Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Novak je teski autsajder realno. Nista nije osvojio ne pamti od kad, slab je na velikim turnirima poslednjih 20-ak mjeseci, zaista je malo razloga za optimizam kod njegovih navijaca. Teska depresija neka zavlada.
    Pričamo o RG, a ne o ostalim velikim turnirima.

Ne znam koji razlog postoji za optimizam na RG, ako ga ti vidiš svaka čast, ja ga ne vidim.

Ne vidim šta se promenilo u odnosu na prethodne dve godine kad je Novak takođe bio dominantan, u finalu dobijao prvi set, imao potpunu kontrolu i onda se kvalitetno raspadao.

U stvari promena je da je su Rafa i Marej bolji nego prošle godine. Eto razloga za opzimizam, ali za njihove navijače.

Comment

• Dominatan je bio 2011, prosle i ove godine. 2011. i 2015. nije bas bio daleko, iako je blizi bio nekih godina kad nije ni blizu tako igracki bio dobar. Za ovu cemo da vidimo, ali ako je neko toliko puta u polufinalima i finalima nekog turnira onda nema razloga za pesimizam. Niti mu je ovo poslednja prilika, a na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni koji mogu da ga dobiju i ugroze, samim tim je ovo klasicno precerivanje sto neki rade. Novak je vrhunski sljakas, vrhunski. I titule, a i rezultati na Rolan Garosu to potvrdjuju, Muster se smatra jednim od najboljih sljakasa ikad, a ima samo jedan RG.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Sanse su mu mnogo vece protiv Nadala, jer neko ko Djokovica dobije dva puta u 15 meceva, a nijednom na tri dobijena seta od 2013. nema cemu da se nada. On i Berdih maltene imaju iste sanse protiv Djokovica na Slemu.
        Dobio ga je cini mi se 2014 te u finalu Roland Garosa na 3 dobijena seta,ali nebitno u ovom tvom komentaru se osjeca doza nesigurnosti u pobjedu Djokovica nad Nadalom kao da pokusavas sebe da ubjedis da Nadal nema sanse,ili se jednostavno zajebavas

Comment

• Procitaj to fino, polako, nema potrebe za zurbom.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Rudolf View Post
            Nadal da digne... Da ovaj napravi ovo, a drugi ono, zgodilo bi se nešto treće. Zar nije Rafa sam govorio da više nije isti igrač ko nekad? Takvog njegovog forhenda više nećemo vidit.

Inače, sviđaju mi se situacije prije ovih velikih turnira. Mečevi još nisu počeli, a već više od 20 stranica ispisano.
            Vidjeli smo vrlo priblizan nivo u mecu protiv Novaka u rimu, bit de dovoljno meceva do polufinala da se podigne na nivo dovoljan za Novaka. A mozda Rafa ispadne i u prvom kolu, i to je moguce, nikad se ne zna. Medjutim, sanse Nadala prosle godine su bile nikakve protiv Novaka, ove su postojane.

Vladane, ne vadi se, fulio si.
            1. Andrey Rublev
            2. Thanasi Kokkinakis
            3. Alexander Zverev
            4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Pozdrav drugari da li neko igra ovu zvanicnu igru na sajtu rolan garosa.. http://rgcontest.rolandgarros.com/ ako igra da napravimo neku grupu ovde na sajtu jedni protiv drugih,samo ako igrate da mi neko objasni sitnicu jednu.Pozdrav

Comment

• Originally posted by stefan97czv View Post
                Pozdrav drugari da li neko igra ovu zvanicnu igru na sajtu rolan garosa.. http://rgcontest.rolandgarros.com/ ako igra da napravimo neku grupu ovde na sajtu jedni protiv drugih,samo ako igrate da mi neko objasni sitnicu jednu.Pozdrav
                Grupa je napravljena:

Grupa : SK forum
                password: 8ALZR

a o igricima se komentarise u ovoj temi, pa tamo postavi pitanje
                http://www.sportklub.info/forum/show...risanje-meceva
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Nije Vladan fulio vec je mislio na Mareja, ne na Nadala.
                  Citaju ljudi ovde izgleda kao predskolci.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Do mene.

Medjutim tim jose gore, Endi ima vrlo realne sanse protiv Novaka u eventualnom finalu.
                    1. Andrey Rublev
                    2. Thanasi Kokkinakis
                    3. Alexander Zverev
                    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Kako veliki fizicar dominira i to hop od pre smo mesec-dva dana. Okrenuce se curak ponovo.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Izvinjavam se Vladanu medjutim sam moj komentar se vise odnosio na njegove prethodne postove stalno nesto Nadala unizava toliko da mi je to zabavno ponekad

Comment

• Tvoj oprez je razumljiv. Ali malo pretjerujes.

Originally posted by gokara View Post
                          Ne znam koji razlog postoji za optimizam na RG, ako ga ti vidiš svaka čast, ja ga ne vidim.
                          Pogledaj kladionice ako neces nesto drugo. Novak je veliki favorit.

Ne vidim šta se promenilo u odnosu na prethodne dve godine kad je Novak takođe bio dominantan, u finalu dobijao prvi set, imao potpunu kontrolu i onda se kvalitetno raspadao.
                          Promijenilo se nekoliko stvari. Neke ne bolje a neke na gore. Novak je imao bitno losiju sezonu sljake nego prosle godine. To se promijenilo na gore. S druge strane je Novak pomalo bagatelisao sljakaske masterse. To se promijenilo na bolje. Nije nikome nista dokazivao, nego ih je koristio kao trening.

Novak je prosle godine dokaziva da je bolji nego 2011. I dokazao je. Ove godine nije nista dokazivao. Kako je rekao: "Uzecu IW i Maimi ne zato sto trebam da ih uzmem, nego eto mogu ih uzeti. Zadnji mec ukoji je Novak izgubio a da se pritom svojski potrudio je bio sa Federerom i finalu Sinsinatija.

Najvaznije, on je prosle godine pobijedio Nadala na Sartijeu. Maknu je jedan od dva kamena sa ledja.

U stvari promena je da je su Rafa i Marej bolji nego prošle godine. Eto razloga za opzimizam, ali za njihove navijače.
                          Tacno. I Nishikori je bolji, ali je Stan losiji. No nije bitno, koliko imas boljih igraca u odnosu na proslu godinu nego koliko je od njih bolji od tebe ove godine na sljaci. Za sada nema ni jednoga. Naravno, postoji opasnost da neki Stan vreba.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                            Nije Vladan fulio vec je mislio na Mareja, ne na Nadala.
                            Citaju ljudi ovde izgleda kao predskolci.
                            Nema potrebe da me vrijedjas ovo je samo tenis

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
                              Nema potrebe da me vrijedjas ovo je samo tenis
                              Iskreno izvinjenje u koliko te moj komentar uvredio.
                              Ali ovo malopre nije bio tenis, vec elementarno nerazumevanje onoga sto je sagovornik rekao. Nista strasno bice bolje sledeci put. Tada ces verovatno lepo i polako procitati.
                              Izvini jos jednom.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nego sta mislite ko bi izaso kao pobednik u duelu Thiem-Kirgios

Comment

Working...
                                X