Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bogu hvala pa Novak ne gleda dalje od sledeceg meca, a kad mec krene ne gleda dalje od sledeceg poena, jer da razmislja kao fanovi verovatno bi isp'o od RBA u 4. kolu. Polako ljudi, do tog finala treba dobiti jos 4 meca - sta je bilo sa Simonom na AO? Posoa nije zavrsen dok se ne zavrsi!!!!
    "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Kako je krenulo titulu će uzeti Troicki
      Tek sada odgledah snimak meča sa Simonom.
      Dobar Viša no Žil mi je na momente delovao isceđeno ili mi se samo čini?
      EDIT: Sada videh da i Ozmo slično razmišlja
      Last edited by Marija81; 28-05-16, 02:32.
      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Finale Djokovic - Troicki, haha. To bi show bio
        A sta ako Stanko nanize i Troickog i Raonica i Djokovica? Da se pokaki u sve balkansko, haha

Comment

• Originally posted by dJOLEX View Post
          Bogu hvala pa Novak ne gleda dalje od sledeceg meca, a kad mec krene ne gleda dalje od sledeceg poena, jer da razmislja kao fanovi verovatno bi isp'o od RBA u 4. kolu. Polako ljudi, do tog finala treba dobiti jos 4 meca - sta je bilo sa Simonom na AO? Posoa nije zavrsen dok se ne zavrsi!!!!
          Njegovo i jeste da radi na pripremi svakog meča i ide poen po poen. Dužnost fanova je da mu daju podršku i gaje nade, bile one opravdane ili ne. Zadaci u ostvarenju istog cilja nam se ne poklapaju, tako da ne znam šta si htio reći.

Comment

• Ne prokomentarisah Nadalovo povlacenje.. Uzas! Eto.. Mogu zamisliti kako je Rafinim navijacima. Ajde da je bio slab ili nesto, nego je sve bolje partije pruzao i odjednom.. out! Kao Novakov navijac, naravno da sada vidim laksi put do finala, ali nisam siguran koliko je to bas dobro za Novaka. Pobjeda nad Nadalom je trebala biti savrsena psihicka uvertira za finale. Vidjecemo..

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
              Meni js toliko krivo zbog Nadala da ne mogu da opišem. Veći je on šampion od svih drugih. Gotovo uvek umeren i prijatan, bez veštačkog ponašanja kao Djoker i nadmenosti kao Fed. Volim ja našeg Djokera, valjda će osvojiti, a Nadalu brz oporavak.
              Borac je to. Nadam se da se vraća jači, ipak su najbolji mečevi Nadal - Novak.
              On kao šampion treba da bude uzor mladima da se bave sportom i tenisom. A kako će on biti uzor kad je uništio svoje telo sa nepunih 30 godina.
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Andy osvaja ljudi kajkav Novak i đavo.. Pet setova odigrao dva puta u sedmici fizički spreman igra psihički stabilno bar prošli meč bio protiv Karlovića odlično
                "Čovek bez hrabrosti je čovek bez karaktera"

Comment

• Opet nigde ne može da se gleda derbi kola na TV-u.
                  Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ludi Eurosport šta rade ccc pogotovo ovi njemački prenose Giro de Italia koga to zanima jbte
                    "Čovek bez hrabrosti je čovek bez karaktera"

Comment

• NI
                      Sta kazi kladionice posle odustajanja Nadala?

Comment

• Meni samo nije jasno zašto je igra toliko mečeva pred RG ako je bilo sumnje da se nešto ovako može dogodit. S obzirom na stanje posljednjih tjedana.
                        Velika šteta za turnir: Federer, Monfils i sad Rafa.

Comment

• Originally posted by orao View Post
                          NI
                          Sta kazi kladionice posle odustajanja Nadala?
                          Code:
                          Novak	63.9%	10% vise, razumljivo jer nema Rafu 1/2 finalu
                          Mari	17.4%	2% vise, bio je bolji jucer
                          Stan	7.8%	3% vise, bio je odlican jucer
                          Kai	3.5%	0.3% manje, nije bio potpuno OK juce
                          Tim	2.4%	1.5% vise, dobio je najvise odustajanjem Nadala
                          Milos	1.3%	0.3% vise, bio je dobar jucer

Comment

• Hvala NI

Comment

• Comment

• Bautista trpa novaka(oprostite za moj skromni recnik al stvarno ne mogu da nadjem prikladniju rec, nemojte ban molim vas)

Comment

Working...
                                X