Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To sam ja i rekao. Imas post iznad pa ga procitaj.
    Ukupno kad se sve uzme u obzir, njegova trenutna forma i kvaliteta protivnika, favorit je za 4-finale.
    Ovo je prvi put da ima dobar zdrijeb na RG-u, uvijek bi dosad dobijao sjajne zemljase pa nije ni mogao dalje od osmine. A uglavnom nije ni igrao nista posebno. Sad se odlicno krece i jako dobro igra.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Nadaš se Stanu u finalu prije Andyja?
      Znao sam da ćeš se javiti
      Šta ja znam, leži mu Marej na šljaci, dere ga lako poprilično.
      Samo kažem da će Stan morati da lupa ko lud 2 meča za redom da bi osvojio RG,
      A Marej da se natrči 2 meča za isti trofej.
      Win-win za Novaka...

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
        Pa kako onda to moze biti srednje tesko. U cetvrtfinalu je dobio najlakseg moguceg suparnika. Covjeka koji mu savrseno odgvara po match upu, kojeg guzi kad stigne i ima s njim 23-2. U polufinalu je mogao dobiti Wawrinku/Nishikorija ili Rafu. Dobio je covjeka kojega je dobio zadnjih 7 susreta i u tih 7 susreta nije izgubio set. Pa ne znam kako to moze biti srednje tesko, ako racunas da je nekoga morao dobiti u tom cetvrtfinalu i polufinalu. Ako zavisi od ta tri meca 90% onda je ovo najlaksi moguci zdrijeb za Noleta a nikako nije srednje tezak, jer volio bih onda da mi napises sta je lagan zdrijeb u ta zadnja 3(2 meca)za Novaka, dakakao mislim na projektirana meca sa zdrijebom. Ne mora znacit da ce sa bilo kojim od ove dvojice igrati 1/4 ili 1/2
        1.
        Teatralnost s tvoje strane pokazuje nedostatak argumenata ili manjak zelje da se cuje kontra-argument.

2.
        Novakove mogucnosti u cetvrtfinalu su bile:

- Berdih (lako)
        - Conga (jednako lako, ako ne i lakse)
        - Raonic (jednako lako)
        - Nishikori (vrlo tesko)

Novak je dobio lako ali sanse za tako nesto su bile 75%.

3.
        U polufinalu je imao dvije opcije:

- Rafa srednje tesko
        - Stan srednje tesko (malo lakse nego Rafa)

No tu postoji veliki uticaj na finale. Rafa nece izbaciti Marija.

4.
        U finalu stvari su isle ovako:

- Rafa srednje tesko ali lakse od ijednog dolje
        - Stan tesko (ako Stan dodje do finala, popravice formu)
        - Nishikori srednje tesko (lakse nego Stan, teze nego Nadal)
        - Mari srednje tesko (jedino je Stan teze)

Ukratko, najveca mana ovog zrijeba je to sto Novak ne igra u finalu sa Nadalom.

Comment

• Originally posted by tenis View Post
          To sam ja i rekao. Imas post iznad pa ga procitaj.
          Ukupno kad se sve uzme u obzir, njegova trenutna forma i kvaliteta protivnika, favorit je za 4-finale.
          Ovo je prvi put da ima dobar zdrijeb na RG-u, uvijek bi dosad dobijao sjajne zemljase pa nije ni mogao dalje od osmine. A uglavnom nije ni igrao nista posebno. Sad se odlicno krece i jako dobro igra.
          Doduse, nisam ga gledao u Zenevi. Pratit cemo ga na Garosu pa komentarisati.
          1. Andrey Rublev
          2. Thanasi Kokkinakis
          3. Alexander Zverev
          4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Realno Nadal ima težak žreb. 1. kolo server Groth gde ne može ući u potreban ritam.
            2. kolo takođe slab meč bez ritma. Onda u 3.kolu dolazi Fognini koji će da grize u prva 2 kola
            kako bi došao do Nadala ( to ga pali :-) ). 4. kolo Tim/Zverev. 1/4 finale eventualno Tsonga sa naloženom publikom.
            Novakovci, moramo biti zadovoljni !!!

