Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gokara View Post
    Nema frke, samo treba da pitaju.

Stalno neka opravdanja za organizatore dok god rade posao od opšteg interesa, znamo koji je.
    Haha, svaka cast za humor
    Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
      Što je idealan razvoj događaja ( za koji navijam od početka) , ali sada videh raspored za sutra, što mi govori da će Nole i prekosutra na teren. Po meni je sve trebalo da bude pomereno za jedan dan, znači sutra Novakova polovina, prekosutra Marejeva i td. Ovako...

Bojana molim te nikada ne govori "svi" već koristi neki drugi termin poput "pojedinci" , " neki" , " većina" i sl. Ovako prozivaš bukvalno sve koji pišu na forumu i optužuješ za ostrašćenost.
      A znam da sigurno nekolicina nas nije ostrašćena.
      Ništa lično, samo mali savet koji naravno ne moraš ni uzeti u razmatranje, na tebi je. I ,iskreno neretko si i sama bila ostrašćena, ali to je već prošlost pa da se ne vraćamo na to.
      P.S. Put do titule je važan, ali se vrlo retko gleda, titula se pamti.
      Već sam postavljala fotografije kako je izgledao Rodžerov put do GS titula, a kako Novakov. Doduše samo protivnike u finalu sam " računala" ali budimo realni.
      Fed je igrao u slabijoj eri nego što je Novakova.
      A najviše je nadrljao Rafa.
      99% ljudi na ovom forumu je ostracen, bas su retki izuzeci i oni strasno retko i pisu.

Originally posted by gokara View Post
      Ja bih iskreno voleo da nigde nema krova, ni na W, ni na AO, ni na US. W sa krovom nema onu draž iščekivanja da kiša stane, pa puštaju stare mečeve.

A i pokriju jedan teren, a šta sa ostalima, ne mogu svi na centralni. Daje se prednost televiziji na štetu igrača.

Organizatori samo treba da stvore koliko je god moguće iste uslove za sve. Sa samo jednim pokrivenim terenom opet to nije slučaj.

Ako Vavrinka i Marej sutra odigraju svoje mečeve, a organizatori to planiraju, to je smišljeno favorizovanje dva najveća favorita u donjoj na uštrb najvećeg u gornjoj polovini.
      Gulbis je pricao o tome kako glavni favoriti bez problema bukiraju terene za trening na 2h i treniraju sa trenerom, a slabo rangirani ne mogu da dobiju ni 1h, tako da je krov najmanji problem sto se tice favorizovanja.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Glavni favoriti nekada nisu bili glavni favoriti pa su prelazili isti taj put koji danas oni koji nisu favoriti moraju da prodju, sto je i logicno. Ali nije logicno da se od dva najveca favorita favorizuje jedan i to onaj manji favorit.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
          Ne moze zato sto je nedelja neradni dan a ponedeljak radni. Pa se vise para sliva od tv prava i reklama jer ljudi nedeljom sede kuci i gledaju tenis a ponedeljkom idu na posao. I da, unapred znam da finale nece odloziti. Uradice sve sto je u njihovoj moci.
          Šminker je bio sarkastičan, sve on to zna zato i provocira.

Comment

• Organizatori su sve napravili ispravno. Sutra su stavili Stan-Ramos i Gaske-Mari. Naravno, tek poslije preostalih meceva 4. kola. To je ispravno. Moze se desiti da oni imaju 2 dana odmora a da Novak ima samo jedan. A opet moze se desiti da svi imaju po dan odmor ili, sto je malo verovatno, da Novak igra 4 dana za redom a Mari i Stan da imaju dan odmora. No sve je to neminovnost ako nemas krov.

