Izgleda da ce ga Wawrinka pobediti lakse nego sto se ocekuje (Naravno ovo je samo moje misljenje i prognoza) a to ce biti dobro po Novaka ako Novak pobedi Thiema.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
Originally posted by Chiwwi View PostZasto? Imam neku teoriju pa me zanima misljenje o sutrasnjem mecu sa Wawrinkom iz perspektive Marejevog fana sa nasih prostora. Citam ove na stranim forumima i pre 2 dana kad je Nole zaglibio sa Agutom izbacili su topic u fazonu. ''Dali vec sada treba dodeliti Mareju titulu'' i bas su bili puni samopouzdanja. A sad ih nema, povukli su se bas ozbiljno, izgleda da im drhte noge od hladnoce..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa šalim se. A lik je novi ovde, zapamtila sam ga, jer navija za Junajted.... recimo Special One MUFC, ako ne grešim, a bacio je ovde neki hejt na Novaka i po tome ga pamtim
Comment
-
Ne, ne, ovaj rookie baš navija za Škota i mislim da je jedini ovde... dok veliki fizičar za Rafu i još nekoliko njih.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Thiem se danas izvukao protiv mog brata Gofana, da je Dača iskoristio onu set loptu i poveo sa dva nula u setovima druga bi se priča vrtela danas. Sutra Tim protiv novaka neće videti više od 10 gemova. Dajem mu najviše 12 gemova.
Rošavi će da prebije Mareja neće Marej znati šta ga je snašlo kad mu zvizne bekhend paralelu.
Comment
-
Originally posted by nikola_bg View PostThiem se danas izvukao protiv mog brata Gofana, da je Dača iskoristio onu set loptu i poveo sa dva nula u setovima druga bi se priča vrtela danas. Sutra Tim protiv novaka neće videti više od 10 gemova. Dajem mu najviše 12 gemova.
Rošavi će da prebije Mareja neće Marej znati šta ga je snašlo kad mu zvizne bekhend paralelu.
Comment
-
-
-
Slazem se, resava to Novak u 3 seta, i finale u 3.
Svidja mi se kako su pocele povrede najvecih rivala, sad kad Novak cisti sve pred sobom. Nadal i ajde, povreda je tu, tu nema price. A Federer? Kako je maglu uhvatio, kad je
osetio da vise ne moze ni set da mu uzme, sto bi se brukao sad? Kad je zavarao sve uzimajuci slemove protiv teniskih šarlatana, dok se nije pojavio Nadal , pa onda kralj i tata
tenisa Novak Djokovic.Last edited by ZekZek; 03-06-16, 04:52.
Comment
-
Alooo momci, mislite noc pa mozete da radite sta hocete?
Kada bi pobedjivali i osvajali pehare samo oni lepi, mislim da bi bili u velikom problemu.
I ovaj viteski forum ne slavi nicije povrede, niti trpi sve stavove, morate nesto da ostavite za sebe.
Dobro povedite racuna od sada sta i kako pisete.sigpic
Comment
-
Bolje sto su oba 1/2 u isto vrijeme, ali mi krivo sto zbog toga necu moci gledati uzivo sudar StanEndi.
Jao, koliko nervoze oko ovog RG, pa ne znam dje udaram, ljudi. Zvucim kao pokvarena ploca, u drustvu svaka druga mi je o RG-u, sjekiracija oko (ne)uslova, rasporeda, Novakovih pehova i nervoze, uzlazne forme rivala iz donje polovine zrijeba... Poludjeh nacisto!
Ako ikad Novak bude u prilici da izjednaci broj slemova sa Federerovim, moram kako znam i umijem da se ispruzim za to putovanje. No bi me izbacili sa stadiona, cini mi se..
E, zbilja, jedna stvar me zanimala jos od US Opena, vezano za tu slabu podrsku Novaku sa tribina. Ok, ne moze svaki mech, niti svako finale, ali ako bude u prilici da napokon uzme ovaj RG, zasto se za neki tako bitan mech Novak ne ispuzi malo, iskesira milion-dva i napuni cijelu jednu tribinu svojim ludim fanovima koji bi se chuli do neba?! Ja mislim da je to prejeftina investicija za ono sto bi dobio tog dana. Bar bih ja tako uradio, 100%. Dovedem, fino, par hiljada grlatih fanova, koji ce da proizvode exploziju odusevljenja nakon svakog mog poena. Pa neka se onaj preko puta malo zamisli kako je igrati protiv toga.
Comment
Comment