U ovakvim situacijama mora da reaguje agencija za zastitu potrosaca. Ako imam kartu za danas, a danas je kisa, tu nisam ja kriv, nego organizator sto nije omogucio igru i pored kise. Jer na nekim turnirima je to omoguceno. Dalje, ako ja dolazim sa Balkana u Pariz da bih gledao meceve u ponedeljak, meni vracanje novca za karte nista ne znaci. Znaci da je potrebna neka ozbiljno velika nadoknada, tipa cetiri pet puta isplata veca od vrijednosti karata, placena avionska karta ili pak smjestaj u Parizu ili za sledecu godine besplatne karte za drugi ponedeljak turnira uz naravno placenu avionsku kartu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rolan Garos 2016.
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostU ovakvim situacijama mora da reaguje agencija za zastitu potrosaca. Ako imam kartu za danas, a danas je kisa, tu nisam ja kriv, nego organizator sto nije omogucio igru i pored kise. Jer na nekim turnirima je to omoguceno. Dalje, ako ja dolazim sa Balkana u Pariz da bih gledao meceve u ponedeljak, meni vracanje novca za karte nista ne znaci. Znaci da je potrebna neka ozbiljno velika nadoknada, tipa cetiri pet puta isplata veca od vrijednosti karata, placena avionska karta ili pak smjestaj u Parizu ili za sledecu godine besplatne karte za drugi ponedeljak turnira uz naravno placenu avionsku kartu.
Taman njih zaboli jesi li ti došao iz Pariza, Srbije ili Marsa, isto je
Comment
-
Jedan krov bi i te kako pomogao. Jer sa jednim krovom bi moglo da se igra i do ponoci ako treba. Pa i duze. A ako se pocne u 11 ujutru onda bi imali 13 sati za igru (sa sve pauzama izmedju meceva i slicno) i svi bi stigli da zavrse (u najgorem slucaju muskarci samo a zene neka ostanu za sutra jer igaju na dva dobijena). I onda sutradan imamo samo dva muska meca i oni bi stigli da odigraju komotno i sve zene (i one koje bi ostale i one koje po rasporedu treba da igraju).
Tako da tvrdnja da jedan krov apsolutno nista ne znaci je najblaze receno netacna.
Ali RG na zalost nema ni jedan pa mozemo samo da teoretisemo sbbkbb.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
I organizatori su u ogromnom gubitku, kada se ne igra... U ovim situacijama tebe jedino može štititi kišobran ili kabanica.. Oni su sebe ogradili i nitko ih ne može tužiti za višu silu... Ti ih možeš tužiti jedino, ako su ti prodali kartu za stolicu koja ne postoji..
Fazon je da ovdje nitko ne dobija, a svi gube, od fanova, igrača i organizatora, ali Bože moj... Karte su se kupovale i prije krovova, televizijskih kuća i njihovih tv prijenosa... Uvijek je rizik od kiše postojao i ti ga kupovinom karte preuzimaš...
Onda bi istom tom logikom kada neki igrač preda prije meča, ili nakon 2 gema, gledatelj mogao tužiti organizatora jer je platio da gleda meč, a ovaj nije igrao.
Mislim u svakom slučaju, da će se moći sa današnjim kartama ulaziti.Last edited by luka; 30-05-16, 20:34.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostNedje procitah da to nema veze sa nosiocima, vec sa aktuelnim sampionom. Polovina u kojoj je on ima prvenstvo. Ne znam kolko je to provjerena info..
Originally posted by jagodica View PostA kako će da obeštete one koji su imali karte za danas?
Pitanje je koliko će još pomeranja kiša izazavati..
Originally posted by Sandugp View PostJedan krov bi i te kako pomogao. Jer sa jednim krovom bi moglo da se igra i do ponoci ako treba. Pa i duze. A ako se pocne u 11 ujutru onda bi imali 13 sati za igru (sa sve pauzama izmedju meceva i slicno) i svi bi stigli da zavrse (u najgorem slucaju muskarci samo a zene neka ostanu za sutra jer igaju na dva dobijena). I onda sutradan imamo samo dva muska meca i oni bi stigli da odigraju komotno i sve zene (i one koje bi ostale i one koje po rasporedu treba da igraju).
Tako da tvrdnja da jedan krov apsolutno nista ne znaci je najblaze receno netacna.
Ali RG na zalost nema ni jedan pa mozemo samo da teoretisemo sbbkbb.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Mogu Djokovicu da daju u isti dan da igra sa Agutom,Berdihom,Timom opet ce ih sve razbit bez problema nema potrebe da se stresirate,jedini mec koji bi mu mogao donijet probleme je finale sa Marejom a pod problemom podrazumjevam da mu uzme eventualno jedan set,ne ocekujem da mu Vavrinka dodje u finale
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa normalno, bila bi druga prica da je finale, onda bi sigurno postojala opcija ili da se vrate pare ili da se zadrze karte, ali u ovom slucaju je opcija no.2 nemoguca.
A ne mogu ni da zamislim kako je tom tvom drugu
Sent from my Z3 compact <3Originally posted by shminka View PostŠta fali, ako je mogao doći danas, može doći i sutra
Usput kaze da je kompleks blagi uzas. Ima Adidas, "Aligator" i jos jedan brend... to je to...nije kao u Rimu, tamo je zasita prelepo i pun program na kompleksu...
Ustvari ima, kafa, koka kola i burger 20€ 😈
Originally posted by Vladan View PostU ovakvim situacijama mora da reaguje agencija za zastitu potrosaca. Ako imam kartu za danas, a danas je kisa, tu nisam ja kriv, nego organizator sto nije omogucio igru i pored kise. Jer na nekim turnirima je to omoguceno. Dalje, ako ja dolazim sa Balkana u Pariz da bih gledao meceve u ponedeljak, meni vracanje novca za karte nista ne znaci. Znaci da je potrebna neka ozbiljno velika nadoknada, tipa cetiri pet puta isplata veca od vrijednosti karata, placena avionska karta ili pak smjestaj u Parizu ili za sledecu godine besplatne karte za drugi ponedeljak turnira uz naravno placenu avionsku kartu.
Comment
-
Kompleks RGa je super kad je suncano, u to sam se licno uverila, mnogo je veci u odnosu na Rim, ali Rim ima najlepsi teniski stadion.
A mi smo na RGu sasvim dobro jeli, za pristojne pare :neznam:
Sent from my Z3 compact <3http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Kaže Ozmo:
-Ljudima koji su imali karte za ponedeljak novac će biti vraćen jer nisu videli ni minut tenisa. Pravilo je sledeće – u slučaju da se igra manje od dva sata, novac se samo parcijalno refundira, a kao ’ceo dan’ računa se više od dva sata tenisa.
-Direktor turnira Gi Forže nije mogao da ponudi tačnu brojku, ali procenjuje se da je Rolan Garos izgubio oko dva miliona evra zbog otkazivanja celodnevnog programa. “To nam nije glavna preokupacija“, dodao je Forže.
http://www.b92.net/sport/rolandgarro...nav_id=1137724sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
I dalje pada kisa, od juce nije stalahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Samo neka roka.
Padaj kiso stati nemoj.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment