Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Norvelle Pelle dobio pedalu u New Yorku, dajte ljudi nemojte da se blamiramo eto nama fantasticne petice da poharamo Evropu!
    Potvrdjen moj info za Nnoka, poslali smo nesto bolju ponudu i mislim da ce doci do saradnje jer Baskonija mora ponuditi makar duplo da bi završio kod njih.
    Dobar je potez njegovo zadrzavanje jer ja u životu nisam vidio da centar onako istrcava kontru. A kako smo sklopili roster nama ce to biti vrlo vazan segment igre (jer Radonjic). Ok, nema low post, bar na nivou koji bi nam otvarao nege druge varijante ali sasvim dobar p&r napadac dok... Ma sta Vam ja pricam pa gledali ste.
    Obje ruke za produzetak al ako se desi neko cudo pa ipak ode onda Pelle moj favorit!

Comment

• Moze biti i da je Petrušev u igri, mada mi to nema mnogo smisla. Prvo jer mi nešto ne lezi na ovaj roster a drugo sto sva prava pripadaju Baskoniji. Tako da je to jednogodisnja pozajmica u suštini a vjerovatno ni jeftina.

Comment

• Ja cuo da je Noko potpiso na dve godine onda se Covke i Bjeli nesto cesto vidjaju a i sad sam iskopo da je Matt Thomas dobio bucu u dupe od Jute brutalno bi izgledo kod nas.

Comment

• Ja sam cuo da smo i mi i komsije poslali ponudu Smailagicu. E sad, koji ce nam kurac 5-ta cetvorka, da ga jbm.
          Last edited by Storm; 02-08-21, 16:05.

Comment

• Sad se opet spominje Sakil nije o nil nego Herison

Comment

• Ma joj vidis kakvo je stanje, samo Radonjic zna sta ce na kraju biti a opet ni on jer nije ni do njega sve. Tako da 100 faktora zna da izmjeni situaciju za jedan dan a nama info rekla kazala po 20 dana star...
              Najvaznije da nece biti sirotinjski roster na kakav je licilo da ce biti po stanju u klubu prije 30 dana.

Comment

• Taj Herison nije nista posebno,Smajli nam ne treba ,ne verujem da ga hoce klub,bolje nam je da tog Noka potpisujemodok mozemo
                Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Eto ko da sam znao, danas napisah evo večeras se priča kako je i Markovic promjenio misljenje... Jebga tako ti je u avgustu, dok ne legne potpis sve je moguće.
                  Ispade @Nemam ti kad u pravu kad rece Ivanovic prvi plej jer kad malo bolje sagledas, Jovic rovit (nije bio dok su trajali pregovori) Markovic sigurno bio planiran kao ispomoc sa iskustvom... E sad ako bi ispusili za oba (a sve izgleda da hocemo) mozda i pojurimo neku macku iz USA + neki bek haubica sa Nokom to bi moglo biti super priča.

Comment

• Ni Jovic ni Markovic nisu potpisali sve su to spekulacije

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                      Ispade @Nemam ti kad u pravu kad rece Ivanovic prvi plej jer kad malo bolje sagledas,
                      Nije to neka velika filozofija , vise vjerujte zdravoj logici koja govori da osim 250hiljada razlige u plati za dvije godine, razlog za prelazak je taj sto je momak spreman da preuzme tu ulogu. Vjerujte da vas nece razocarati kao prvi plej. Njegov parnjak na toj poziciji je idealan da bude Markovic koji ima sve ono sto Nikoli fali. Slusam i citam price navijaca i insajdera koji govore dolaze i Jovic i Markovic , Nikola ce na dvojku i smijem se...nikakve logike nema u tome. Nikola hoce povremeno na dvojku kada se bude zahtijevalo da se igra sa dva pleja, to je podrazumijevano.

Da li se ko od bekova spominje kao vase pojacanje, vjerujem da ce Radonja posebno da obrati paznju na beka jer vam tu treba kvalitetan igrac ali isto tako vidim da je mnogo dobrih bekova u Evropi vec naslo angazmane za sledecu sezonu.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                        Ispade @Nemam ti kad u pravu kad rece Ivanovic prvi plej jer kad malo bolje sagledas, Jovic rovit (nije bio dok su trajali pregovori) Markovic sigurno bio planiran kao ispomoc sa iskustvom...
                        I da dođe Marković (ili neko drugi) to uopšte neće značiti da Ivanović neće biti prvi plej.

Porgešne su bile informacije da je on ucenjivao Radonu da može doći samo ako bude prvi plej ili da mu Radonja to obećao.

Meni je i malo bezveze pričati u današnjoj evropskoj košarci ko je prvi plej, bek, krilo, centar...

Dolazak Ivanovića je odličan potez klub.

Doneće kvalitet a i što se tiče para dobro smo prošli jer će igrati za malo više nego što je igrao u Budućnosti.

Bio je momak željan promena, zasitio se igranja u Podgorici tako da smo se lako dogovorili.

Comment

• Originally posted by Karamazov View Post

I da dođe Marković (ili neko drugi) to uopšte neće značiti da Ivanović neće biti prvi plej.

Porgešne su bile informacije da je on ucenjivao Radonu da može doći samo ako bude prvi plej ili da mu Radonja to obećao.

Meni je i malo bezveze pričati u današnjoj evropskoj košarci ko je prvi plej, bek, krilo, centar...

Dolazak Ivanovića je odličan potez klub.

Doneće kvalitet a i što se tiče para dobro smo prošli jer će igrati za malo više nego što je igrao u Budućnosti.

Bio je momak željan promena, zasitio se igranja u Podgorici tako da smo se lako dogovorili.
                          a i ispunio mu se san kao i većini ...

Comment

• Ivanovic nije za prvog pleja el ekipe

Comment

• Nemanja Bjelica potpisao za Voriorse.

Iako je imao lepu ponudu i Partizana, odbio je to jer nisu svi isti i još uvek ima onih koji ne gledaju sve kroz novac.

Nek' mu je sa srećom!

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post

Nije to neka velika filozofija , vise vjerujte zdravoj logici koja govori da osim 250hiljada razlige u plati za dvije godine, razlog za prelazak je taj sto je momak spreman da preuzme tu ulogu. Vjerujte da vas nece razocarati kao prvi plej. Njegov parnjak na toj poziciji je idealan da bude Markovic koji ima sve ono sto Nikoli fali. Slusam i citam price navijaca i insajdera koji govore dolaze i Jovic i Markovic , Nikola ce na dvojku i smijem se...nikakve logike nema u tome. Nikola hoce povremeno na dvojku kada se bude zahtijevalo da se igra sa dva pleja, to je podrazumijevano.

Da li se ko od bekova spominje kao vase pojacanje, vjerujem da ce Radonja posebno da obrati paznju na beka jer vam tu treba kvalitetan igrac ali isto tako vidim da je mnogo dobrih bekova u Evropi vec naslo angazmane za sledecu sezonu.
                                525k placamo Ivanovica?

Comment

Working...
                                X