Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by jordan loyd View Post
    Koliko li trazi taj Noko kad ga niko ne dovodi,uz one zdravstvene probleme i proslu prosecnu sezonu u El stvarno mi noje jasno da je toliko skup?
    Ajmo logično, dovedemo Kalinica, Jovica, Markovica, Whita (ajd on je jeftin) i kao nemamo za C koji se ruku na srce dobro pokazao na kraju. Siguran sam da bi se dogovorili da Radonjic ne zeli nekog drugog. Mada moj info je bio da smo jako blizu da ga potpisemo, odnosno da je on imao zelju a i mi. Izgleda da je u međuvremenu uletio veci kes ili smo odlucili na crtu pa nek neko drugi vadi vruc krompir na kraju godine.
    Mislim da je u pitanju bolji igrac od njega i da zato nije produžen.

Comment

• Noko oce da potpise ali kad mu se isplati sve od prosle sezone...ako je istina ono sto se prica

Comment

• Njemu je isplaceno ali je problem jer trazi svotu koju mi ne zelimo da mu damo.
        Sa druge strane kvalitetniji igrac kosta jos vise a da se nadobezem na gore pomenuti post. . . Zasto mislis da White kosta manje od Markovica?
        Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
          Noko oce da potpise ali kad mu se isplati sve od prosle sezone...ako je istina ono sto se prica
          Jer smo Whitea platili 220k a Markovic ne vjerujem da ce doci za manje. Poznato je da igraci sa SRB pasosima nisu jeftini iako je recimo plata u SRB od 500k > od spanskih 900k zbog poreza. Noko je isplacen ima dobrih 20ak dana. Pa dok nije odmah produžen to znaci da mi imamo bolju varijantu. Logicno?

Comment

• Ako je Noko isplacen skoro onda ocekujte potpis. Moja info je stara vise od mjesec dana. Ovo za White-a i ostale cifre nije vrijedno komentara.

Comment

• White nema sanse da igra za te pare,el igrac ,to je smesno! Markovic ne verujem da igde moze da dobije vise od 300k a White je placen minimum toliko

Comment

• Originally posted by jordan loyd View Post
                White nema sanse da igra za te pare,el igrac ,to je smesno! Markovic ne verujem da igde moze da dobije vise od 300k a White je placen minimum toliko
                Info je od covjeka koji nikad nije omasio. Ok jedino za Teodosica u ostalom cini mi se da je jos neko objavio 220k sto je i mene iznenadilo jer sam ocekivao 300k+ al nije nemoguće obzirom na formu zadnje dvije godine.
                Noko jeste isplacen prije dvije - tri sedmice pa kako do sad nije ozvanicen vjrv nece ni biti. Poslednje sto znam je da se cekalo to i da je on voljan da produži.

Comment

• A sta kaze info za Jovica? Ovaj dolazak Markovica meni mirise da Jovic ne dolazi.

Comment

• Moj pasulj kaže da dolazi i Jović.

Comment

• Nisam odusevljen Markovicem

Comment

• Prvi plej vam je Ivanovic. Zato je i presao jer je dogovor sa Dejom takav. Da bude prvi plej, glavni igrac. Dejo inace je poznat i to mu je dobra osobina sto uvijek povlaci ljude iz cg, tako je bilo i za kondicione i pomocne trenere...sada je rijesio da pruzi Nikoli tu sansu.

Comment

• Ivanović je prešao zato što se zasitio igranja za Budućnost, to se jasno moglo zaključiti i iz njegovog intervjua.

To što si napisao nema veze sa istinom jer Dejo ne pravi takve dogovore a to ne treba ni da radi jedan ozbiljan klub.

Šta ako bude u katastrofalnoj formi? Hoće li i tada zbog obeaćanja Radonjića biti i dalje prvi plej i glavni igrač?

To i ako ne bude prvi plej ne mora ništa značiti. Teodosić nekoliko sezona nije bio starter u CSKA ali je bio njihov glavni igrač.

Ivanoviću nema potrebe da mu Dejo tako nešto obećava.

On svojim kvalitetom zaslužuje veliku minutažu, bude među glavnim igračima i neko ko će da rešava kada dođe stani pani.

Razumem da je navijačima Budućnosti teško pao njegov prelazak u Zvezdu, ali ne moraju zbog toga da se izmišljaju neke stvari kao bi se bar malo utišao bes zbog dolaska u Zvezdu.

Comment

• Ne moras vjerovat. Evo ici ce sezona pa cemo vidjet. Dejo mu vjeruje, ovaj je u prajmu , zasto bi imao losu sezonu. To se moglo naslutiti odmah. I to je dobra stvar koji radi Radonjic

Comment

• Pa da mu ne veruje sigurno ga ne bi dovodio.

Ponavljam, nema šta da mu obećava, od njega se to i očekuje.

Ne pišem za celu sezonu, al možda bude deo sezone gde neće biti u dobroj formi.

I šta će onda Radonjić, da radi na štetu kluba zbog obećanja?

Pa nismo mi Mega da punimo nekome statistiku. To je želeo i Brajant pa ga je Radonja odstranio.

Comment

• E jbg a Sta ako nas sve pogodi neka kometa? Ne ide to tako. Nece on sam da igra. Tim nije jedan igrac. Kad nekome ne ide , iskoci neko drugi. Ako je istina za Markovica ,on je idealan fit za Nikolu. Ima neke vrline koje ovaj nema i obratno, iskusan, dovoljno za 15 min po mecu...kad ovom prvom ne ide, onda se minutaza mijenja. To su osnovne stvari

Comment

Working...