Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Avramovic se nece naigrati na 1 pored Jovica i Ivanovica. Njega dovode da odmori prva dva pleja u aba i da bude tu kao osigurac ako se neko povredi. Za to je bolje resenje od Uskokovica. E sad, koji je njegov motiv da pristane na to, ne znam. Verovatno su mu obecani minuti i na 2. On je izgradio neko ime u Evropi da bi bio ‘osigurac’. No, nije decko ni potpisao. Aj da vidimo sta je ideja i da li je uopste on planiran.
    Last edited by Storm; 19-06-21, 13:15.

Comment

A ima i ova izjava od pre godinu i po dana, ne znam šta se promenilo?

Aleksa Avramović: Neću igrati u Zvezdi ili Partizanu
      https://www.danas.rs/sport/aleksa-av...ili-partizanu/
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Originally posted by dekkard View Post
        Kuzmić je siguran koliko ja pratim, Rid se spominje umesto Noka, što bi bila tek katastrofalna greška. Noko je doktor košarke za ovoga.
        Avramović igra u nekompetitivnom timu, ima loše procente, usporava igru i slab je asistent.
        Staviš Lojd umesto Avramović i dobiješ isto za tim koji se takmiči u EL u protekloj sezoni.

Spoiler
        Ako mi časi smrti postanu bliski,
        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
        Nije umio da odstupi,
        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
        Pao unapred, a ne unazad,
        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
        Uračunato i u moj pad.

Comment

Navodno dolaze 3 vrhuska stranca a sto se Kuza tice to plus kvam perfekt.

Comment

Нема силе да се Аврамовић доводи да буде у хијерархији испод Јовића и Ивановића!То није сигурно јефтин играч да би био трећа опција!

Ово што је Декард окачио,тога сам се и ја синоћ сетио кад сам видео вести...Шта се ту променило,нзм,ал надам се да му није нешто обећано!Јер не бих волео да њему дајемо неку слободу јер по мени нема тај квалитет!

Причао ми је момак из Чачка што зна њега(или његовог брата,нисам сигуран)да је добар лик,само је доста нереалан са очекивањима!Могуће да је и зато да изјаву са ЦЗ/ПАР у смислу да је прерастао...Каже да човек има баш високо мишљење о себи а то некад иде у крајност...Мсм добро је то због самопоуздања,ал је рецимо проблем ако крене да се буни због улоге у ККЦЗ као рецимо ЈОБ...

Ово све пише под претпоставком ако момак дође...

Искрено,пре бих довео малог Ђуришића из Меге него њега!То је та нека позиција 1/2...Не верујем нешто да ће Аврамовић пуно донети Звезди,а овај мали је мени одличан!Јак,скочан,шут солидан-нешто као слабија верзија Недовића!А притом ми у млађим селекцијама немамо баш таленте од којих се нешто може очекивати сем Топића...Издвојио сам овог малог,јер знам да Мишко не би дао Николи Јовића и да му прави место да буде један од носилаца ове сезоне...Морамо мало да мислимо и на будућност колико год то било тешко кад је свака сезона борба за голи живот!Можда мало утопистичко размишљање ал мислим да овај момак може да има минуте у АБА лиги без проблема...

Comment

Ja sam zadovoljan sto se krenulo od pozicije 1. To nam je bila rak rana pozicija nekoliko sezona unazad. Kvalitetne igrace na 2 i 4 je mnogo lakse naci i ne mora tu da se zuri uopste. Sacekati pravo pojacanje za razumnu cenu i to je to.

Ako Nnoko ide, na 5 je vec nesto manji izbor kvalitetnih resenja za el nivo. Tu se moramo otvoriti i odmah reagovati. Slazem se da bi Rid bio losije resenje od Nnoka. Pogotovo ako nam je Kuzmic druga opcija. Mada za Kuzmica ja predvidjam situaciju gde ce mu se dati prilika do ng. Ako ne bude zivnuo uz Joviica i Ivanovica, rastanak je neminovan i radice se doselekcija na 5.
              Last edited by Storm; 19-06-21, 14:20.

Comment

Originally posted by Монтепаски View Post
                Нема силе да се Аврамовић доводи да буде у хијерархији испод Јовића и Ивановића!То није сигурно јефтин играч да би био трећа опција!
                Ne mora biti treća opcija, njemu je sigurno bitno da ima ulogu i minutažu, verovatno je to i tražio.

Ne treba i zaboraviti da će mnogo vremena provoditi na parketu zajedno sa Jovićem ili Ivanovićem.

Isto tako verovatno ćemo često gledati Jovića i Ivanovića zajedno na parketu.

Comment

Ja ga vidim kao osiguranje u slučaju povrede gore injury prone dvojca. Sad ako bi on da bude prva violina EL kluba pa tesko sine, ne ide.
                  Sve i da ne dodje nije loše da se mjesto popuni nekim suterom koji zna i da razigra.
                  Vifjecemo od ovih stranaca sta cemo uspjeti da dovedemo pa...

Comment

Originally posted by Karamazov View Post

Ne mora biti treća opcija, njemu je sigurno bitno da ima ulogu i minutažu, verovatno je to i tražio.

Ne treba i zaboraviti da će mnogo vremena provoditi na parketu zajedno sa Jovićem ili Ivanovićem.

Isto tako verovatno ćemo često gledati Jovića i Ivanovića zajedno na parketu.
                    Знам.знам него се односило на Стормов пост где је реко да ће овај да буде резерва Јовићу и Ивановићу...

Баш зато,мислим да није тај калибар да буде прва двојка ККЦЗ...Не иде ми петорка у којој су Јовић,Аврамовић и Добрић...

Мада је и питање да ли Добрић и Давидовац остају...

Comment

Po mojim saznanjima Deda i Dobri ostaju jos ovaj drugi potpisuje novi ugovor naravno tu je i Noko dolazi jos i Avramovic i jedna bas bomba.

Comment

Originally posted by ajkisloba View Post
                        Po mojim saznanjima Deda i Dobri ostaju jos ovaj drugi potpisuje novi ugovor naravno tu je i Noko dolazi jos i Avramovic i jedna bas bomba.
                        Је л ово бомба домаће или иностране производње?

Comment

Na poziciji Voldena bolje je vratiti Đenku (ima državljanstvo) no Avramovića.
                          A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

Djenka je bivsi igrac on vise nije za ozbiljnu kosarku Avram je Radonjina zelja a u njegove zelje sse ne dira.
                            Sto se bombetine tice domace je proizvodnje mislim da ce nas Cova uspeti da obavi posao.

Comment

Nedovic bi bio ubod!
                              Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

Ta "bomba" je možda Nemanja Bjelica, barem se spominje, mada, mislim da će se teško tako nešto ostvariti...

Comment

Working...
                                X