Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A sta smo mi klub za davanje sanse pa Kuzu se sansa daje vec trecu sezonu i kurac na bicikli smo dobili.
    Nas roster sa Uskokom Mitrovicem Lazarevicem Kuzom Lesorom i Voltersom je debelo najslabiji u Evroligi.
    Sad cete reci nije se moglo bolje moglo se je mnogo bolje ali nema ko osnovnog znanja o vrhunskoj kosarci tu nema,
    Radonja je evo reci cu po stoti put jedan od pet najboljih trenera u Evropi ali radi u klubu dje se sve nesto krpi ceka jebem li ga i da stede se plate.
    Naci jakog sponzora to je misaona imenica zaposliti covjeka kao sto je Marin Sedlacek to ne dolazi u obzir gospoda sve znaju vidi se iz prilozenog.
    Mi sve u svemu u sezonu ulazimo sa dvije neuralgicne tacke a one su i najvaznije u timu a to su pozicije 1 i 5 neka nam je sam bog u pomoc.
    I za kraj Storm bez uvrede ali Dobric dvojka to je ozbiljna pizdarija i osnovno nepoznavanje kosarke da si reko Dzoni to ima smisla.

Comment

• Tesko moze Dzoni isporuciti pet asistencija u EL, nije to ABA liga a ni Buducnost. Kalina moze asistirati,dok Luka tesko da ce imati neku minutazu u EL da b dosao do tog konta, mada ko zna...momak ima zelju.

Ne vidim minutazu ni za Davidovca, trebali su ga poslati u neku Igokeu...Jos uvek mi je zao sto Smajlagica nismo pokupili to je opasan previd.

Nadam se da Dobric moze ostati u formi od kraja sampionata, nadam se da ga nece DR seci sad kad ima mali milion igraca na trojci, ako ga prebaci na dva onda ok...

U principu sve zavisi od moci Deje madjionicara i od niceg vise....po imenima vrv i najslabiji sastav u EL..
      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
      2× German League champion (2018, 2019)
      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Dobrić je u situaciji, kad je Loyd odsustvovao zbog kovida igrao na 2 i nakon dolaska Radonje još i više i imao neke dobre partije čak i na EL nivou.
        Drugo, Lessort i Wolters ne idu u istu rečenicu sa Kuzmićem, Lazarevićem, Uskokovićem i Simonovićem.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Tek Smailagić nije za EL.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Dobric od dolaska Radonje igra 90% vremena na 2. Znamo mi svi da je decko primarno 3, ali ga trener vidi na 2 i nisam ja tu izmislio toplu vodu. Napredovao je u kontroli lopte i napravio jedno zanimljivo oruzje u svom napadackom repertoaru sa onim flouterima. Da li je to dovoljno i za el nivo, videcemo. Sto rece Dekkard imao je neke dobre partije i u el prosle sezone, ali je falila konstantnost.
            Last edited by Storm; 28-08-21, 11:11.

Comment

• овакав профил играча на позицији 5 нам је требао...е сад,да ли нам је баш овај играч требао :dал наравно,подршка се подразумева и надам се да ће да нам надокнади оно из мораче :d

писао сам о хантеру и блејку јер нам је требао такав тип центра,ал ево дошао је лесор који је сличан њима-јак,окретан,скочан,одбрамбени играч...да смо рецимо довели тобија или монроа,не би то било то јер би смо уз кузмића имали два иста типа центра...спори,високи,не баш скочни...остављам могућност да још неко дође на позицији 5,јер не знам да ли је радоња спреман да уђе у ел сезону са кузма-лесор тандемом...

овај прелазни рок јер пун позитивних изненађења(додуше,остао је симон...) и надам се да ће тако да се настави и да ће нас наши изненади позитивно играма у овој сезоне...

Comment

• Zaista je šteta što nemamo jednog centra kao što je Tobey ili Pleiss. Živim za dan kada ćemo imati takvog prvog centra.

Comment

• Originally posted by ajkisloba View Post
                  A sta smo mi klub za davanje sanse pa Kuzu se sansa daje vec trecu sezonu i kurac na bicikli smo dobili.
                  Nas roster sa Uskokom Mitrovicem Lazarevicem Kuzom Lesorom i Voltersom je debelo najslabiji u Evroligi.
                  Sad cete reci nije se moglo bolje moglo se je mnogo bolje ali nema ko osnovnog znanja o vrhunskoj kosarci tu nema,
                  Radonja je evo reci cu po stoti put jedan od pet najboljih trenera u Evropi ali radi u klubu dje se sve nesto krpi ceka jebem li ga i da stede se plate.
                  Naci jakog sponzora to je misaona imenica zaposliti covjeka kao sto je Marin Sedlacek to ne dolazi u obzir gospoda sve znaju vidi se iz prilozenog.
                  Mi sve u svemu u sezonu ulazimo sa dvije neuralgicne tacke a one su i najvaznije u timu a to su pozicije 1 i 5 neka nam je sam bog u pomoc.
                  I za kraj Storm bez uvrede ali Dobric dvojka to je ozbiljna pizdarija i osnovno nepoznavanje kosarke da si reko Dzoni to ima smisla.
                  Да ли би могао да нас удостојиш и посложиш састав какав си ти замислио ове сезоне?

