Bogu hvala pa Novak ne gleda dalje od sledeceg meca, a kad mec krene ne gleda dalje od sledeceg poena, jer da razmislja kao fanovi verovatno bi isp'o od RBA u 4. kolu. Polako ljudi, do tog finala treba dobiti jos 4 meca - sta je bilo sa Simonom na AO? Posoa nije zavrsen dok se ne zavrsi!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
Kako je krenulo titulu će uzeti Troicki
Tek sada odgledah snimak meča sa Simonom.
Dobar Viša no Žil mi je na momente delovao isceđeno ili mi se samo čini?
EDIT: Sada videh da i Ozmo slično razmišlja
Last edited by Marija81; 28-05-16, 02:32.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by dJOLEX View PostBogu hvala pa Novak ne gleda dalje od sledeceg meca, a kad mec krene ne gleda dalje od sledeceg poena, jer da razmislja kao fanovi verovatno bi isp'o od RBA u 4. kolu. Polako ljudi, do tog finala treba dobiti jos 4 meca - sta je bilo sa Simonom na AO? Posoa nije zavrsen dok se ne zavrsi!!!!
Comment
-
Ne prokomentarisah Nadalovo povlacenje.. Uzas! Eto.. Mogu zamisliti kako je Rafinim navijacima. Ajde da je bio slab ili nesto, nego je sve bolje partije pruzao i odjednom.. out! Kao Novakov navijac, naravno da sada vidim laksi put do finala, ali nisam siguran koliko je to bas dobro za Novaka. Pobjeda nad Nadalom je trebala biti savrsena psihicka uvertira za finale. Vidjecemo..
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMeni js toliko krivo zbog Nadala da ne mogu da opišem. Veći je on šampion od svih drugih. Gotovo uvek umeren i prijatan, bez veštačkog ponašanja kao Djoker i nadmenosti kao Fed. Volim ja našeg Djokera, valjda će osvojiti, a Nadalu brz oporavak.
Borac je to. Nadam se da se vraća jači, ipak su najbolji mečevi Nadal - Novak.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by orao View PostNI
Sta kazi kladionice posle odustajanja Nadala?Code:Novak 63.9% 10% vise, razumljivo jer nema Rafu 1/2 finalu Mari 17.4% 2% vise, bio je bolji jucer Stan 7.8% 3% vise, bio je odlican jucer Kai 3.5% 0.3% manje, nije bio potpuno OK juce Tim 2.4% 1.5% vise, dobio je najvise odustajanjem Nadala Milos 1.3% 0.3% vise, bio je dobar jucer
Comment
Comment