Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2021-22

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Karamazov View Post

Polako, nećemo tako brzo bacati bombe.

Sad ide jedna bombica, pa opet bomba.

Карамазов након што се консултовао са Пасуљем,зове Остоју и најављује му пропаст ФОТО+ВИДЕО
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Comment

• Izasla plata na EHoopsu 2,4miliona al prenose od barseloninog novinara sa kojom su propali pregovori. Volio bih da je istina jer onda smo na konju! Ako je ovo sto je iz kluba izaslo 500 + 600k onda jebat ga, nisu to neke pare a pride imamo krila na izvoz...
      U svakom slučaju ako je moj info tacan, da dolazi Jovic i ostaje Noko onda mi imamo sasvim finu ekipicu uz 2 beka kao pojacanja.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
        Izasla plata na EHoopsu 2,4miliona al prenose od barseloninog novinara sa kojom su propali pregovori. Volio bih da je istina jer onda smo na konju! Ako je ovo sto je iz kluba izaslo 500 + 600k onda jebat ga, nisu to neke pare a pride imamo krila na izvoz...
        U svakom slučaju ako je moj info tacan, da dolazi Jovic i ostaje Noko onda mi imamo sasvim finu ekipicu uz 2 beka kao pojacanja.
        Sretan sam zbog dolaska Kaline ali sam u isto vreme nesretan ako je istina za 1,2 miliona po sezoni jer to je omča oko vrata koja u svakom trenutku može da se stegne odustajanjem državnih sponzora. Sa druge strane to opet znači da je AV usuo i kod nas pare da ne bi bilo Vučiću pederu.
        Spoiler
        Ako mi časi smrti postanu bliski,
        I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
        Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
        Nije umio da odstupi,
        Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
        Pao unapred, a ne unazad,
        I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
        Uračunato i u moj pad.

Comment

• Al’ napravismo guzvu na 3 i 4. Ne lici mi to na Radonju. Ubedjen sam da se ovim potezom Dobric spusta na 2 (to je i igrao od Radonjinog dolaska). Nema mi logike da pozicije 3 i 4 izgledaju ovako

3. Dobric, Lazic, Davidovac, Lazarevic
          4. Kalina, White, Mitrovic, Simonovic
          Last edited by Storm; 16-07-21, 07:08.

Comment

• Očekivati je da Šegi i Laza idu na poziciju 2, da je čista trojka Lazarević a da su 3/4 DeDa i Kalina. Mitar je sada 4/5 a Simon penzioner i jedina čista 4 je Wajt. Potreban nam je plej i još jedan bek šuter.
            Spoiler
            Nije umio da odstupi,
            Uračunato i u moj pad.

Comment

• Zamislite dobrica kako prevodi loptu i organizuje napad ili ne daj boze radi ISO ili odigra pik... Stvari koje on može al na EL nivou bi ispadao smijesan. Dakle on na 2 može kao prinidno rješenje sto je i bio, nikako kao planska opcija. Ako imamo za 6 krilnih igraca onda moramo imati i za 2 beka stim da nam treba bas klasican suter sposoban da igra 1vs1 i jedan kombo pa cak i jedan plej tj Jovic.
              A ukoliko Noko ne potpise onda i centar nam treba.
              Tako da jos minimum 3 igraca

Comment

• Radonjić voli polivalentne igrače, igrače koji mogu na više pozicija da odrade određenu, zadatu stvar. Osim toga, Radonjić voli difens i tranzišn ofens a Dobrić mu pored pleja teško da će organizovati napad (mada je pokazao da i to može a i da prevede loptu), osim toga ako je Jović pečen, namamo brige već samo glavobolju za Radonju kako da podeli mnute.
                Spoiler
                Nije umio da odstupi,
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Biće tu baš jake odbrane,pritisci na i od lopte, tranzicije,kontre,treba uzeti u obzir potrošnju igrača,a i mogućnost zdravstvenih problema i sl.
                  Ništa tu nije višak,samo da se pogodi sa, ne dobrim,vrhunskim organizatorom i centrom.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                    Zamislite dobrica kako prevodi loptu i organizuje napad ili ne daj boze radi ISO ili odigra pik... Stvari koje on može al na EL nivou bi ispadao smijesan. Dakle on na 2 može kao prinidno rješenje sto je i bio, nikako kao planska opcija. Ako imamo za 6 krilnih igraca onda moramo imati i za 2 beka stim da nam treba bas klasican suter sposoban da igra 1vs1 i jedan kombo pa cak i jedan plej tj Jovic.
                    A ukoliko Noko ne potpise onda i centar nam treba.
                    Tako da jos minimum 3 igraca
                    Ja se potpuno slazem s tobom. Dobric je 3 i tu nema spora. Ja samo kazem da se kod Radonje te pozicije 2 i 3 cesto preklspaju. Kod njega plej dominantno ima loptu u rukama i na prvom mestu se trazi tranzicija i pik. Njemu je Lazic u prvom mandatu igrao cesto na 2, a Lazic je tek na vi sa spustanjem lopte na parket. Dobric je u odnosu na njega vrhunski ball handler.

