Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Marija81 View Post
    Sutra meč dana za mene DR.Ivo i Marej. Očekivanja? Može li Ivo protiv Mareja, ili obrnuto? Ili će Marej opet u pet setova?
    Kako god ja ću navijati za pet setova
    Sutra ce Endi to lagano u 3 seta, za promenu.

Zanimljiviji ce biti mecevi Francuza. Tsonga-Gulbis, Kyrgios-Gaske, Sardi-Stan.
    I naravno Kei-Nando.
    -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by tea View Post
      Sutra ce Endi to lagano u 3 seta, za promenu.

Zanimljiviji ce biti mecevi Francuza. Tsonga-Gulbis, Kyrgios-Gaske, Sardi-Stan.
      I naravno Kei-Nando.
      U pravu si, no meni kao Novakovcu mnogo znači da ispratim Endija. Mečeve koje si ti navela, gledaću više radi uživancije.
      P.S. Zar Conga ne igra prekosutra ili sam i tu nešto pobrkala?
      Last edited by Marija81; 26-05-16, 21:35.
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Tsonga je u subotu, igrao je danas.

Comment

U pravu si, no meni kao Nokakovcu mnogo znači da ispratim Endija. Mečeve koje si ti navela, gledaću više radi uživancije.
          P.S. Zar Conga ne igra prekosutra ili sam i tu nešto pobrkala?
          Ne ne, ja sam pobrkala, izvini.
          -To define is to limit.

Comment

• Inače Matsa sem Gofana i Ćorić podseća na Hjuita
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Sutra meč dana za mene DR.Ivo i Marej. Očekivanja? Može li Ivo protiv Mareja, ili obrnuto? Ili će Marej opet u pet setova?
              Kako god ja ću navijati za pet setova
              Pravi test za Marejev servis, jer se toliko hvali koliko ga je podigao
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Za sve one koji hejtuju Ozmoa , evo malo da smeksaju

http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1136341

Nije on nista spektakularan, ali novinarstvo je toliko danas postala rdjava rabota, da kad neko sa smislom, salom, opustenim tonom bez nametanja laznog morala i nekog cemera, prenese vest, to je onda redak melem za citaoca.
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                  Za sve one koji hejtuju Ozmoa , evo malo da smeksaju

http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1136341

Nije on nista spektakularan, ali novinarstvo je toliko danas postala rdjava rabota, da kad neko sa smislom, salom, opustenim tonom bez nametanja laznog morala i nekog cemera, prenese vest, to je onda redak melem za citaoca.
                  Iskreno si u pravu, utrkuju se ko je da prenese i naskraba razne gluposti dok se ozmo izdvaja od takvih, odlicni su mu tekstovi.

Comment

• Ja ne znam da bilo ko hejtuje Ozma, ok su mu tekstovi, a kad je na turniru, onda bas dobro izvestava
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Ja ne znam da bilo ko hejtuje Ozma, ok su mu tekstovi, a kad je na turniru, onda bas dobro izvestava
                      Ozmo je odlican. Dobar strucnjak i dobar novinar. Postize pravu mjeru.

Medjutim, atraktivnije post ako se pocen malo kontoverzno: "Za sve hejtere..." Mali novinarski trik.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Ozmo je odlican. Dobar strucnjak i dobar novinar. Postize pravu mjeru.

Medjutim, atraktivnije post ako se pocen malo kontoverzno: "Za sve hejtere..." Mali novinarski trik.
                        prskaj nije novinar, koliko ja znam

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Mislis da samo novinari zanaju novinarske trikove?

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            ne vidim potrebu za nekim trikom, al ajde

sigpic

with experience.

Comment

Daleko bilo

Originally posted by NI View Post
                              Dobro ti idu te pitalice u poslednje vreme, samo nastavi, dobro oruzje u raspravama sa orumasima koji teraju svoje, ovako od pitanja se ne moze pobeci ...nevezano za bojanu naravno

Originally posted by bojanaBG View Post
                              ne vidim potrebu za nekim trikom, al ajde
                              Iako je NI donekle u pravu, nisam lik koji se koristi trikovima, ako i dodje do toga onda je nekako bez predumisljaja i skoro uvek u saljivom tonu
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Bice li kisa danas, ajde meteorolozi
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X