Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gokara View Post
    Ma svi mečevi danas ili sutra treba da idu u isto vreme, na svim terenima, makar i na parkinzima.

Ne smeju stavljati više od jednog meča na ove glavne terene.

Ako tako ne urade ozbiljno će ugroziti regularnost fovorizovanjem donje polovine žreba.

Da li će bar jedne godine na ovom smrdljivom turniru gornja polovina prva da igra? Hoće kad Novak bude drugi nosioc, ali onda će biti krov.
    Pomerili su Novak za prvi mec ako stane kisa, bas su losi ovi organizatori.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Pomerili su Novak za prvi mec ako stane kisa, bas su losi ovi organizatori.
      Losi nego sta, zna se da danas nece biti uopste tenisa, a ovako sad mora da bdije pored terena i ceka ceo dan, a onako bi bio opusten i slobodniji sa vremenom jer ima meceva pre njega
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Dabogda se polufinala igrala u subotu/nedelju !!!

Comment

• Sutra je 7 sati bez kise, tako da moze Djoka da odigra svoj mec opusteno. E sad dali to znaci da ce svoje cetvrtfinale igratu u cetvrtak a polufinale u petak?

Comment

• Ja ne znam ljudi oko cega vi dizete frku, i gde ovi igraci koji su preostali u zrebu zure
            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Opustite se, igrace se finale u ponedeljak ako bude potrebe.
              sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                Ja ne znam ljudi oko cega vi dizete frku, i gde ovi igraci koji su preostali u zrebu zure
                Dizu momci i devojke frku oko uslova koji automatski povladjuju donji deo zreba. Po meni nervozni su s punim pravom.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Svakako ce se sve izbalansirati, izgubljen je dan, moze biti nadoknadjen.

Mogu da ostanu do sledece nedelje, barem ovi najbolji.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Dizu momci i devojke frku oko uslova koji automatski povladjuju donji deo zreba. Po meni nervozni su s punim pravom.
                    Pa sve mogu lako da nadoknade, ako sutra gornji zreb zavrsi svoje meceve i onda u sredu spoje gornji i donji zreb.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                      Po ovome,izgleda da danas nece biti uopste tenisa
                      Ne, slika kaže da će kiša zasigurno padati u toku dana, kao što trenutno pada. Najavljeno vreme je stvarno obeshrabrujuće, no ko prati malo tenis zna, na kraju vreme uvek bude bolje od slike koja se zamisli na info o lošoj prognozi.
                      I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.

sigpic

Comment

• Nije posteno da polovina igra dan za danom, a druga ne. Fino neka finale pomjere za ponedeljak, da bi uslovi za sve bili isti.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                          Ja ne znam ljudi oko cega vi dizete frku, i gde ovi igraci koji su preostali u zrebu zure
                          Zato sto Djoka mora da odigra svoje cetvrtfinale i polufinale dan za danom a ovi iz donje polovine ce sad odmarati po dva dana a zavrsnica iscrpljuje buduce finaliste najvise.

Comment

• E onda ne znam sta da vam kazem za tog Djoku, strani placenicki lobiji su mnogo jaki. Cekamo 2020.
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Danas nema tenisa definitivno
                              Ukinuti RG
                              Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Pa sve mogu lako da nadoknade, ako sutra gornji zreb zavrsi svoje meceve i onda u sredu spoje gornji i donji zreb.
                                Opet su to 2 mecha na 3 dobijena seta u 2 dana, a jos je to i optimisticna prognoza. Sta cemo sa onom malo mracnijom, koja kaze da se mozda ni sjutra nece igrati? Onda moze lagano da se desi 3 mecha u 3 dana da igraju pojedini. U srijedu svi koji su trebali danas, pa u cetvrtak cetvrtfinale, pa u petak polufinale. I ko prezivi, pricace..

Comment

Working...
                                X