Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam kako pariski geniji misle da organizuju 4-to kolo kad naredna tri dana kisa ne planira da prestane.. Bas me zivo zanima sta ce da urade. Da li se desavala ovakva situacija do sada, da li neko zna? I da li je moguce da produze turnir ako se naredna tri dana ne odigra nijedan mec?
    Last edited by Chiwwi; 29-05-16, 01:15.

Comment

• Genije!!! šŸ˜Š

Comment

• Danas verovatno nista od tenisa.U Parizu kisa.

Comment

• Originally posted by V.Patcev View Post
          Bautista trpa novaka(oprostite za moj skromni recnik al stvarno ne mogu da nadjem prikladniju rec, nemojte ban molim vas)
          Evo ga jos jedan prorok

Comment

• Sutra Djoka igra drugi mec. Ako dan bude bio kao ovaj onda moze opusteno da zavrsi mec, nadam se da nece biti previse kise.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
              Ne znam kako pariski geniji misle da organizuju 4-to kolo kad naredna tri dana kisa ne planira da prestane.. Bas me zivo zanima sta ce da urade. Da li se desavala ovakva situacija do sada, da li neko zna? I da li je moguce da produze turnir ako se naredna tri dana ne odigra nijedan mec?
              Turnir se sigurno neće produžiti za 3 dana, možda samo pomere finale za ponedeljak ako bude potrebe.
              Mala Mo je u svojoj knjizi pisala i kako je na jednom turniru igrala u istom danu QF i SF.
              Tako da sve zavisi od organizatora, ali ja mislim da neće biti konstantna kiÅ”a 3 dana, već povremeni pljuskovi, pa par sati bez kiÅ”e...
              Evo jedan koristan link
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega Ŕto imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ma znam, pratim ga i ja. Ali kad sam pisao post bas tu na tom sajtu je prognoza bila jeziva. Kisa svaki cas, tri dana pa zato. Ali hvala na informaciji.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by lobi View Post
                    Danas verovatno nista od tenisa.U Parizu kisa.
                    Å ta kaže prognoza, hoće li se sutra bar neÅ”to odigrati?

Originally posted by Marija81 View Post
                    Turnir se sigurno neće produžiti za 3 dana, možda samo pomere finale za ponedeljak ako bude potrebe.
                    Mala Mo je u svojoj knjizi pisala i kako je na jednom turniru igrala u istom danu QF i SF.
                    Tako da sve zavisi od organizatora, ali ja mislim da neće biti konstantna kiÅ”a 3 dana, već povremeni pljuskovi, pa par sati bez kiÅ”e...
                    Evo jedan koristan link
                    Nema Å”anse da se igraju 2 meča u istom danu u RG. Igrao je i Novak 2 meča u jednom danu, četvrtfinale i polufinale u Umagu 2006, zato je naredni dan pao kao pokoÅ”en u TB-u prvog seta. Zna se ko je bio preko puta, taj se uvijek nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme

Comment

• Englezi koji se drze svoje tradicije popustili su i napravili dva krova na glavnim terenima, sramota za jedan ovakav turnir da nemaju ni jednog zatvorenog terena a ni reflektora

Comment

• Taj izgovor tradicija mi opasno ide na zivce kod Francuza. Pa ako se drzimo tradicije ajde onda neka teniseri igraju i dalje drvenim reketom ili da sudija i dalje stavlja uvo na stub koji drzi mrezu kako bi cuo nec. Ej! Zamisli! Oni tek 2020-te planiraju da zavrse krov. Francuzi i tradicija.

Comment

• Nije problem tradicija nego pare i prostor, posto je kompleks prenatrpan a nekog sirenja nema
                          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Problem je sto im ekolozi nisu davali da se sire jer je okolo suma, a i blizu je neka botanicka basta. A ne mogu da se setim koji je razlog sto se nisu preselili na neku drugu lokaciju, da li oni nisu hteli ili im je ponovo neko branio, to nisam 100% sigurna.

Sent from my Z3 compact <3
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennisā€”maybe you have played a few times in your lifeā€”he's more amazing. If you know a little more about tennisā€”maybe you played in high school and once had illusions of becoming a proā€”he's even MORE amazing. And if you were a great playerā€”if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courierā€”then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                              Taj izgovor tradicija mi opasno ide na zivce kod Francuza. Pa ako se drzimo tradicije ajde onda neka teniseri igraju i dalje drvenim reketom ili da sudija i dalje stavlja uvo na stub koji drzi mrezu kako bi cuo nec. Ej! Zamisli! Oni tek 2020-te planiraju da zavrse krov. Francuzi i tradicija.
                              Tada slobodno ne moraju ni da ga prave, jer kad se ovi magovi povuku niko im nece ni gledati tenis.
                              sigpic

Comment

• Jedino mi je žao Å”to neće doći do meča između Murraya i Nishikorija, samo zbog toga Å”to sam na Forumu pročitao viÅ”e ocjena kako bi Japanac bio u prednosti. Ne znam u kom univerzumu, no u ovom svakako ne. Vjerujem da je Keiju to najgori match-up nakon Nadala. Apsolutno nikakve Å”anse za pobjedu ne bi imao. Za set moguće jer Andy obožava da zakomplikuje.

Interesantan H2H Murray vs Gasquet. Od 7 Murrayevih pobjeda samo je jedna maksimalnim rezultatom i to na Wimbledonu 2011. Na ostala 3 GS okrŔaja Murray je preokretao sa 0:2 (Wimbledon 2008 i Roland Garros 2010), odnosno 0:1 (Roland Garros 2012).
                                Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

Working...
                                X