Наш ростер са Ускоковићем,Лазаревићем је такав је траје ова пошаст од короне,и не дај Боже да ти се 4 играча заразе и ти останеш без 1/3 тима!Зато треба неко ту да буде за закрпи колико толико макар и у тој Аба лиги,да би тај који је заражен оздравио ваљано а не да га приморавамо да полуздрав игра усрану АБА лигу јер ми немамо играча!

Ти живиш у свету ових прекопуташа,па ти је све нешто крпљење или за сиротињу....Ово је можда најбољи прелазни рок још од 2015!Тај Волтерс што га ти прозиваш,није он дошао из КК Солника...Сад смо дошли дотле да играч који је играо у Макабију и Жалгирису,није дорастао да игра у ККЦЗ...И то није имао неку протоколарну улогу у тим тимовима!

Ког јаког спонзора да нађемо?Да питамо Илона Маска да ли би нам био спонзор?Који тим у ЕЛ има јаког спонзора да може тај спонзор да му покрива већину трошкова?Бајерн,Барса,Реал,Фенер се покривају преко спортских друштава...Или то спонзор Бајерну гради нову халу?Ефес приватни клуб,Зенит-Гаспром власним,Олимпијакос и Панатинаикос приватни клубови,Жалгирис приватни клуб,Басконија сваке друге године мења има због спонзора,Валеснија приватни клуб,ЦСКА-железара(или шта је већ оно)их финансира а нисам сигуран да ли је то нешто под шапом Романа Абрамовича јер јер било приче да има нешто са ЦСКА(можда сам са фудбалом помешао),Армани-приватни клуб...

Какав црни јак спонзор и кошарка...То би било као пилету сисе да се ставе...Ово је спорт ради разоноде,а не због пара!Коме је до спонзора и тих срања,нек иде да игра НЛФ и рагби...А и изненадио би се колико управа вешто послује и где све проналази паре...То што су су претходне две сезоне направљени такви промашаји,то не значи да то не кошта!

Ушли смо и у сезону 2015/2016 са омашеним плејом(Мекел) и центром(Софо) па смо били у топ 8...

Добрић је двојка од кад је дошао у Звезду и то је играо код Мандарића још у млађим категоријама!Тј. мењао позицију од 2-3 ал примарна му је двојка...Једино се може рећи да је чисту тројку играо у КК Младеновцу.мада је тамо играо све-дај лопту њему па шта уради...

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                    Zaista je šteta što nemamo jednog centra kao što je Tobey ili Pleiss. Živim za dan kada ćemo imati takvog prvog centra.
                    А Дуле Ристић?

Comment

• Sa Nokom je nesto cudno bilo to je moj utisak ,da odbije covek vece pare ,poznatu sredinu i zacementiranih 25-30 min u el to je nemoguce prosto! Svaki put kuburimo sa pozicijama 1 i 5 i tako je i ove sezone ! Malo stvari smo naucili ihrajuci el sve ove godine
                      Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Kao da nam je Mrkela radio prelazni rok na poziciji 5
                        Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Originally posted by Монтепаски View Post

А Дуле Ристић?
                          U Breši je. 🤣

Comment

• Moram da se složim sa @Dekkard a možda sam i pod utiskom tog polifinala i finala koje sam gledao. Decko je jebeno ispreskakao njihove centre, znam da sam se divio gledajući ga i tu činjenicu da mnogo zrelije i pametnije igra. Ok bude tu nekih brainfart poteza ali posle off skoka kad se izbori za loptu između trojice ivraca pa zeli sebe da pocasti nekim poluhorogom koji nije bas najslavnije rješenje. Lopta se u tim momentima obavezno vraca na slobodnog beka koji bi trebalo da se pozocionira na 45°.

Kada se uzme u obzir platezna moc prije svega a onda i ostalo tipa motivacija, zelja za dokazivanjem, skill i desetak drugih varijabli, očigledno je Radonjic procjenio da je Lesor ono sto "je u ovom trenutku najbolje rješenje za nas".

Pod uslovom da je Storm u pravu, odnosno da je prenjeo istinu, onda nam potpis Lesora nema mnogo logike jer cemo placati Simonovica, Mitrovica, Kuzmica, Uskokovica a to je nekih 400k bacenih para + plata Lesora = Monroe ili neki sličan kalibar igrača.

Kako vjerujem da u upravi znaju bolje od nas sta je moguce a sta ne, ostaje nam da kupimo sezonsku i na tribine da podrzimo ove momke jer je groblje toliko nabrijano i moramo im pokazati ko je gazda u gradu!

Comment

U Breši je. 🤣
                              2021/2022 је сезона повратника

Лазаревић,Митровић,Калинић,Волетерс,Лесор...

Comment

Tek Smailagić nije za EL.
                                Bice...
                                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                                2× German League champion (2018, 2019)
                                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Working...
                                X