Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Goffan 5:2 vs Thiem i to je Thiem uzeo jedan mec koji je zavrsen do kraja , ne znam sto je tolki favorit Thiem

Comment

• Kakav kralj, ima ceo teren prazan i on uspeva da pogodi sajlu, tj vrh mreze.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
        Goffan 5:2 vs Thiem i to je Thiem uzeo jedan mec koji je zavrsen do kraja , ne znam sto je tolki favorit Thiem
        To ja svima pricam. Al svi favorizuju Thiema, predvidjaju mu titulu i slicno

Comment

• Sutra Djokovic prvi na Satrijeu, gde je onaj sto se bunio oko rasporeda?
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Prvi ali u 13h umesto u 11h. A inace kisa pocinje u 14h.

Da su ga stavili u 11h zavrsio bi mec do 14h. Pa ti vidi.

Comment

• The winner of the Thiem-Goffin QF will break into the top-10 for first time in his career, up to #7

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Sutra Djokovic prvi na Satrijeu, gde je onaj sto se bunio oko rasporeda?
                Promakao mi je plan, to se sve vise krece ka jednome... Ne usudjujem se reci.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  Promakao mi je plan, to se sve vise krece ka jednome... Ne usudjujem se reci.
                  Ka cemu se krece NI ?

Comment

• Rekao sam u par pp-ova. Necu da malerisem.
                    Last edited by NI; 01-06-16, 20:27.

Comment

• NI nemoj zileta da nam traumiras vidis li da je sam sebi dovoljan

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
                        NI nemoj zileta da nam traumiras vidis li da je sam sebi dovoljan
                        Ma ne traumira me.Vidim i ja da Novaku ne ide nista po planu po ko zna koji put,nego me znima na sta je tacno mislio.Verovatno na to da ce igrati tri ili cetiri dana zaredom ?

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          Sutra Djokovic prvi na Satrijeu, gde je onaj sto se bunio oko rasporeda?
                          Gofan-Tim prvi na Lenglenu, u čemu je poenta tvog posta?

Comment

• Originally posted by gokara View Post
                            Gofan-Tim prvi na Lenglenu, u čemu je poenta tvog posta?
                            Pa da si ti taj koji se bunio, shvatio bi

Sent from my Z3 compact <3
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Kakvo vreme predvidjaju za sutra?
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                                Kakvo vreme predvidjaju za sutra?
                                Ne bas sjajno,ali nije ni katastrofa.

Comment

Working...
                                X