Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bilo bi jos lepse imati centra koji ume da pogodi i spolja.....

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
      bilo bi jos lepse imati centra koji ume da pogodi i spolja.....
      Pa lijepo bi bilo neko otvaranje za pick and pop ili jos bolje da se Jovicu otvori put do samog kraja pa u slučaju da stigne strana pomoći tu su White / Kalina za asistenciju. Predpostavljam na Tobija da mislis. Ima tu zaista finih rjesenja ali ono kako je do sad Radonjic koncipirao napad cini se da trazimo centra sa low post igrom.
      ​​​

Comment

• Uf Tobi je fantasticno resenje ,to bi bio ubod izuzetan
        Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• taj centar sa low post igrom bi mogao da bude Kuzmic, samo da se malo zategne i uvede u bolju formu.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
            taj centar sa low post igrom bi mogao da bude Kuzmic, samo da se malo zategne i uvede u bolju formu.
            Ma neeee, nema od toga ništa. Poenta low post igre je sakupljanje odbrane te da se kroz kretnje ostvari slobodan sut na povratni pas ili da neko utrci na pas. Kuzmic svakako nije pretnja kroz zidanje i bas ga ne vidim kao nekoga ko može sad da ostvari prednost. Pa nije mogao ni Petruseva da ugura...
            Mada opet nigdje ne pise da to mora centar da radi, tu su jako dobri Kalina i Mitrovic pa onda opet ima smisla sto si rekao za pracku.
            Mada cijenim da ako mora da se puca za 3 da ce to raditi oni koji znaju kako.

Comment

• Kuzmic (ko god bio prvi centar) ako bi uspeo da vrati formu iz prvog mandata kod nas bi bio nase najvece pojacanje. Nije on ni mator ni nesposoban za to, poenta je samo da li mu psiha to dozvoljava. Ja sam vec rekao da ocekujem da mu se da sansa do ng, ako nastavi po starom, razlaz i doselekcija. Nece Radonja trpeti da mu Kuzmic pravi stetu kad udje sa klupe.

Zasto ne Pefi? Zato sto je bolja opcija Hermanson. Pefi je jaci i visi, ali je Hermanson bolji suter, energicniji je i mladji na kraju krajeva. Pefi pre 5 godina da, Pefi sad ne pre Hermansona.

Comment

• Pefi sto se mene tice i u svom zenitu nije bio bolji od Hermansona ,nijemi jasno zasto se Lorenco ne dovede,odlican igrac a nije imao najbolju sezonu u legiji stranaca

Comment

• Nzm ja bih voleo markovica... Dobra odbrana, imao je odlicnih utakmica u ek sto se asistencija tice, ali onda nam treba jedan lojd/panter na 2 da povuce uz ivanovica i dobrica

Comment

• Taj Hermanson je bio druga opcija kao organizator igre i u Albi, a i u Valensiji, nekad ni to, ispravite ako grešim.
                    Kako bi onda bio dobro rešenje za nas kao primarni plej ili još gore kao rezervni.
                    Niti ima kvalitet, za ono što nam treba, kao prva opcija, a za nešto drugo treće nema nikakvog rezona i kosi se kao racionalan potez što se cene tiče i što se tiče igrača koji se spominju na njegovoj poziciji.

Comment

• Originally posted by L a z a r View Post
                      Taj Hermanson je bio druga opcija kao organizator igre i u Albi, a i u Valensiji, nekad ni to, ispravite ako grešim.
                      Kako bi onda bio dobro rešenje za nas kao primarni plej ili još gore kao rezervni.
                      Niti ima kvalitet, za ono što nam treba, kao prva opcija, a za nešto drugo treće nema nikakvog rezona i kosi se kao racionalan potez što se cene tiče i što se tiče igrača koji se spominju na njegovoj poziciji.
                      Gresis ali to je tvoje vidjenje stvari.Hermanson tek treba da dostigne vrhunac a to bi se desilo kod nas ako ga potpisemo na 2 god

Comment

• Moze li se Tarik Blek povijati?
                        Situacija sa Nokom mi nije jasna ,sta cekamo toliko ,ili je nas ili neka trazi uhlebljenje na drugom mestu,ne treba oklevati i cekati

Comment

• Može ako imamo para.

Comment

• A sto hermanson ne bi mogao da igra dvojku? Na 2 hermanson i ivanovic realno dobre napadacke opcije plus umeju da razigraju, a opet na pleju imamo 2 cista razigravaca i odbrambene zveri jovica i markovica?

Comment

• Originally posted by L a z a r View Post
                              Taj Hermanson je bio druga opcija kao organizator igre i u Albi, a i u Valensiji, nekad ni to, ispravite ako grešim.
                              Evo bacio sam pogled na njegov stats u Albi 19/20. Imas na sajtu evrolige. Na 27 utakmica 26 minuta na parketu prosecno, 11 poena i 4,8 asistencija po mecu. Pa je l’ to malo za jednog igraca na el nivou? Pefi nema takve brojke ni u EC. Hermanson je 2/1 ili 1/2 zavisi kako ga trener vidi. I on upravo radi to sto takav igrac radi u rosteru. Uzima minute na 1 i 2 i cesto takvi igraci imaju vecu minutazu i ulogu od startera na 1 i 2. U ovom slucaju je verovatno imao vecu minutazu i od nominalno prvog pleja albe u tom trenutku, Pejtona Sive. Hermanson je moj favorit mozda cak i pre nekog Beronolikog SG, koji ima samo sut. Znas sta bi znacilo da imano kreaciju sa dvojke. Pritom ne bi sut trpeo mnogo. On je npr za tri na tu minutazu i veliki uzorak imao oko 34%. Meni daleko bolja opcija od Pefija, a kostaju tu negde.

EDIT: O ovom Jerome-u Robinson-u ne znam nista. Ako je neko pratio koledz kosarku (jer je u nba realno bio epizodista) voleo bih da cujem misljenje.
                              Last edited by Storm; 20-07-21, 19:01.

Comment

• Što se kaže iz pristojnosti da odgovorim.
                                Iskreno nisam gledao njegovu statistiku, a i sigurno mi ništa ne bi značilo, jer sam stekao neku sliku o njemu kao igraču i nikako nemogu da ga povežem sa CZ u ovom momentu. Verovatno tj sigurno bih bio presrećan da je uleteo na pola sezone kad je škripalo na sve strane.
                                Sada kada imamo vazda nekih "drugih bekova" i kada nam je neophodan "prvi" plej ne bih bio baš oduševljen njegovim angažovanjem.

Sve je to neki moj rezon, naravno da poštujem i vaše "Storm" "Lojd" i ostali.

Comment

Working...
                                X