Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Veliki tamni oblaci što se ovijeh dana nadviše nad vrancuskom juče se zakucaše baš iznad im prestonog grada zapretivši da svoj sadržaj prospu u vreme kad mu vreme nije. Pripreti golema opasnost u obliku padavina glavnome događaju sportskome kojim se oni tako ponose. Nemajući kud ujediniše se juče vrancuzi svih religija te se svako svom bogu pomoli ne bi li nekako privoleli bogove svoje da ih poštede te pošasti strašne što se kišom zove. Uostalom i čime bi se drugim tako napredan narod izborio sa tijem nepredvidim atmosferskim prilikama tako nerešivim čak i u ovom kvazi naprednom 21-om veku. Elem, moliše ti se oni predano po molitvenim obredima svojim a po nekim zlim jezicima bi tu i arhaičnog a paganskog prinošenja raznijeh žrtava.
    Od svega toga ne bi vajde te pljusnu ta za vrancuze nerešiva enigma u obliku kišurine pa im razjeba koncepciju načisto.
    Tako da za danas nemamo pojma ni dal' je dan 9-i jal 10-i jerbo je u organizaciji opšti pičvajz teže rešiv od čvora gordijevog.
    Last edited by pecaros; 31-05-16, 10:14.
    sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
      Tako da za danas nemamo pojma ni dal' je dan 9-i jal 10-i jerbo je u organizaciji opšti pičvajz teže rešiv od čvora gordijevog.
      Haha ovo je mnogo dobro sroceno

Inace, u krv krvavu mi pade ovaj RG, zivce mi moje pokida! Da oce Djokas osvojit ovo vise, pa da laganice gledam njegovu dominaciju narednih par godina..

Btw, obecao sam sebi da cu da napisem pjesmu o Dzokeru ako osvoji ovo. Ne tekst samo, vec muziku, kompoziciju cijelu.. Ima da bude hit! Al' ako me izda i opet se oklizne, paaaa...
      Last edited by bojanaBG; 31-05-16, 10:18. Reason: recnik

Comment

• bas lose
        Sweeping rain off court covers & pulling them back @rolandgarros. Sky dark as night. Chill wind. Will optimism be justified?
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ne secam se da je bilo ovakve situacije, dva dana za redom bez tenisa. Ozbiljan problem za organizatore, a za igrace pravi pakao i nervoza. Da vidimo prvo za danas, a onda sta ce uopste uraditi. Vrlo je izvesno da se finale nece igrati u nedelju.

Comment

• Spremaju terene za start u 11h, ali izgleda da nebo ne obecava.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Kako im ne mozemo poslati malo ovog naseg crnogorskog ognja, da ih pogorimo sve.. Stvarno steta sto CG nema bar neki masters i formulu 1

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                Ne secam se da je bilo ovakve situacije, dva dana za redom bez tenisa. Ozbiljan problem za organizatore, a za igrace pravi pakao i nervoza. Da vidimo prvo za danas, a onda sta ce uopste uraditi. Vrlo je izvesno da se finale nece igrati u nedelju.
                Mlada si pa ne pamtis.

1997. je Norman, Vavrinkin trener, pobijedio Ivanisevica u mecu koji se igrao 3 ili cetiri dana.

1994. je Koncita Martinez osvojila Uimbldon zahvaljujuci kisi.

Originally posted by Joker View Post
                Kako im ne mozemo poslati malo ovog naseg crnogorskog ognja, da ih pogorimo sve.. Stvarno steta sto CG nema bar neki masters i formulu 1
                Sto si tako skroman? Sto barem jedan?

Ako Amerika moze tri mastersa i CG moze dva.
                Last edited by NI; 31-05-16, 10:46.

Comment

• Tereni se ponovo pokrivaju, nista pre pola 12

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by NI View Post

Pusti me, NI, vidis da budalim.. bas bi mi bilo krivo ako Novak ne oposli ovo 1/8 danas..
                    Cush CG i mastersi i formula 1..

Comment

• Nista od tenisa

Comment

Mlada si pa ne pamtis.

1997. je Norman, Vavrinkin trener, pobijedio Ivanisevica u mecu koji se igrao 3 ili cetiri dana.

Imaš novijih primjera. Novak je 2007 u Wimbledonu završio meč tek nakon 4 dana protiv legende Kiefera i nakon toga morao igrati dan za danom protiv u to vrijeme zahtjevnih protivnika i specijalista za travu. U polufinale protiv Rafaela je došao iscijeđen i takav uzeo set, u trećem je predao, više nije išlo. Pošto je i Rafaelo bio u sličnoj situaciji, u finalu nije bilo goriva kad se lomilo, morao je sačekati godinu kasnije da osvoji ono što mu vremenske prilike te godine nisu dozvolile. Kasnije ga je nebo uglavnom mazilo i vratilo sve dugove s kamatom, dok ovaj naš cijelu karijeru ima pehove s tim i to traje do dana današnjeg

Comment

Mlada si pa ne pamtis.

Toliko mlada nisam.
                          Vise sam mislila da se dva dana uopste ne igra tenis, sa prekidima u nekoliko dana, pamtim takve situacije.

Comment

• Pročitah negdje jučerašnji dan prvi nakon 2000. godine na RGu bez ijednog odigranog poena

Comment

• Da to je tacno 2000 se nije igralo citav dan. Znaci prvi put u poslednjih 16 godina da se preskoci dan.
                              A u koliko se i danas nista ne odigra ne znam koliko bi onda godina u nazad morali da idemo da naletimo na istu situaciju.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• But we're ready for this. We're tennis fans. We sat through 20 years of Ross and Rachel. Brollies up, eyes to the sky, never give up hope...

Comment

Working...
                                X