Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by skeptik View Post
    Da je dobio Stana u SF imao bi idealan zreb ali posto ne zivimo u idelanom svetu ovo je vise nego dobar zreb za Novaka.
    Ti se uzdas u to da on ne moze ponoviti mec od prosle godine, a slucajno i sa AO vise nego u to da tvoj igrač igra protiv igrača s kojim šaluje kako hoće i sve ovisi o njemu. Logika. Al ti si zacrto da je on bolji ždrijeb i ponavljaš to iz posta u post bez argumentacije, ustvari argument je da ne može ponoviti onakav meč, kao i prošlog vikenda da Nole pobjeduje Murraya iako su gotovo svi bili uvjereni u suprotno al na kraju ga nije dobio zbog uslova koji nisu bili reguralni za Noleta ali jesu za Andya
    Last edited by Mrkela; 20-05-16, 14:49.

Comment

• Djokovic u prva 2 kola ne igra sa top 100 igracem, onda igra sa igracem koji ne bi ni bio nosilac da se Monfilsi Federer nisu povukli, pa sa Agutom koji nema ozbiljnih oruzja ali je sjajan protivnik da se jos vise udje u ritam, pa sa Berdihom ili Fererom i takakv zreb spada u srednje tezak
      stvarno me zanima sta je onda lak zreb?
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Djokovic u prva 2 kola ne igra sa top 100 igracem, onda igra sa igracem koji ne bi ni bio nosilac da se Monfilsi Federer nisu povukli, pa sa Agutom koji nema ozbiljnih oruzja ali je sjajan protivnik da se jos vise udje u ritam, pa sa Berdihom ili Fererom i takakv zreb spada u srednje tezak
        Upoznati smo sa objektivnošću pojedinaca.

Comment

• Novaku se sve otvorilo, mirise mi da nece dobaciti do Nadala.

Za Nadala opet nista ne zna, ako bude igrao sve do Novaka bi trebalo ici lako. Marej gluho bilo sta ga je zapalo. S kim igra Zverev moze li mi nekoc naci?

Jel nam ono tenis napisao da Cilic ide do polufinala? Legenda.
          Last edited by Velikiajnstajn; 20-05-16, 15:11.
          1. Andrey Rublev
          2. Thanasi Kokkinakis
          3. Alexander Zverev
          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Djokovic u prva 2 kola ne igra sa top 100 igracem, onda igra sa igracem koji ne bi ni bio nosilac da se Monfilsi Federer nisu povukli, pa sa Agutom koji nema ozbiljnih oruzja ali je sjajan protivnik da se jos vise udje u ritam, pa sa Berdihom ili Fererom i takakv zreb spada u srednje tezak
            Sve to sto si napisala samo na mesto Nadala da ide Wawrinka

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
              Novak ima najlaksi zrijeb iako je i njegov u zoni srednje teskog. jedino srednje tesko moze biti sto nece imati ozbiljnog meca do sf
              Pa bas zbog tog SF mu zreb nije lagan.
              Jedino ako ti mislis da je imati devetostrukog osvajaca RG u svojoj polovini lagan zreb???
              Ili mozda i sam potcenjujes svog igraca??? Sve je moguce, ako je tako ko smo onda mi Novakovci da mislimo suprotno.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• A sta si htio sandu u polufinalu, Cuevasa?
                1. Andrey Rublev
                2. Thanasi Kokkinakis
                3. Alexander Zverev
                4. Ernesto Escobedo

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                  Sve to sto si napisala samo na mesto Nadala da ide Wawrinka
                  A onda bi kukali, zasto Vavrinka, moze da se pojavi Stanimal da izdivlja, a sa Nadalom je makar sve jasno i sve od Djokovica zavisi

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                    A sta si htio sandu u polufinalu, Cuevasa?
                    Ne Kuevas je dobar sljkas. Meni bi odgovarao Lorenci na primer.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

A onda bi kukali, zasto Vavrinka, moze da se pojavi Stanimal da izdivlja, a sa Nadalom je makar sve jasno i sve od Djokovica zavisi
                      Nebi zato sto se Wawa nece dovuci do polufinala 90%.. ako cemo posteno Nadal ima najtesi zreb, Djoka osrednji a Marej najlaksi

Comment

• Da se Federer nije povuko , imao bi najkalsi zreb kao po obicaju , a da je zreb malo bolji , onda bi poispadali ili bi protiv njega lose odigrali

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                          Nebi zato sto se Wawa nece dovuci do polufinala 90%.. ako cemo posteno Nadal ima najtesi zreb, Djoka osrednji a Marej najlaksi
                          Kako Marej ima najlaksi zreb kad ima Nishikorija u qf?
                          Od svih igraca od 5.-8. mesta, Kei je ubedljivo najtezi zreb, pa onda Raonic, Conga i na kraju nesrecni Berdih.

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                            Ne Kuevas je dobar sljkas. Meni bi odgovarao Lorenci na primer.
                            Isto dobar sljakas. Poenta je da bi vi svakako kukali ko god od trojke Marej, Rafa, Stan da je dosao.

Jel mozemo poceti sa onom igricom ili?
                            1. Andrey Rublev
                            2. Thanasi Kokkinakis
                            3. Alexander Zverev
                            4. Ernesto Escobedo

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Pa bas zbog tog SF mu zreb nije lagan.
                              Jedino ako ti mislis da je imati devetostrukog osvajaca RG u svojoj polovini lagan zreb???
                              Ili mozda i sam potcenjujes svog igraca??? Sve je moguce, ako je tako ko smo onda mi Novakovci da mislimo suprotno.
                              Pa nekoga moraš dobiti u polufinalu, ne možeš sa Dzumijem igrat SF a ja kažem da ne znam po kojem osnovu možeš birati Wawrinku koji ti je oteo 2 GS i nepovoljan ti je radije nego Rafu koji ti u posljednje 2 godine nije seta uzeo u 7 mečeva.

Originally posted by Chiwwi View Post
                              Marej ima najlakši ždrijeb hahahahah ovog nema nigdje na svijetu.
                              Last edited by Mrkela; 20-05-16, 15:26.

Comment

Kako Marej ima najlaksi zreb kad ima Nishikorija u qf?
                                Od svih igraca od 5.-8. mesta, Kei je ubedljivo najtezi zreb, pa onda Raonic, Conga i na kraju nesrecni Berdih.
                                Zato sto nema Nadala u polufinalu a polufinalni mec iscrpljuje finalistu najvise

Comment

Working...
                                X