Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
Last edited by Indigo; 21-05-16, 16:23.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by Sandugp View PostIskreno izvinjenje u koliko te moj komentar uvredio.
Ali ovo malopre nije bio tenis, vec elementarno nerazumevanje onoga sto je sagovornik rekao. Nista strasno bice bolje sledeci put. Tada ces verovatno lepo i polako procitati.
Izvini jos jednom.
Comment
-
-
Originally posted by Sandugp View PostA kako drugacije LL i moze da upadne u zreb?
Maro, carice, ne mogu i Zverev i Tim da budu mine Nadalu, kada se ukrstaju medjusobno pre eventualnog meca sa Rafaelom. Znaci ili Zverev ili Tim, obojica - fizicki nemoguce.
I da, pogledajte Marejeva prva cetiri kola. Skolski primer presmesnog zreba. A u cetvrtfinalu mu dolazi Japanac koji ima pretezak zreb. I jos ce na kraju da ispadne kako Marej kida na sljaci. A odigrao ove godine 4 meca protiv jacih protivnika. Jos dva izgubio. Jedna stvar samo moze da brine Novakove navijace. A to je da je Marej lik koji koristi situaciju, ume da prihvati priliku kada mu se pruzi i realizuje je. Sve najgore mu zelim na ovom RG.SpoilerOriginally posted by Marija81 View PostNadal ima 3 nagazne ( Tim i Zverev, ali i Fonjini koji može da iznenadi) u žrebu ( uzgred njegov deo žreba je, po meni najteži).
Pitanje je samo posle današnjeg meča koliko umorni i spremni dolaze na RG.
Originally posted by Dekson View PostNisam ih još gledao u 3 seta ali mislim da mlade nade naročito Theim sa svojim zapinjanjem ne mogu biti nikakve mine iskusnijim i starijim igračima. Tu će biti dosta onih slučajeva da povedu sa 2:0 i izgube sa 3:2.
Originally posted by NI View Post@gokara
Postoji tu jos jedna stvar. Nadal je dosao da osvoji RG. Ako ne moze pobijediti Tima i Fonjinija onda ne moze ni osvojiti RG. Dalje, Nadal je u fazi dizanja forme. On vise nego bilo koji drugi igrac treba da udari monogo loptica i dobije mnogo meceva da bi digao formu. Fonjini, koji je u losoj formi, i Tim su idealni protivnici za dizanje forme i samouvjerenja.
Originally posted by DrMr View PostNego sta mislite ko bi izaso kao pobednik u duelu Thiem-Kirgios
SpoilerIzvinjenje svima što sam navalila sa Dominikom Timom kao Tenis sa ČilkanomŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Citajuci postove tacno se vidi kolika je histerija vlada medj narodom, od pozitivne do one skrivene koja ceka da pukne na prvo Novakovo "ljuljanje".
Al` tacno se vidi i po forumu da je RG. zaista jedna EPIC tacka za Novaka i njegovo mesto na teniskom nebu. Lani do finala je sve bilo malte ne normalno ali posle finala kada je nastalo disco postovanje, kada su dolazili ljudi eto samo da nesto kazu, da pohvale i da se zahvale Stankamenu.
Repriza tih dogadjanja i pojava ove godine - svedena je na minimum minimuma. Bas imam ogromnu veru u Novaka, jos vecu posle zreba... tako da...
A sta ako je Novak u Rimu dao gas na Rafu i Keija a Endiju skrivao adute (bez obzira na umor i poraz koji ga a ni nas nije tangiao ni za ic), tako je dao legitimitet i do znanja Andiju da njega smatra najkonkurentom za RG16 vise nego ostalu dvojicu. Sve su ovo igre prestola.
Bilo kako bilo ja zaista nemam strah, bude li sve prirodno i normalno (termini, izbegavanje mraka, izbegavanje kise... zdravlje...)
Novak OSVAJA ROLAND GARROS 2016.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ivinjavam se unapred na off topic-u ali dali bi neko mogao da mi pomogne da skinem mec izmedju Novaka i Nishikorija sa zadnjeg polufinala u Rimu, trazim ceo dan i nikako mi ne uspeva, sve neki levi linkovi i torrenti.. Pa ako neko zna, bio bih zahvalan. Hvala unapred.