Comment

• Pogledaj onda. Imas na YT-u cijele meceve. Ja sam jako iznenadjen. Igra najbolji tenis jos od US Opena 2014-e, jedan od najboljih tenisa u karijeri. I ono sto je najbitnije, definitivno najzreliji.

Comment

• Zrijeb je ok za Novaka i do polufinala ne bi trebao imati problema, sve zavisi od njega , i kako se bude osjecao na terenu..mada treba biti oprezan jel svi ce zapeti i zaigrati najbolje sto mogu protiv Novaka, nadam se da nece sebi dozvoliti da ga neko iznenadi..jedva cekam da pocne

Comment

• Samo da napomenem ni prelak žreb nije baš najbolji, jer sa slabijim igračima malo i padne nivo igre. Iako Nole voli malo teže protivnike kako bi našao motivaciju, ipak mislim da mu je žreb solidan taman kako treba.Opet uz napomenu da ovo važi,da se svi igrači iz žreba ponašaju isto kad igraju na 2 dobijena seta. Što se same nervoze tiče ne znam da li sam samo ja primetio ili još neko, ali čini mi se da je mnogo nervozniji kada su mu mama i tata na terenu, što se videlo i u Rimu.
                  Last edited by Dekson; 20-05-16, 17:05.
                  Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    1.
                    Teatralnost s tvoje strane pokazuje nedostatak argumenata ili manjak zelje da se cuje kontra-argument.

2.
                    Novakove mogucnosti u cetvrtfinalu su bile:

- Berdih (lako)
                    - Conga (jednako lako, ako ne i lakse)
                    - Raonic (jednako lako)
                    - Nishikori (vrlo tesko)

Novak je dobio lako ali sanse za tako nesto su bile 75%.

3.
                    U polufinalu je imao dvije opcije:

- Rafa srednje tesko
                    - Stan srednje tesko (malo lakse nego Rafa)

No tu postoji veliki uticaj na finale. Rafa nece izbaciti Marija.

4.
                    U finalu stvari su isle ovako:

- Rafa srednje tesko ali lakse od ijednog dolje
                    - Stan tesko (ako Stan dodje do finala, popravice formu)
                    - Nishikori srednje tesko (lakse nego Stan, teze nego Nadal)
                    - Mari srednje tesko (jedino je Stan teze)

Ukratko, najveca mana ovog zrijeba je to sto Novak ne igra u finalu sa Nadalom.
                    Nema teatralnosti, samo realnost i želja za argumentacijom.
                    Vidiš, po ovome kako si sada postavio karte ispada da Novak nije mogao dobiti drugačiji ždrijeb od srednje teško, političar si i ti samo takav. Ti si to tako sada raspisao i odredio težinu a kada se pisalo o ždrijebu postoji samo lako, srednje i teško, nitko ne zna tu tvoju teoriju koju ti postavljaš za relevantnom. OK, po toj tvojoj teoriji to je srednje teško, ali samo zato jer ne postoji razina ispod. Dakle, slažemo se da je Novakov ždrijeb lagan.

Comment

• Ili da za Novaka ne postoji lagan zrijeb?
                      1. Andrey Rublev
                      2. Thanasi Kokkinakis
                      3. Alexander Zverev
                      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                        Ili da za Novaka ne postoji lagan zrijeb?
                        Može se izvući i ta teza

Comment

• Tri meca Q vs Q zanimljivo

Comment

• Ko ove godine igra sad u nedelju? Prošle godine je Roger igrao prvi meč u nedelju a Novak čini mi se u utorak.
                            Bilo bi dobro da Novak igra prvi meč što ranije.

Comment

• Ivana nije uspela da dodje do glavnog zreba 😯

Comment

• U ponedjeljak pocinje prvo kolo, tako je na sajtu.

Comment

Working...
                                X