Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
Originally posted by gokaraMože ko i ja što mogu.
Comment
-
Originally posted by gokaraJa ne tipujem da će da osvoji, već samo tipujem da ga Nadal više ne može dobiti, pa čak ni u RG.
Više sam sklon razmišljanju da se može desiti nešto slično kao i prošle godine, da pobedi Rafu, a ne osvoji.
Comment
-
-
Originally posted by Zile90 View PostNaravno da je i to moguce...Pa Mareju je najveca sansa da osvoji ako Novak nekim cudom izbaci Nadala.Tada Skot sigurno uzima titulu,ali ako bude Nadal u finalu,onda su Mareju sanse dosta manje.
Slazem se da Endi ima u eventualnom finalu vece sanse protiv Novaka (protiv Rafe po meni nema nikakve) ali i protiv Novaka ima dosta male. Jedino da opet bude neki splet okolnosti kao prethodnih godina, da Novak nema dan odmora pred finale i da ga Rafa skroz iscrpi, a Endi odigra u finalu najbolje sto moze.
Ma necu ni da zamislim Endija sa titulom, neka je uzme ko god samo ne on, ne pre Novaka.Last edited by icetea; 21-05-16, 13:47.-To define is to limit.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSanse su mu mnogo vece protiv Nadala, jer neko ko Djokovica dobije dva puta u 15 meceva, a nijednom na tri dobijena seta od 2013. nema cemu da se nada. On i Berdih maltene imaju iste sanse protiv Djokovica na Slemu.
Inace dok se ne odigraju dva tri kola i vidimo stanje Endi je prvi favorit. Novak treba da vidimo da li je nervozan, ako nije on je. Nadal ima li dubinu i kakav je forhend, ako je dubok, on je.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Originally posted by Velikiajnstajn View PostNadal ako dovede Forhend na nivo USO 2013, Novak ce se malo pitati.
Inače, sviđaju mi se situacije prije ovih velikih turnira. Mečevi još nisu počeli, a već više od 20 stranica ispisano.
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostŽile mi je neverovatan, kako čovek živi sa ovakvom dozom negativizma nonstop priča da Novak pada da mu slabi forma a on ga demantuje. Kaže čovek nema udarce i igru za šljaku a čovek igrao već nekoliko finala na RG i osvojio dosta titula na šljaci.
Comment
Comment