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostCitajuci postove tacno se vidi kolika je histerija vlada medj narodom, od pozitivne do one skrivene koja ceka da pukne na prvo Novakovo "ljuljanje".
Al` tacno se vidi i po forumu da je RG. zaista jedna EPIC tacka za Novaka i njegovo mesto na teniskom nebu. Lani do finala je sve bilo malte ne normalno ali posle finala kada je nastalo disco postovanje, kada su dolazili ljudi eto samo da nesto kazu, da pohvale i da se zahvale Stankamenu.
Repriza tih dogadjanja i pojava ove godine - svedena je na minimum minimuma. Bas imam ogromnu veru u Novaka, jos vecu posle zreba... tako da...
A sta ako je Novak u Rimu dao gas na Rafu i Keija a Endiju skrivao adute (bez obzira na umor i poraz koji ga a ni nas nije tangiao ni za ic), tako je dao legitimitet i do znanja Andiju da njega smatra najkonkurentom za RG16 vise nego ostalu dvojicu. Sve su ovo igre prestola.
Bilo kako bilo ja zaista nemam strah, bude li sve prirodno i normalno (termini, izbegavanje mraka, izbegavanje kise... zdravlje...)
Novak OSVAJA ROLAND GARROS 2016.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostA kako drugacije LL i moze da upadne u zreb?
Maro, carice, ne mogu i Zverev i Tim da budu mine Nadalu, kada se ukrstaju medjusobno pre eventualnog meca sa Rafaelom. Znaci ili Zverev ili Tim, obojica - fizicki nemoguce.
I da, pogledajte Marejeva prva cetiri kola. Skolski primer presmesnog zreba. A u cetvrtfinalu mu dolazi Japanac koji ima pretezak zreb. I jos ce na kraju da ispadne kako Marej kida na sljaci. A odigrao ove godine 4 meca protiv jacih protivnika. Jos dva izgubio. Jedna stvar samo moze da brine Novakove navijace. A to je da je Marej lik koji koristi situaciju, ume da prihvati priliku kada mu se pruzi i realizuje je. Sve najgore mu zelim na ovom RG.
Ovo je tenisko-navijački forum i takve izjave mogu biti deo toga
A kad bi to ja isto napisao za nekog drugod tenisača (bolje ni da ne spominjem ime) napao bi me cijeli forum a verovatno bi dobio i BAN.
Comment
-
Originally posted by jacques9 View PostTo što si napisao za Murraya "sv najgore mu zelim na ovom RG" smatram kao iskrenu navijačku izjavu in osobno nemam nikakovu primjedbu na to.
A kad bi to ja isto napisao za nekog drugod tenisača (bolje ni da ne spominjem ime) napao bi me cijeli forum a verovatno bi dobio i BAN.
Comment
-
Originally posted by jacques9 View PostTo što si napisao za Murraya "sv najgore mu zelim na ovom RG" smatram kao iskrenu navijačku izjavu in osobno nemam nikakovu primjedbu na to.
Ali razumem te i postujem takodje, jer ako se realno pogleda, nije kako navijacima Nadala. Odatle proizilazi frustracija ciji je glavni izvor Djokovic, pa je i logicno da su zelje za njegovim padom sveprisutne.
Tako sam i ja kivan na Mareja sto je u proslosti na nekim bitnim turnirima usled raznih po njega srecnih okolnosti otimao Novaku iste. Dva pvta na slemovima, sto je najbitnije.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Lestienne: FO wild card revoked because of 2.90 Euro bet on Wawrinka-Djokovic final
http://www.tennis.com/pro-game/2016/...c-final/58645/
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostA sta ako je Novak u Rimu dao gas na Rafu i Keija a Endiju skrivao adute (bez obzira na umor i poraz koji ga a ni nas nije tangiao ni za ic), tako je dao legitimitet i do znanja Andiju da njega smatra najkonkurentom za RG16 vise nego ostalu dvojicu.
Pri tom niko ni jednom rečju analizirajući žreb i sveopštu situaciju pred početak RG nije pomenuo kako bi odlazak Morezmo iz Marejevog tima mogao da utiče na Marejevu igru.
Iskreno, a to sam već pisala, ne vidim Mareja u finalu. Tu očekujem neko iznenađenje
Pored svih u najmanju ruku hrabrih ( da ne kažem blesavih) prognoza ranije, daću još jednu.
Mislim da će se finale igrati u ponedeljak.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment