Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Manje manje....nije ni bitno u sustini. Visina ugovora nije bitna i ne zelim da pridajem veliku paznju tome, naveo sam samo razliku za period od dvije godine.

Comment

• Hocemo li dovesti ova tri najbitnija srafa u ekipi ? Pocinju nam pripreme jos malo resavajte to
      Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Kazu potpisacemo Jovica i Markovicaako budu zdravi? Ok ado kada mi to cekamo da saznamo jesu li zdravi ili nisu i do kada bi trebalo da se oporave ? Asta ako se desi za mesec dana da nisu zdravi i da oporavak kod Jovica ne tece kako smo se nadali? Koga cemo onda dovesti? Rebica? Miljenovica ?

Comment

• 33 sec mu je trebalo da otvori temu. Dosta od mene

Comment

• Nate Walters izgleda?

Comment

• Odakle ti to?

Comment

• Insajderi sa rsb foruma pisu o tome. A onda i neki novinari na twitteru pisu da postoji kontakt. Posto u ponedeljak krecu pripreme mislim da ce u narednih par dana doci prvi plej i centar. Prosto ne verujem da ce Radonja krenuti u pripreme bez toga. Za beka moze da se saceka povoljan trenutak.

Comment

• Wolters je pouzdan plej,ima sve ali nista vrhunsko,pravi timski igrac a to Radonja voli.Mislim da nam u tom slucaju na poziciji 2 treba extra kvalitet koji ima 20p i rukama i odlican konstantan sut a to stvarno pojma nemam gde ce iskopati! Centra dovodimo ubrzo,ubedjen sam da je to Noko i to na 2god

Comment

• Bekova trpaca imas u razvojnoj ligi koliko hoces. A kad bude last cuts u nba bice ih more i to extra kvaliteta. Mozda ne treba zuriti, jer nam tu treba jedan skorer i neko ko pravi razliku na el nivou.
                    Last edited by Storm; 10-08-21, 07:51.

Comment

• Nisam ljubitelj igraca koji dodju preko bare bez el iskustva ali bar ec iskustva ,treba im vremena da se priviknu prilicno ,vise sam za proverenu varijantu

Comment

• Gde li je onaj Karaičićić, možda nam "iskopa" nešto ispod radara.

Comment

• Originally posted by L a z a r View Post
                          Gde li je onaj Karaičićić, možda nam "iskopa" nešto ispod radara.
                          Ako se ne sprdas... On je kod komsija. Nisam mogao da verujem kada sam procitao...

Comment

• Upo u sistem,znači tu je i repstacia.

Comment

• Originally posted by jordan loyd View Post
                              Nisam ljubitelj igraca koji dodju preko bare bez el iskustva ali bar ec iskustva ,treba im vremena da se priviknu prilicno ,vise sam za proverenu varijantu
                              Tako misli i DR, barem po iskustvu koje imamo sa njim. Miler i Djenka su izuzeci.
                              Medjutim, mi ako mislimo da napravimo ikada ikakav iskorak, mi jednostavno moramo da dovedemo neke takve igrace na visegodisnje ugovore... Kakav je ubod bio npr Bolden koji nije ni odigrao utakmicu a uzete pare za NBA kompenzaciju. Ne mora nuzno da bude iz NBA, ili G lige. Moze i neki iz Evrope (FIBA)...
                              Sada, osim ako se nema bas puno novca, ne mozes da dobijes dobrog igraca, a pogotovo domaceg.

Comment

• Igramo el valjda moze jedan krsten bek da se dovede

Comment

Working...
                                X