment