Originally posted by NI
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
-
Originally posted by skeptik View PostGresis. Rim je problem. Ja ne pricam sad o Novakau nego o njemu. On je uvek imao igru za Novaka, problem je bila glava. On sada dolazi u finale sa pobedom nad Novakom. On zaista sada veruje da moze do titule. Novak je i dalje favorit i ako pruzi max. pobedice ali Claytay ce se boriti ovog puta do zadnjeg atoma snage jer ovo moze biti prekretnica u njegovoj karijeri i da ga vise ne smatraju na neki nacin luzerom.
Ako ista, pobjeda u Rimu steti Mariju. Dize ocekivanja u medijima da moze/mora da pobijedi.
Mec je vazan za Marija. On je skoro 3 godine bez slema. Medjutim, vazniji je za Novaka.
Mari nije luzer. On je losiji od Novaka. Koliko je Mari treba da dobije finala od 7 koje je izgubio? Koliko je Novak trebao da dobije od 8 koje je on izgubio?Last edited by NI; 04-06-16, 00:16.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNije Marijev problem sa Novakom glava. Nego intezitet i kondicija. On ne moze da drzi potrebni intezitet dovoljno dugo. Druga je stvar kad dobije set fore u mecu na 2 dobijena.
Ako ista, pobjeda u Rimu steti Mariju. Dize ocekivanja u medijima da moze/mora da pobijedi.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostNe slazem se. On je pokazao zavidnu kondiciju i u Rimu i na RG. Videcemo kakav ce biti u finalu. Pobeda u Rimu je bitna za njega samog, pusti sada medije. Zamisli kako bi neka pobeda Nadala nad Novakom delovala pozitivno na njega. Samopouzdnje je cudo.
Mrijeva kondicija je zavidna dok ne treba da pokaze intezitet u kontinuitetu protiv Novaka.
Comment
-
Originally posted by NI View PostZnas koliko je pobjeda u Sinsinatiju bila bitna za Federera prosle godine? Neuporedivo bitnija nego Marijeva pobjeda u Rimu. U Sinsinatiju je Novak htio da pobijedi. Znasli sto je ono vikanje u Rimu znacilo. (I do not want to play anymore!) To je bila poruka Mariju da ga mec ne zanima.
Comment
-
skeptik,
U Sinsinatiju je Novak htio svim silama da dobije. Nije uspio. Federer ga je nadigrao. Koliko je ta pobjeda imala uticaja na njihovo finale na USO? Ne previse.
U Rimu je Novak igrao finale sa pola snage. Koliko ce Marijeva pobjeda tamo da ima uticaja na finale u nedjelju? Jos i manje nego je Federerova u Sinsinatiju imala na finale USO-a.
Comment
-
Ja se ne bih bojao Mareja na bilo kom drugom GS-u (cak ni na Vimbldonu), jer tamo je Novak mentalno jaci, ali ljudi... Mi pricamo o Roland Garosu. O Slemu koji je Novak uspeo da izgubi prekidom meca zbog kise, pecanjem, povracanjem i na kraju partijom zivota protivnika, a bio je veoma blizu i da popusi diskvalifikaciju da linijski sudija nije radio kao ninja pre sadasnjeg posla. Razmislite o tome - Novak je do sada uvek nalazio nacin da izgubi na ovom turniru, kojim bilo spletom okolnosti.
Naravno, i pored svega toga, ako Novak odigra na danasnjem nivou - pomesce i danasnjeg Mareja iz meca sa Vavrinkom."Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic
Comment
-
Originally posted by NI View Postskeptik,
U Sinsinatiju je Novak htio svim silama da dobije. Nije uspio. Federer ga je nadigrao. Koliko je ta pobjeda imala uticaja na njihovo finale na USO? Ne previse.U Rimu je Novak igrao finale sa pola snage. Koliko ce Marijeva pobjeda tamo da ima uticaja na finale u nedjelju? Jos i manje nego je Federerova u Sinsinatiju imala na finale USO-a.
Bottom line. Novak je u nedelju favorit i ako pruzi max. Clayray mu ne moze nista iako ce ovaj dati sve od sebe da dodje do titule jer nikad nije imao vece samopouzdanje pred neki mec sa Novakom nego sada, upravo zbog Rima. Videcemo i kakve ce vremenske prilike biti jer sve sto odvlaci fokus Novaku ide u korist Clayray-u. Ocekujem tezak, dug i iscrpljujuci mec gde ce i jedan drugi dati svoj poslednji atom snage, nesto slicno finalu AUS Openu 2012 izmedju Novaka i Nadala. Ovo je najvazniji mec za obojicu ove sezone, mozda i karijere.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostPa sa Novakovim eventualnim padom i Nadalovim zdravljem,a i Fekijevim godinama,stvarno ne vidim zasto ne bi i on osetio neku dominaciju Sto se tice te ironije koju spominjes,vrlo je moguce da ce se desiti,a i jos je vise moguce da ce kompletirati sve slemove,a Novak ne.To je tek ironija...
Ako odgovoris Marej, zaista ne znam sta da mislim o tebi.
Ajde da se Novak mrcvari, da igra lose, da se jedva dovukao do finala, pa i da te razumem. Ali Novak razbija, melje ih jednog po jednog ma putu do titule i tebi opet nesto fali???
Dok priseti se malo Mareja sa pocetka turnira kada su uslovi bili suvlji i topliji. Zajebi sada cetvrtfinale i polufinale jer ce u nedelju vreme da bude slicno kao prve nedelje. Ako ti i to nije dosta ti onda promeni tabor. Zivo me interesuje kako bi navijao za Mareja.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Skeptik, citajuci tvoje postove sticem jedan utisak. Po tebi se samo poslednji medjusobni duel pamti a sva ona prethodna preslisavanja nisu bitna i ne vaze se? Zaboravljaju se?
Uhvatio si se tog meca u Rimu kao pijan plota a i sam Endi je i te kako svestan svih okolnosti tamo sto njegova izjava posle meca potvrdjuje.
Imas li ti jos neki argument koji ide u prilog Mareju sem tog cuvenog, famoznog, spektakularnog, svemirskog, nikada ne prezaljenog, nezaboravnog, fantasticnog meca u Rimu?sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSkeptik, citajuci tvoje postove sticem jedan utisak. Po tebi se samo poslednji medjusobni duel pamti a sva ona prethodna preslisavanja nisu bitna i ne vaze se? Zaboravljaju se?
Uhvatio si se tog meca u Rimu kao pijan plota a i sam Endi je i te kako svestan svih okolnosti tamo sto njegova izjava posle meca potvrdjuje.
Imas li ti jos neki argument koji ide u prilog Mareju sem tog cuvenog, famoznog, spektakularnog, svemirskog, nikada ne prezaljenog, nezaboravnog, fantasticnog meca u Rimu?
Comment
-
Originally posted by skeptik View Post'Ajde procitaj jos jednom sta sam napisao ali pazljivo, natenane. Uopste nije bitno sta ja mislim ili ti o tom Rimu, bitno je sto Clayray misli i oseca. A po njegovom sosptvenom priznanju samopouzdanje mu nikad nije bilo vece pred mec sa Novakom. Sto je i razumljivo, bolje je uci u mec znajuci da si ga pobedio u zadnjem mecu nego izgubio. Za sve ostalo procitaj jos jednom, samo pazljivo i sa razumevanjem.
A ono sto Marej misli smo imali priliku da cujemo i pred ovo finale i nakon cuvenog meca u Rimu.
Ti predvidjas pet setova i rovovsku borbu. Ja ti sada kazem Novak u tri eventualno cetiri, uz ne toliko rovovsku borbu. Zato sto je bolji teniser od Mareja i zato sto je psihicki stabilniji od Mareja i zato sto Marej finala video ne bi da nije vreme bilo ovako. Napravi se najbolji sljakas danasnjice od coveka koji je imao malo vise srece.Last edited by Sandugp; 04-06-16, 09:12.sigpic
Comment
Comment