Jos jedna stvar, nece Radonja igrati sa 14 igraca. On i one 11-12. retko koristi. Covek igra sa 10 igraca, podeli im minutazu i to je to. Drugi upadaju samo ako je neko povredjen. Ne znam da li je Radonja evoluirao i prosirio vidike i rotaciju, ali tako je bilo u prvom mandatu. Kraj prosle sezone ne racunam jer se na kraju sezone kod svih rotacija suzava. To nije nista cudno.

Dakle, ako dovede 2 beka, neko od ovih domacih koji su nosioci nece imati mesta. Ja mislim da ce doci bek i plej i da se tu kompletira roster. Cak mi pije vodu Jovic i Hermanson i da je to to. Hermanson moze i na 2 i na 1. Dakle ovako nekako…

1. Jovic, Ivanovic, Uskokovic
                    2. Hermanson, Dobric
                    2/3 Lazic
                    3. Davidovac, Lazarevic
                    4. White, Kalinic, Simonovic
                    4/5 Mitrovic
                    5. Nnoko, Kuzmic

Na tribinama ocekujem Uskokovica/Lazarevica i Simonovica. Ali ajde videcemo. Mozda dodje i cist SG, ali onda je tu neko debelo visak.
                    Last edited by Storm; 16-07-21, 10:16.

Comment

• Kako bi lepo bilo da danas resimo pitanje Noka!
                      ubedjen sam da je to prioritet i da ga Radonja hoce,uostalom da je hteo da ode vec bi do sada otisao u drugi klub.
                      Sezona nam zavisi id dva niska igraca ,pleja i beka sutera kojimoraju biti vrhunski
                      Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .

Comment

• Originally posted by Storm View Post

Ja se potpuno slazem s tobom. Dobric je 3 i tu nema spora. Ja samo kazem da se kod Radonje te pozicije 2 i 3 cesto preklspaju. Kod njega plej dominantno ima loptu u rukama i na prvom mestu se trazi tranzicija i pik. Njemu je Lazic u prvom mandatu igrao cesto na 2, a Lazic je tek na vi sa spustanjem lopte na parket. Dobric je u odnosu na njega vrhunski ball handler.

jos jedna stvar, nece Radonja igrati sa 14 igraca. On i one 11-12. retko koristi. Covek igra sa 10 igraca, podeli im minutazu i to je to. Drugi upadaju samo ako je neko povredjen. Ne znam da li je Radonja evoluirao i prosirio vidike i rotaciju, ali tako je bilo u prvom mandatu. Kraj prosle sezone ne racunam jer se na kraju sezone kod svih rotacija suzava. To nije nista cudno.

Dakle, ako dovede 2 beka, neko od pvih domacih koji su nosioci nece imati mesta. Ja mislim da ce doci bek i plej i da se tu kompletira roster. Cak mi pije vodu Jovic i Hermanson i da je to to. Hermanson moze i na 2 i na 1. Dakle ovako nekako…

1. Jovic, Ivanovic, Uskokovic
                        2. Hermanson, Dobric
                        2/3 Lazic
                        3. Davidovac, Lazic, Lazarevic
                        4. White, Kalinic, Simonovic
                        4/5 Mitrovic
                        5. Nnoko, Kuzmic

na tribinama ocekujem Uskokovica/Lazarevica i Simonovica. Ali ajde videcemo. Mozda dodje i cist SG, ali onda je tu neko debelo visak.
                        Korektna ekipa ali mislim da mi na poziciji sutera trazimo nekoga kolici na Lojda a ne tipa Hermanson

Comment

• Originally posted by jordan loyd View Post

Korektna ekipa ali mislim da mi na poziciji sutera trazimo nekoga kolici na Lojda a ne tipa Hermanson
                          Nemoj da te zavara to sto je mrtvi belac, jer Hermanson ima dobru pracku. A pritom je odlican s loptom i defanzivno solidan. A to kosta lepe novce.

Ako ima para i za njega i za lojdolikog SG super. Onda ispadaju Lazic ili Deda, a Dobroc ide na 3. To bi bila jos jaca ekipa i imala bi vecu sirinu. Dizem ruku za to odmah. Samo mi deluje da nece biti tako.
                          Last edited by Storm; 16-07-21, 10:41.

Comment

• Pratim Hermansona iznam gde je najjaci a to nije sut kao kod Lojda ,na to sam mislio ,Hermanson donosi brzinu,lucidnost,asistenciju,prodornost sve topre nego sut

Comment

• Dobar igrac Kalina, zbog onih izjava o tenku i Irinejumi se ogadio za zivota... Jednostavno neke stvari se ne rade.. Ja orvi ne bih vredjao islam ili bilo koju veru, ispao je majmun i jbg... Od mene podrsku nece imati koliko god ginuo za Zvezdu

Comment

• Према инфо са РСБ,Ноко највероватније одлази...

Comment

Working...
                                X