Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Zna shminker vrlo dobro, ko osvaja.... znao je i nedelju dana ranije, ali ti jednostavno nece dati tu satisfakciju da podeli svoje znanje sa tobom (ili bilo kim drugim).
    Sladje mu da nas gleda ovako jos malo ... kako se glozimo, zezamo i strepimo...
    Iskusan je to lisac.
    Saznali smo ko osvaja Sandu,Shminka vrlo retko gresi,tako da mu verujem za ovo potpuno

Comment

• Originally posted by gokara
      Može ko i ja što mogu.
      Znajuci Novaka,on nikada nece osvojiti ovaj turnir iz dva razloga.Prvi razlog je sto njegovi udarci nisu toliko delotvorni na sljaci i njegovo kretanje takodje,a drugi razlog je sto je RG njemu stvorio toliki pritisak da ce uvek u bitnim mecevima odigrati plasljivo,kao proslogodisnje finale...Molim Boga da gresim,ali neverovatno mi je koliko ljudi tipuju na njega da ce da osvoji,a znaju koliko njega pritisak ubije tamo.Toliko je opet rekorda u igri i mogucnost da osvoji 4 slema zaredom,a svi znamo sta se desi sa Novakom kada su rekordi i ulazak u istoriju u pitanju...

Comment

• Osvaja Stan, jutros sam sanjao one njegove bolesne, a la sivonja udarce.
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Ja ne tipujem da će da osvoji, već samo tipujem da ga Nadal više ne može dobiti, pa čak ni u RG.

Više sam sklon razmišljanju da se može desiti nešto slično kao i prošle godine, da pobedi Rafu, a ne osvoji.
          Naravno da je i to moguce...Pa Mareju je najveca sansa da osvoji ako Novak nekim cudom izbaci Nadala.Tada Skot sigurno uzima titulu,ali ako bude Nadal u finalu,onda su Mareju sanse dosta manje.

Comment

• Vrijeme je za anketu.

Ko osvaja RG?

Novak
            Rafa
            Mari
            Stan
            Kai
            Marin
            Neko drugi

Comment

• Znaci da stavim nekoliko stotina evra na Rafu?

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Vrijeme je za anketu.

Ko osvaja RG?

Novak
                Rafa
                Mari
                Stan
                Kai
                Marin
                Neko drugi
                Novak.
                I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Novak je teski autsajder realno. Nista nije osvojio ne pamti od kad, slab je na velikim turnirima poslednjih 20-ak mjeseci, zaista je malo razloga za optimizam kod njegovih navijaca. Teska depresija neka zavlada.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                    Naravno da je i to moguce...Pa Mareju je najveca sansa da osvoji ako Novak nekim cudom izbaci Nadala.Tada Skot sigurno uzima titulu,ali ako bude Nadal u finalu,onda su Mareju sanse dosta manje.
                    Ponekad stvarno ne verujem sta citam.
                    Slazem se da Endi ima u eventualnom finalu vece sanse protiv Novaka (protiv Rafe po meni nema nikakve) ali i protiv Novaka ima dosta male. Jedino da opet bude neki splet okolnosti kao prethodnih godina, da Novak nema dan odmora pred finale i da ga Rafa skroz iscrpi, a Endi odigra u finalu najbolje sto moze.

Ma necu ni da zamislim Endija sa titulom, neka je uzme ko god samo ne on, ne pre Novaka.
                    Last edited by icetea; 21-05-16, 13:47.
                    -To define is to limit.

Comment

• Sanse su mu mnogo vece protiv Nadala, jer neko ko Djokovica dobije dva puta u 15 meceva, a nijednom na tri dobijena seta od 2013. nema cemu da se nada. On i Berdih maltene imaju iste sanse protiv Djokovica na Slemu.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Sanse su mu mnogo vece protiv Nadala, jer neko ko Djokovica dobije dva puta u 15 meceva, a nijednom na tri dobijena seta od 2013. nema cemu da se nada. On i Berdih maltene imaju iste sanse protiv Djokovica na Slemu.
                        Nadal ako dovede Forhend na nivo USO 2013, Novak ce se malo pitati.

Inace dok se ne odigraju dva tri kola i vidimo stanje Endi je prvi favorit. Novak treba da vidimo da li je nervozan, ako nije on je. Nadal ima li dubinu i kakav je forhend, ako je dubok, on je.
                        1. Andrey Rublev
                        2. Thanasi Kokkinakis
                        3. Alexander Zverev
                        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Taj scenario je nemoguć, Rafa ne može igrati finale jer ne može preko Novaka.

Novak može dobiti finale samo preko Mareja i Stana ili izgubiti od njih.
                          Ne znam brate, ja samo prenosim ono sto je Shminker rekao.
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                            Nadal ako dovede Forhend na nivo USO 2013, Novak ce se malo pitati.
                            Nadal da digne... Da ovaj napravi ovo, a drugi ono, zgodilo bi se nešto treće. Zar nije Rafa sam govorio da više nije isti igrač ko nekad? Takvog njegovog forhenda više nećemo vidit.

Inače, sviđaju mi se situacije prije ovih velikih turnira. Mečevi još nisu počeli, a već više od 20 stranica ispisano.

Comment

• Žile mi je neverovatan, kako čovek živi sa ovakvom dozom negativizma nonstop priča da Novak pada da mu slabi forma a on ga demantuje. Kaže čovek nema udarce i igru za šljaku a čovek igrao već nekoliko finala na RG i osvojio dosta titula na šljaci.

Comment

• Originally posted by Lord Aleksa View Post
                                Žile mi je neverovatan, kako čovek živi sa ovakvom dozom negativizma nonstop priča da Novak pada da mu slabi forma a on ga demantuje. Kaže čovek nema udarce i igru za šljaku a čovek igrao već nekoliko finala na RG i osvojio dosta titula na šljaci.
                                I ja se pitam sto ne promijeni na Jelenu Jankovic ili Anu Ivanovic.

Comment

Working...
                                X