Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ClayWarrior View Post
    Organizatori se nisu potrudili cak ni oko zreba, znaci znamo nosioce i to je u principu to, kvalifikanti se moraju traziti na drugom mestu a laki luzere da ne pominjem... nedopustivo
    Uzas, u pravu si.
    Clay znas li ti ako je neko LL 5 da li to znaci da 5 njih mora da odustane da bi taj upao ili se drugacije gleda?

Comment

• Veruj mi da ne znam, ali trebalo bi. Mislim da je Nisioka bio cetvrti
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• A kako drugacije LL i moze da upadne u zreb?
        Maro, carice, ne mogu i Zverev i Tim da budu mine Nadalu, kada se ukrstaju medjusobno pre eventualnog meca sa Rafaelom. Znaci ili Zverev ili Tim, obojica - fizicki nemoguce.

I da, pogledajte Marejeva prva cetiri kola. Skolski primer presmesnog zreba. A u cetvrtfinalu mu dolazi Japanac koji ima pretezak zreb. I jos ce na kraju da ispadne kako Marej kida na sljaci. A odigrao ove godine 4 meca protiv jacih protivnika. Jos dva izgubio. Jedna stvar samo moze da brine Novakove navijace. A to je da je Marej lik koji koristi situaciju, ume da prihvati priliku kada mu se pruzi i realizuje je. Sve najgore mu zelim na ovom RG.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Znaci u srijedu Ciliceva polovina igra, a cetvrtak Coriceva

Comment

• Nisam ih još gledao u 3 seta ali mislim da mlade nade naročito Theim sa svojim zapinjanjem ne mogu biti nikakve mine iskusnijim i starijim igračima. Tu će biti dosta onih slučajeva da povedu sa 2:0 i izgube sa 3:2.
            Last edited by Dekson; 21-05-16, 08:28.
            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Thiem itekako moze, ima bombe i savrseno je spreman. Zverev nema sanse. On po 3 sata igra svaki mec na best-of-3. Di bi onda bio na best-of-5...Nadal bi ga npr. pocistio. Istina i Thiema bi bez problema dobio na Garrosu.
              Samo Thiem i Kyrgios. Iako moze Zverev do treceg kola, ima dobar zdrijeb. On Thiema moze dobiti ali na 2 dobijena.
              Last edited by tenis; 21-05-16, 08:37.

Comment

• @gokara

Da, Novak je losiji na sljaci nego na drugim podlogama. Svejedno, 2014. i 2015. je bio najbolji igrac svijeta na sljaci. Ajde da recemo da ove godine on, Nadal i Mari dijele prvo mjesto. Dalje, da li je losiji na sljaci od Federera, Vavrinke, Gaudia, Koste...? (sve RG pobjednici) Konacno, Novak cesto lako osvoji neke druge slemove. Dakle, postoji margina. Moze da osvoji RG ali ne tako lako kao Australiju. Zato je ovdje toliko bitan zrijeb.

Rekavsi sve to, ti si u jednom u pravu. Novak, a i mnogi drugi, precjenju njegove sposobnosti na sljaci. Posljedica je preveliki pritisak tj. pritisak sa kojim se nije lako nositi.

--------------------

Nije kod zrijeba sve simetricno. Isti zrijeb moze biti lak za Rafu a tezak za Novaka i obrnuto.

Za Marija je Vavrinka jako tezak polufinalni zrijeb. On nije nikad uzeo Vavrinki set na sljaci. Jeste Mari danas bolji nego ikad prije, ali ako Vavrinka postigne prosjecnu formu, ne formu od prosle godine, bice to izjednacen mec. U slucaju da Vavrinka dostgne proslogodisnju formu, bice veliki favorit.

Nadal je posebna prica. On ima tezak zrijeb ali ne zbog Fonjinija, Tima itd. nego zbog Novaka. Novak je jedini igrac protiv kojeg on nije favorit. Novak u finalu bi znacilo da ga neko u polufinalu moze izbaciti. Plus Novak bi ipak bio nervozniji u finalu nego u polufinalu.

Postoji tu jos jedna stvar. Nadal je dosao da osvoji RG. Ako ne moze pobijediti Tima i Fonjinija onda ne moze ni osvojiti RG. Dalje, Nadal je u fazi dizanja forme. On vise nego bilo koji drugi igrac treba da udari monogo loptica i dobije mnogo meceva da bi digao formu. Fonjini, koji je u losoj formi, i Tim su idealni protivnici za dizanje forme i samouvjerenja.

Comment

• Ne mogu vjerovati da su mi ukinuli ES na MAX-TV-u.
                  Sad cu morati gledati preko interneta ccc

Comment

• Jeste izabrali igrače za igricu ?
                    Temeritas est damnere quod nescials!

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Znaci u srijedu Ciliceva polovina igra, a cetvrtak Coriceva
                      Shminka,ko osvaja turnir ?

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                        Uzas, u pravu si.
                        Clay znas li ti ako je neko LL 5 da li to znaci da 5 njih mora da odustane da bi taj upao ili se drugacije gleda?
                        Prva cetiri se izvlace nema redosljeda, a ostalo po redu.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                          Shminka,ko osvaja turnir ?
                          Zna shminker vrlo dobro, ko osvaja.... znao je i nedelju dana ranije, ali ti jednostavno nece dati tu satisfakciju da podeli svoje znanje sa tobom (ili bilo kim drugim).
                          Sladje mu da nas gleda ovako jos malo ... kako se glozimo, zezamo i strepimo...
                          Iskusan je to lisac.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Meni je rekao da Rafa osvaja, tako da eto da vam kazem sta misli Shminker. I to u finala protiv Wawrinka.
                            Last edited by Stefan-kobe; 21-05-16, 12:04.
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                              Meni je rekao da Rafa osvaja, tako da eto da vam kazem sta misli Shminker. I to u finala protiv Wawrinka.
                              Hvala Stefane,tako ce verovatno i biti...Mada mislim da ipak osvaja preko Mareja,ali Shminka zna bolje ovu igru od mene,tako da mozda gresim ja.

Comment

• Originally posted by gokara
                                Taj scenario je nemoguć, Rafa ne može igrati finale jer ne može preko Novaka.

Novak može dobiti finale samo preko Mareja i Stana ili izgubiti od njih.
                                Naravno da moze preko Novaka.

Comment

Working...
                                X