Originally posted by Sanimir
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
Sanse su podjednake i za Novaka i za Mareja, ko bude agresivniji i nametnuo svoj ritam dobija mec, sve ce ovisiti i o servisu,,,njih dvojica se znaju dugo i svako ce cekati svoju sansu da iskoristi..Marej se dosta popravio na sljaci, al se ne plasim toliko Mareja,jel Novak zna kako igrati protiv njega, plasim se tog pritiska na Novaka, da se ne desi kao prosle godine,,Ovo je sad prilika da se konacno uzme RG, ako sad ne uspije bojim se da nece nikad ni uzeti,jednostavno nekim igracima nije sudjeno..svake godine zeljno iscekujemo RG nadam se ovog puta da ce biti sretniji kraj,,,idemo Nole,,Pariz mora pasti
Comment
-
Zahvaljujem se forumasu Ivan_pg sto je jedini normalno i sa realno dozom ocekivanja ispratio Novakove meceve. Da je srece pa da se i ostali tako ponasaju, ali jbga nekome je bitnija vremenska prognoza od Novakovog reketa. Ne vidim ja tu puno smisla mucno bi mi bilo tako da pratim sport i non stop da se nesto pribojavam i preracunavam, ovako radujem se sutrasnjem mecu, pobeda donosi toliko toga da mislim da ni upola nismo svesni njene tezine. Kao i uvek od Novaka samo ocekujem da da sve od sebe, a ako to ne bude dovoljno, boze moj...
Kolege, srecno sutra u pracenju klasika, pazljivo birajte u kom drustvu cete ga ispratiti, moze doci do raskidanja brakova, odricanja preko novina i teranja komsija u tri lepeIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Što se mene tiče jasna stvar. Novak dobija 3:1.
Iz više razloga.
Ima iskustvo igranja finala na RG. Manji je pritisak ove, nego prošle godine kada je naučio važnu sportsku lekciju - šta god se dogodilo život i karijera idu dalje.
Publika će biti uz Novaka.
Svesno je Novak pustio Rim ( loši uslovi, nije hteo da rizikuje povredu u finalu) a samim tim ( već pisah o tome) breme favorita za RG prebacio na Mareja, u Endijevoj glavi naravno.
Marej odigrao očajno prva dva kola i teške mečeve ( izvlačio se sa ivice propasti protiv Štepaneka), a svi znamo da je karma...Te pre ili kasnije sve dođe na naplatu.
A Marej mu duguje 1 slem (Vimbldon) i nekoliko Sinsija.
Novak je jači psihološki.
I na kraju najvažnije.
Novak se izborio sa svim pritiscima i izazovima na ovom turniru, podizao je formu iz meča u meč, a pri tom će uslovi više odgovarati Novaku.
Samo je bitno da "našamara" Endija u prva dva seta.
I, ne znam zašto vas je uhvatila euforija...Što bi rekao Muta NikolićPa to je sve normalno
Ja sam naprotiv bila mnogo euforičnija prošle godine,a sada samo opušteno pa da slavimo.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostKolege, srecno sutra u pracenju klasika, pazljivo birajte u kom drustvu cete ga ispratiti, moze doci do raskidanja brakova, odricanja preko novina i teranja komsija u tri lepe
Comment
-
Endijev drugi servis na ovom turniru je u proseku jak kao Novakov. Cini mi se da pre to nije bilo tako. I Prvi mi se cini da mu je za nijansu jaci nego prosle godine. Generalno, mislim da je malo nabacio misicnu masu. Nisam skroz siguran, ali tako mi se cini. Da li neko zna koja je bila Endijeva prosecna brzina servisa tokom proslogodinjeg Rroland Garrosa?Mislim da ce njegov servis biti jako bitan, tj. da ce Novak imati vise problama sa Endijevim prvim servisom nego obrnuto. Koliko je to dobro za Endija na duze staze pitanje je, ali je svakako ove godine imao najbolji raspored turnira, i jako dobro je tempirao formu.
Comment
Comment