bilo bi jos lepse imati centra koji ume da pogodi i spolja.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View Postbilo bi jos lepse imati centra koji ume da pogodi i spolja.....
Comment
-
Originally posted by mmajstor View Posttaj centar sa low post igrom bi mogao da bude Kuzmic, samo da se malo zategne i uvede u bolju formu.
Mada opet nigdje ne pise da to mora centar da radi, tu su jako dobri Kalina i Mitrovic pa onda opet ima smisla sto si rekao za pracku.
Mada cijenim da ako mora da se puca za 3 da ce to raditi oni koji znaju kako.
Comment
-
Kuzmic (ko god bio prvi centar) ako bi uspeo da vrati formu iz prvog mandata kod nas bi bio nase najvece pojacanje. Nije on ni mator ni nesposoban za to, poenta je samo da li mu psiha to dozvoljava. Ja sam vec rekao da ocekujem da mu se da sansa do ng, ako nastavi po starom, razlaz i doselekcija. Nece Radonja trpeti da mu Kuzmic pravi stetu kad udje sa klupe.
Zasto ne Pefi? Zato sto je bolja opcija Hermanson. Pefi je jaci i visi, ali je Hermanson bolji suter, energicniji je i mladji na kraju krajeva. Pefi pre 5 godina da, Pefi sad ne pre Hermansona.
Comment
-
Taj Hermanson je bio druga opcija kao organizator igre i u Albi, a i u Valensiji, nekad ni to, ispravite ako grešim.
Kako bi onda bio dobro rešenje za nas kao primarni plej ili još gore kao rezervni.
Niti ima kvalitet, za ono što nam treba, kao prva opcija, a za nešto drugo treće nema nikakvog rezona i kosi se kao racionalan potez što se cene tiče i što se tiče igrača koji se spominju na njegovoj poziciji.
Comment
-
Originally posted by L a z a r View PostTaj Hermanson je bio druga opcija kao organizator igre i u Albi, a i u Valensiji, nekad ni to, ispravite ako grešim.
Kako bi onda bio dobro rešenje za nas kao primarni plej ili još gore kao rezervni.
Niti ima kvalitet, za ono što nam treba, kao prva opcija, a za nešto drugo treće nema nikakvog rezona i kosi se kao racionalan potez što se cene tiče i što se tiče igrača koji se spominju na njegovoj poziciji.Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Originally posted by L a z a r View PostTaj Hermanson je bio druga opcija kao organizator igre i u Albi, a i u Valensiji, nekad ni to, ispravite ako grešim.
Niti ima kvalitet, za ono što nam treba, kao prva opcija, a za nešto drugo treće nema nikakvog rezona i kosi se kao racionalan potez što se cene tiče i što se tiče igrača koji se spominju na njegovoj poziciji.
EDIT: O ovom Jerome-u Robinson-u ne znam nista. Ako je neko pratio koledz kosarku (jer je u nba realno bio epizodista) voleo bih da cujem misljenje.Last edited by Storm; 20-07-21, 19:01.
- Likes 2
Comment
-
Što se kaže iz pristojnosti da odgovorim.
Iskreno nisam gledao njegovu statistiku, a i sigurno mi ništa ne bi značilo, jer sam stekao neku sliku o njemu kao igraču i nikako nemogu da ga povežem sa CZ u ovom momentu. Verovatno tj sigurno bih bio presrećan da je uleteo na pola sezone kad je škripalo na sve strane.
Sada kada imamo vazda nekih "drugih bekova" i kada nam je neophodan "prvi" plej ne bih bio baš oduševljen njegovim angažovanjem.
Sve je to neki moj rezon, naravno da poštujem i vaše "Storm" "Lojd" i ostali.
- Likes 1
Comment
Comment