Ne znam kako pariski geniji misle da organizuju 4-to kolo kad naredna tri dana kisa ne planira da prestane.. Bas me zivo zanima sta ce da urade. Da li se desavala ovakva situacija do sada, da li neko zna? I da li je moguce da produze turnir ako se naredna tri dana ne odigra nijedan mec?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
Originally posted by Chiwwi View PostNe znam kako pariski geniji misle da organizuju 4-to kolo kad naredna tri dana kisa ne planira da prestane.. Bas me zivo zanima sta ce da urade. Da li se desavala ovakva situacija do sada, da li neko zna? I da li je moguce da produze turnir ako se naredna tri dana ne odigra nijedan mec?
Mala Mo je u svojoj knjizi pisala i kako je na jednom turniru igrala u istom danu QF i SF.
Tako da sve zavisi od organizatora, ali ja mislim da neÄe biti konstantna kiÅ”a 3 dana, veÄ povremeni pljuskovi, pa par sati bez kiÅ”e...
Evo jedan koristan link
Å ampioni se ne stvaraju u teretanama. Å ampioni se stvaraju od neÄega Å”to imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by lobi View PostDanas verovatno nista od tenisa.U Parizu kisa.
Originally posted by Marija81 View PostTurnir se sigurno neÄe produžiti za 3 dana, možda samo pomere finale za ponedeljak ako bude potrebe.
Mala Mo je u svojoj knjizi pisala i kako je na jednom turniru igrala u istom danu QF i SF.
Tako da sve zavisi od organizatora, ali ja mislim da neÄe biti konstantna kiÅ”a 3 dana, veÄ povremeni pljuskovi, pa par sati bez kiÅ”e...
Evo jedan koristan link
Comment
-
Taj izgovor tradicija mi opasno ide na zivce kod Francuza. Pa ako se drzimo tradicije ajde onda neka teniseri igraju i dalje drvenim reketom ili da sudija i dalje stavlja uvo na stub koji drzi mrezu kako bi cuo nec. Ej! Zamisli! Oni tek 2020-te planiraju da zavrse krov. Francuzi i tradicija.
Comment
-
Problem je sto im ekolozi nisu davali da se sire jer je okolo suma, a i blizu je neka botanicka basta. A ne mogu da se setim koji je razlog sto se nisu preselili na neku drugu lokaciju, da li oni nisu hteli ili im je ponovo neko branio, to nisam 100% sigurna.
Sent from my Z3 compact <3http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennisāmaybe you have played a few times in your lifeāhe's more amazing. If you know a little more about tennisāmaybe you played in high school and once had illusions of becoming a proāhe's even MORE amazing. And if you were a great playerāif you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courierāthen Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostTaj izgovor tradicija mi opasno ide na zivce kod Francuza. Pa ako se drzimo tradicije ajde onda neka teniseri igraju i dalje drvenim reketom ili da sudija i dalje stavlja uvo na stub koji drzi mrezu kako bi cuo nec. Ej! Zamisli! Oni tek 2020-te planiraju da zavrse krov. Francuzi i tradicija.sigpic
Comment
-
Jedino mi je žao Å”to neÄe doÄi do meÄa izmeÄu Murraya i Nishikorija, samo zbog toga Å”to sam na Forumu proÄitao viÅ”e ocjena kako bi Japanac bio u prednosti. Ne znam u kom univerzumu, no u ovom svakako ne. Vjerujem da je Keiju to najgori match-up nakon Nadala. Apsolutno nikakve Å”anse za pobjedu ne bi imao. Za set moguÄe jer Andy obožava da zakomplikuje.
Interesantan H2H Murray vs Gasquet. Od 7 Murrayevih pobjeda samo je jedna maksimalnim rezultatom i to na Wimbledonu 2011. Na ostala 3 GS okrŔaja Murray je preokretao sa 0:2 (Wimbledon 2008 i Roland Garros 2010), odnosno 0:1 (Roland Garros 2012).Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
Comment