Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rolan Garos 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Chiwwi View Post
    Nije, prosle godine su qf pocinjala posle 15h a s obzirom da je ove godine situacija takva kakva je logicno je da pocnu od 11h kako bi svi mogli da zavrse meceve ako kisa izazove prekid. Ako vec prognoziraju kisu za 14h zar nije malo nelogicno da stave mec od 13h pa da igraju sat vremena pa prekid. Zar ne mislis da je to malo previse neorganizovanosti(ili da budem precizniji sumnjive organizovanosti) organizatora?
    Pa eto ti, ako su prosle godine QF pocinjala u 15h, a sad pocinju u 13h, napredak je vise nego ocigledan.
    A sutra se ne ocekuje potop, nego mozda mala kisa, tako da mi nije jasno zasto toliko dramis?
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Ko zna, ako jutarnja prognoza bude potvrdjivala to sto velis, onda se mozda dogovore i krenu ranije. Dogovor kucu gradi

Comment

• Originally posted by Joker View Post
        Ko zna, ako jutarnja prognoza bude potvrdjivala to sto velis, onda se mozda dogovore i krenu ranije. Dogovor kucu gradi
        Ne mogu krenuti ranije radi gledatelja... Previše se drame pravi oko rasporeda i kiše...

Nekad su stvarno konstrukcije raznih ideja takve da graniče sa najluđim teorijama zavjere

edit: naravno ne mislim na ovo tvoje konkretno

Comment

• Originally posted by Special One MUFC View Post
          Lepa igra Murraya nije me nešto Đoković impresionirao škot iz kola u kolo pojačava tempo biti će zanimljivo i neverovatno smiren baš interesantno :-D

Lepa igra Stanimala, ono sto su Marej i Gaske danas igrali tesko da je vredno komentara
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Pa eto ti, ako su prosle godine QF pocinjala u 15h, a sad pocinju u 13h, napredak je vise nego ocigledan.
            A sutra se ne ocekuje potop, nego mozda mala kisa, tako da mi nije jasno zasto toliko dramis?
            Napredak . Pa FK Napredak iz Krusevca je pokazao veci napredak ove godine nego organizatori.

Comment

Napredak . Pa FK Napredak iz Krusevca je pokazao veci napredak ove godine nego organizatori.
              Da li je moguće da možda organizatori ne raspolažu sa istom vremenskom prognozom kao ti?
              Možda oni ipak malo bolje znaju? Možda je po njihovoj kiša do podne, pa poslije ništa.

Comment

A sta su to organizatori mogli da urade kad je u ponedeljak ceo dan padala kisa?
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Odavno me nije zanimao ishod nekog mecha kao sad sa Marej - Vavrinka. Mislim da to moze biti dobar sudar, mozda cak i epski, prvi klasik posle duuugo vremena u kom ne ucestvuje ni jedna od 3 legende. A moze bit i sprdnja obicna, heh..
                  U svakom slucaju, bas me zanima kako ce da se postave i sta imaju jedan drugome za reci. Jer u poslednje vrijeme sam obojicu vidio kako demostriraju vrhunski, nemilosrdan tenis. A moze se reci da su jedan drugom nepoznanica na sljaci, narocito ovakvoj. Endijev fijasko u MC-u 2013. nista ne znaci, to nije ovaj Endi..
                  Zapravo, najvise me zanima kako ce (i da li ce uopste) Marej uspjeti da iskoristi ono sto on ima, a sto Novaku fali - snagu. Endi zna da lupa strahovito jako i kad upadne u taj film, postaje nemoguce opasan, a ova podloga ce mu dati malo vremena da se namjesti. To je ono sto ce Novaku prvenstveno praviti problem u eventualnom finalu sa Stanom, kako napasti jaceg od sebe na ovoj usljivoj sljaci. A problem je sto, ako ti njega ne napadnes, Stan tebe hoce sigurno. Vec u prvim razmjenama. Tako da ocekujem pucnjavu iz teske artiljerije, dobre poene u ovom 1/2. Samo da ne pukne Endi (Stan u ovoj fazi turnira nece 100%) i raspadne se, pa mech ode u jednom smjeru i ispadne rutinski za Stana. To bi bilo bas razocarenje..

Comment

• Endi zna da lupa jako, ali ne zna da lupa jako u kontinuitetu, tj pocne previse da gresi. On jednostavno decko (covek) ne ume da napada.
                    Ovo mu je prvi ozbiljan protivnik na ovom slemu, tako da cemo videti sta ce da bude.
                    Po meni Stan bi trebalo da dobije, ali ni on do sada nije imao nikakav test.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ne vidim čime Andy na zemlji može zaprijetiti Stanu... Tu će apsolutno sve ovisiti o Stanu...
                      Andy može nešto uraditi jedino ako vrati toliko lopti da ovaj počne blesati i promašivati, ali čisto sumnjam da se to može dogoditi u RG na 3 dobivena seta..

Andy je jednostavno igrač koji previše razmišlja o protivnikovoj igri, on uvijek nastoji nešto prilagoditi, baš iz razloga što ne zna diktirati igru, ne može dugo čak ni POKUŠAVATI igrati ofanzivno..

Međutim, da su njih dvojica odigrali bar jedan meč na zemlji ove godine, kakav god ishod da je bio, Murrayeve šanse bi bile već, jer bi prilagodio igru dovoljno da bi mogao neke probleme napraviti..

Ovako je Stan veliki favorit

Comment

• Generali posle bitke mudro cute za mec Stan/Endi, a pustaju pesake da ginu na prvoj liniji fronta.Novaku najvise odgovara brutalan mec u 5 setova i pobeda Stana jer ima manju fizicku sposobnost oporavka za finale ,a Endi pobedom opasno najavljuje pohod na titulu.Moja prognoza Endi u 5 setova dobija Stanka

Comment

• Pobjednik meča Stan- Andy je sigurno u finalu, a Novak ima još 2 meča do finala... Polako

Comment

• @NI
                            Ako ne zelis da napises na forumu sta su poslao nekome ili nekima u pp, onda to zadrzi za sebe a ne golicaj mastu nama kojima nisi poslao... onda ne bi ni znali da si nesto poslao...
                            Inace veoma sam pozitivno iznenadjen tvojim postovima na RG 2016... optimizam koji provejava....

Comment

• Cekam PP od NI-a.

Comment

• Originally posted by orao View Post
                                @NI
                                Ako ne zelis da napises na forumu sta su poslao nekome ili nekima u pp, onda to zadrzi za sebe a ne golicaj mastu nama kojima nisi poslao... onda ne bi ni znali da si nesto poslao...
                                Inace veoma sam pozitivno iznenadjen tvojim postovima na RG 2016... optimizam koji provejava....
                                NI-ju je bas optimizam spao na minimum

Comment

Working...
                                X