Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moram da pohvalim Corretju, pravo je osvezenje na ES-u. Bio je odlican i u Australiji ali ovde je jos bolji, opusteniji, a i RG je njegovo dvoriste

Nije im losa ova ideja sa ukljucenjima nakon setova, ali ako boga znaju neka maknu Wilandera. Taj covek je toliko dosadan i potrosen da je bolje da stave i Barbaru umesto njega. Danas kad su ga ukljucivali uglavnom je drobio o nekim nebitnim podacima i bukvalno prepricavao sta se desavalo u setu

S druge strane, Alex je iz strucnog ugla objasnjavao desavanja na terenu, bez iznosenja subjektivnih utisaka, postapalica i raznoraznih floskula kojima je Mats itekako sklon. Nepristrasno, konkretno, odmereno i precizno. Covek je juce poceo da radi a vec je objasnio doajenu teniske analize kako to treba da izgleda. Vise Corretje, manje Wilandera i sve pet.
    Last edited by Navras 16950; 29-05-16, 23:16.
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Comment

• Da, da, Serengeti je totalno prazan, a ova "slika" je neviđeno glupa.
        Last edited by miloolja; 29-05-16, 23:26.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Problem je sto im ekolozi nisu davali da se sire jer je okolo suma, a i blizu je neka botanicka basta. A ne mogu da se setim koji je razlog sto se nisu preselili na neku drugu lokaciju, da li oni nisu hteli ili im je ponovo neko branio, to nisam 100% sigurna.

Sent from my Z3 compact <3
          Nastala je citava frka, od gradonacelnika Pariza pa do ljudi na jos visem polozaju.. sad se vise i ne secam ali cak su pominjali i izmestanje u Versaj. Ovo je u svakom slucaju ubedljivo najgori Slem sto se tice terena i nesto ce morati da urade

http://espn.go.com/sports/tennis/fre...ory?id=5210359
          Last edited by ClayWarrior; 29-05-16, 23:59.
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by Navras 16790 View Post
            Moram da pohvalim Corretju, pravo je osvezenje na ES-u. Bio je odlican i u Australiji ali ovde je jos bolji, opusteniji, a i RG je njegovo dvoriste

Nije im losa ova ideja sa ukljucenjima nakon setova, ali ako boga znaju neka maknu Wilandera. Taj covek je toliko dosadan i potrosen da je bolje da stave i Barbaru umesto njega. Danas kad su ga ukljucivali uglavnom je drobio o nekim nebitnim podacima i bukvalno prepricavao sta se desavalo u setu

S druge strane, Alex je iz strucnog ugla objasnjavao desavanja na terenu, bez iznosenja subjektivnih utisaka, postapalica i raznoraznih floskula kojima je Mats itekako sklon. Nepristrasno, konkretno, odmereno i precizno. Covek je juce poceo da radi a vec je objasnio doajenu teniske analize kako to treba da izgleda. Vise Corretje, manje Wilandera i sve pet.
            Dodala bih jos i prijatnim glasom i spontanim osmehom koji deluje da uziva sto je u prilici da radi taj posao , za razliku od maski koje gledamo od stalnih clanova ekipe godinama unazad.

Nije ni John los, sa njegovim minijaturama iako zna da pretera ali kako bi on drugacije
            Similis simili gaudet

Comment

Moram da pohvalim Corretju, pravo je osvezenje na ES-u. Bio je odlican i u Australiji ali ovde je jos bolji, opusteniji, a i RG je njegovo dvoriste

I ja sam hteo da ga pohvalim ali danas sam procitao ovo:
              http://vesti-online.com/Sport/Tenis/...u-Rolan-Garosa

Kaze ne vidi Novaka kao osvajaca ali zato tipuje na Raonica..

Comment

• Koreca na crnu listu, tik uz Matsa!
                Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                  Koreca na crnu listu, tik uz Matsa!
                  Mats-ova skola.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                    I ja sam hteo da ga pohvalim ali danas sam procitao ovo:
                    http://vesti-online.com/Sport/Tenis/...u-Rolan-Garosa

Gde je to tacno rekao da ne vidi Novaka kao osvajaca. I cega? Koliko vidim nista slicno se ne pominje u tekstu

Covek je tipovao da ce prvi novi osvajac nekog od buducih slemova biti Raonic. Ne osvajac ovogodisnjeg RG-a. O tome se nije ni izjasnjavao.
                    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                      Šta kaže prognoza, hoće li se sutra bar nešto odigrati?

Nema šanse da se igraju 2 meča u istom danu u RG. Igrao je i Novak 2 meča u jednom danu, četvrtfinale i polufinale u Umagu 2006, zato je naredni dan pao kao pokošen u TB-u prvog seta. Zna se ko je bio preko puta, taj se uvijek nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme
                      Misliš?
                      Kod ovih je sve moguće. Najneorganizovaniji turnir. Čak su i neke 500ice ili Mastersi daleko bolje organizovani.
                      Što se tiče ovog drugog dela, ne podsećaj me molim te... Ja namerno nisam pominjala taj meč da ne malerišem.
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Da Koreca je odlican. Drzi se tenisa, i uglavnom se ne pravi da je novinar. Osim kad kaze da ce Raonic biti prvi sljedeci osvajac slema. To se nosi i to mora reci po sluzbenoj duznosti. Ako ostane, morace da se "pokvari".

Meni je ona Cehinja, mislim da se zove, Uhlirova bila dobra. Ali i ona je morala da se drzi sluzbene linij pa je tek poslije set i po rekla da je Ramos bolji od Raonica.

Mats postaje malo izlizan. Jednostavno previse prica.

Originally posted by Chiwwi View Post
                        Nasuprot. Koreca strasno hvali Novaka:

- Mislim da će se Novak fokusirati samo na sebe, ostaće veran svojim rutinama i siguran sam da još ne razmišlja o polufinalu, ne bi još razmišljao ni da je Rafa ostao u žrebu. Još ima prepreka do tada i Đoković će brinuti samo o svojoj igri - rekao je Koreča za b92.net.
                        Znasi sto to znaci? I to dolazi od Spanca.

Nadam se da Ivan_pg nece optuziti Korecu za nepostovanje prema Rafi.
                        Last edited by NI; 30-05-16, 08:38.

Comment

• Danasnja prognoza bas nije obecavajuca

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Danasnja prognoza bas nije obecavajuca

Po ovome,izgleda da danas nece biti uopste tenisa

Comment

• Ako Novak ne bude igrao danas i stvarno bude ovakav horor od vremena tokom cijele nedelje, to ce biti malko nezgodno.. jer Novak nije jos prosao u 1/4, za razliku od favorita iz drugog dijela kostura. Uprkos naizgled laksem zrijebu, moze mu se desiti zguzvan raspored mecheva.

Comment

• Ma svi mečevi danas ili sutra treba da idu u isto vreme, na svim terenima, makar i na parkinzima.

Ne smeju stavljati više od jednog meča na ove glavne terene.

Ako tako ne urade ozbiljno će ugroziti regularnost fovorizovanjem donje polovine žreba.

Da li će bar jedne godine na ovom smrdljivom turniru gornja polovina prva da igra? Hoće kad Novak bude drugi nosioc, ali onda će biti krov.

Comment

Working...
                                X