Za osvojiti GS treba i malo srece. Vidjecemo da li je Novak ovoga puta ima.
            Last edited by NI; 30-05-16, 18:47.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Možda bi i razmislili o opciji pomjeranja QFa za srijedu, ako im ti pošalješ ponudu da isplatiš ljudima nazad lovu za karte koje su kupili da gledaju QF RGa u utorak
              A kako će da obeštete one koji su imali karte za danas?
              Pitanje je koliko će još pomeranja kiša izazavati..
              Originally posted by gokara
              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                Organizatori su sve napravili ispravno. Sutra su stavili Stan-Ramos i Gaske-Mari. Naravno, tek poslije preostalih cetvrtfinalnih meceva. To je ispravno.
                Kako mislis tek poslije ostalih cetvrtfinalnih mecheva, kad pola njih jos nije odigralo ni osminu?

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                  A kako će da obeštete one koji su imali karte za danas?
                  Pitanje je koliko će još pomeranja kiša izazavati..
                  Pa vratice im pare zato sto nije uopste igrano.

Sent from my Z3 compact <3

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ne mogu oni kontrolisati kišu, Božije davanje, ali ako već imaju formirane parove QFa i ako je već planirano da bude sutra, red je da ih postave na raspored, sve i da ih ne odigraju sutra, mogu reći-pokušali smo

Smiješno je da nemaju rasvjetu, smiješno je da su polufinala proteklih godina počinjala kada su počinjala, ali oni u ovoj situaciji kada kiša pada cijeli dan ne mogu ništa drugo napraviti, kao što ne bi ništa pametno mogli napraviti ni organizatori Wimbledona, ni USOa, jedan krov bi čak napravio i veću pomutnju nego nijedan

Australian Open je zakon, daleko najjači slem, ali i tamo raspored uvijek nekoga favorizuje, najpoštenije bi bilo da se na svim igra kao na Wimbledonu, u drugoj sedmici ponedjeljak, srijeda, petak, nedjelja
                    Last edited by shminka; 30-05-16, 18:43.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Pa vratice im pare zato sto nije uopste igrano.

I prodati im te iste karte opet sutradan. Jesi ti ozbiljna? Karte se cuvaju i koriste se sutra opet ili se zamene na salteru za nove sa sutrasnjim datumom. Ko ne moze da dodje to je njegov problem(Isto vazi i ako se neko razboli, to nije njihov problem). Pare se ne vracaju.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                        I prodati im te iste karte opet sutradan. Jesi ti ozbiljna? Karte se cuvaju i koriste se sutra opet ili se zamene na salteru za nove sa sutrasnjim datumom. Ko ne moze da dodje to je njegov problem(Isto vazi i ako se neko razboli, to nije njihov problem). Pare se ne vracaju.
                        A sta cemo sa ljudima koji imaju karte za sutrasnji dan, da sede jedni drugima u krilo?
                        Idi na sajt RGa i procitaj saopstenje, za danasnji dan im vracaju pare i normalno da danasnje karte ne vaze sutra.

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                          A sta cemo sa ljudima koji imaju karte za sutrasnji dan, da sede jedni drugima u krilo?
                          Idi na sajt RGa i procitaj saopstenje, za danasnji dan im vracaju pare i normalno da danasnje karte ne vaze sutra.

Tacno tako Bojana.
                          Dobar drugar mi je u Parizu i poludeo je, ne zna ni sta ce ni gde ce... razumem ga.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                            Tacno tako Bojana.
                            Dobar drugar mi je u Parizu i poludeo je, ne zna ni sta ce ni gde ce... razumem ga.
                            Pa normalno, bila bi druga prica da je finale, onda bi sigurno postojala opcija ili da se vrate pare ili da se zadrze karte, ali u ovom slucaju je opcija no.2 nemoguca.
                            A ne mogu ni da zamislim kako je tom tvom drugu

sigpic

with experience.

Comment

• Šta fali, ako je mogao doći danas, može doći i sutra

Comment

• Kažu da ko nije vidio Pariz na kasnoproljetnoj kiši, kao da nije ni živio

Comment

Working...
                                X