Vidim da se pominje cifta 1,2mil za Monroa koji godinu dana utakmicu odigrao nije? Pa bolje za te pare dovesti Bleka i Lesora,za po 600k bi njih dvojica dosli u el ekipukoliko sutra!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostPrvo da cestitam Dejanu Radonjicu na jos jednoj osvojenoj tituli i sto je spasio klub daljeg propadanja bar za ovu jos jednu sezonu.
Ostalo nije ni bitno, neka proracanstva moja su se ispunila a neka moja druga su se isto ispunila. Tako da je zavladala tuga kod komsija pa su napravili odlican tim ove sezone,a dok Panteri iz Zelezniak vise ne spominju da je av doveo Radonjica.
Hvala Bogu da je prvovencani i prvi od nas Serba krenuo u skolu za trenere pa je prevaru Saloa zamenio sa Dejanom Dejom Radonjicem.
Tim sklopljen po mom ukusu...ali uprava je jos jednom zakazala i pokazala da nema zelju za necim vise, ali Ostoja Limar hoce vise i Alicencu za svoj klub..para ipak ima i bez gostovanja po drzavnim televizijama..
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post
Dovoljno je umesto ovog tepiha od teksta da si napisao "Živeo Vučić!"
Dr je i ove sezone napravio supertim za svoj Zeleznik, sve sami mladi talenti..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View Post
Pa ti navijas za covica, vucicevu pudlicu pa zanimljivo da iz toga vidis samo vucica i kako je poceo da ''ugnjetava'' doktora iz Zeleznika
Dr je i ove sezone napravio supertim za svoj Zeleznik, sve sami mladi talenti..
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Sunce ti jebem zarko juce cujem da se u sezonu ulazi sa pazite Mitrovicem na poziciji 5 meni ovde nista jasno nije pa izadjite vise u javnost i recite istinu cemu igranje macke i misa sa nama navijacima.
Sve ovo oko naseg kk je klasicno drkanje mozgakao mi se na ledjima zakopcavamo niti krstene petice a tankoci na poziciji organizatora igre ne treba ni pricati.
Comment
-
Za Kuza se slažem da nije za ozbiljnu košarku, nažalost izguraće on ugovor do kraja kao i Simonović.
Takođe mi se ne sviđa potpis Luke Mitrovića, iako poštujem dečka i njegovu ljubav prema Zvezdi.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostZa Kuza se slažem da nije za ozbiljnu košarku, nažalost izguraće on ugovor do kraja kao i Simonović.
Takođe mi se ne sviđa potpis Luke Mitrovića, iako poštujem dečka i njegovu ljubav prema Zvezdi.Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
Comment