Ode Nnoko u Baskoniju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Оде Ноко у Басконију...
Пре него што кренете са нарикањем,само једна чињеница да се спомене...Ноко је у Звезди имао плати која је долеко мања од његових квалитета и реалне вредности!Због свих оних проблема што је имао,па се прикључио крајем године нама,потписао је скроман уговор...
Ово пишем из простог разлога да не буде овде коментара оног типа,,Како нисмо могли да му понудимо толико и толико"...
Ноков квалитет не може да се гледа кроз ову полусезону што је одиграо за нас...Још кад смо га здравог били поптисали,ја сам био одушевљен!Човек који је разбијао у Алби и био стуб те екипе!
Писао сам после пораза од Будућности(у Морачи) у регуларном делу Аба лиге да се надам да ће бити онај прави у плеј офу и тако се и испоставило!Играч за пожелети у екипи!Није за џабе отишао у Басконију,која последњих година убада маестрално са високим играчима!А тек ће ове сезона да покаже какав је играч ако буде здрав!
Хвала мајсторе за велики допринос у освајању титуле и срећно даље у каријери!
- Likes 1
Comment
-
Voleo bi nekog centra da dovedemo ala Pleiss ili ala Vučević. Dosta bre drvne građe, ako je visok igrač ne mora da znači da je glup i nepokretan.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Možda bi dobar bio SLO reprezenttivac Tobi? Neki takav tip.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
-
Ganac, ako mi nismo, tj kkczvezda, mogli da zadržimo i obezbedimo novac za igrača koji je "proveren", koji leži timu, a pri tome i ne preterano skup, šta dalje i više očekivati.
Jednostavno ljudi su postavili nove standarde, sada ono što je bilo mnogo ispada mnogo manje. Svi očekuju panterledejugovore i ogromnu želju i ljubav prema ECligi.
Mene iskreno najviše brine nedostatak mladih igrača, stagnacija, mrtvilo u mladjim kategorijama, gde na pomolu nema ni jednog jedinog igrača koji bi mogao biti deo tima ni u 15. S'obzirom na finansije, čini mi se da mi do instant igrača teško da ćemo doći, tako da se tu nevidi neka perspektiva ni sa jedne ni sa druge strane.
Očigledno je da se udarilo u zid, a da milijunašima za potpun uspeh treba lepa dekoracija.
Nadam se da će trener izaći, kao nekada, u javnost sa nekim iskrenim saopštenjem.
Comment
-
Nema bez para dobrog igraca jasno je to,sreca je sto imamo korektnu bazu domacih igraca u klubu inace bi bilo gotovo nemoguce sastaviti ekipu koja bi mogla da dodje bar do 10 pobeda u el.
Lesora i Bleka nikako ne bi voleo u ekipi a vidim da se to potencira,pre svega Blek koji je po meni klasican placenik za Tursku i Rusiju a da pri tom ne daje neki poseban ucinak ekipi.Pre bi Rida uzeo ali za El on sa Kuzmicem se biti topovska hrana za ostale El centreNa celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Ja sam za Monroa. Covek moze da spakuje 30p u El. E sad da l’ su mu spore noge ili nisu. Svakako nisu sporije od Bobijevih svojevremeno. Nek’ smisli Radonja neku odbranu gde ce Monroe moci da se sakrije koliko-toliko. On je difens master, pa nek’ nas isnenadi.
Comment
-
Ova bahatost sa vaterpolom i 50 god davanja države samo jednom klubu, dovodi do zaključka da sve sportove u zemlji "drži" samo jedan klub.
Tako da je suludo nadati se da će bilo šta biti drugačije i što se tiče KK.
Sva sreća pa ima i drugih vidova aktivnosti i razonode.
Comment
-
Odlican potpis. Bio je na radaru KKB kao i KKP ali predprosle sezone dok je bio u Njemackoj. Naravno Zenit je tu iskesirao i otisao je tamo. Nije neki klasicni suter ali radi sve na terenu. Sa ovim ste dobili defanzivno jos veliki potencijal i koliko vidim igrace ove sezone hrkljus od kosarke sto se tice abe.
NIje se postidio u EL cak naprotiv. Po meni je bio jedan kljucnih igraca Zenita.Last edited by Nemam_ti_kad; 16-08-21, 23:50.
Comment
Comment